mnie się wydaje że trzeba "zbierać" od znajomych, nie wiem prosić żeby odłozyli :) moze to głupie ale tak mi sie wydaje.... a moze w skupie szkła? Naprawde nie mam pojęcia....
a czemu chcesz rozrabiac? wiesz raz sie uda raz nie moze nie wyjsc i sie potrujecie :/ duze weselicho bedzie?
Moj Mariusz wpadl na taki pomysl,ja wolalam kupic wodke ale on mowi,ze ma dojscie do dobrego sprawdzonego spitytusu.Pilismy go juz no i rzeczywiscie nie jest zly.To sprawdzone zrodlo ale z butelkami problem,tzn.oni niby moga nam sprzedac ale duzo sobie za nie licza.
Wesele na 80 osob.
ja z tego co wiem to jak się rozrabia spiryt to butelki się zbiera bo jest najprościej i najtaniej
Rzuć hasło znajomym i rodzinie że zbierasz butelki może uda wam się zebrać :-)
My szukalismy bardzo długo butelek w internecie i z tego co pamiętam to najciekawsza oferta ( ok 72 gr za but) prezentowana byla przez hutę szkła w Piotrkowie Trybunalskim. Trudno mi jednak przyblizyc szczegoly bo wszystkim zajmowal się mój Jarek.
wlasnie na kiedy potrzebujesz, u mnie w domu wszystkie imprezy sa suto zakrapiane,mam teraz komunie, jakis chyba chrzest i takie tam :) jak cos to calkiem powaznie,sluze pomoca :)
Dziekuje wam dziewczynki,to moze chociaz w czesci pomozecie mi uzbierac te butelki..byloby super.
No wesele juz niedlugo bo 2 czerwca.
Ok,to prosze was odkladajcie zbedne butelki,bede bardzo wdzieczna i niebawem sie odezwe jak sie ich troszke wiecej uzbiera.
no na mnie mozesz liczyc, ja mam 13 maja czy jakos tak jakas komunie w rodzinie to z gory powiem zeby odlozyli butelki. do konca maja bede ci zbierac :)nie wiem ile tego bedzie, ale zawsze cos :)
Nie pytaj,mamy moze jakies 10.Po prostu za pozno sie za to wzielismy.
Ja caly czas myslalam,ze bedzie wodka gotowa a tu sie okazuje,ze spiryt no to oczywiscie ja musialam wziac sie za organizacje butelek bo z tego co wiem to troche sobie licza za nie.