Widok

Gdzie kupię książeczkę sanepidowską - druk?

Rodzina i dziecko Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam, czy ktos z Was wyrabial w ostatnim czasie książeczkę sanepidowska i kupowal druk - książeczkę w innym miejscu niż na walowej? Jesli tak to gdzie? Obdzwonilam okoliczne ksiegarnie i nigdzie nie maja :/ a na walowa nie dam rady dojechać :/
Z góry dziekuje za pomoc :)
image image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Slyszałam, że też w niektórych aptekach można je dostać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest hurtownia papiernicza na ul Kocurki to tak ulica która praktycznie nie istnieje jest to ciąg sklepów pomiędzy ul żaby kruk a Rzeźnicką w centrum Gdańska i juz kilkukrotnie tam kupowałam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przedzwoń tam ,wydaje mi się tam będą:
Sklep
Wydawnictwa Akcydensowe S.A.
tel. 58 342 59 86

ul. Słowackiego 37 E
80-257 Gdańsk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wydawnictwa zapraszają,mamy książeczki dostępne po 6,15zł
ulica ta istnieje, mieszczą się na niej tak jak piszesz sklepy ale i również blok mieszkalny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale nie jest ulicą w ogólnym/potocznym tego słowa rozumieniu- tzn nie jeżdżą po niej samochody:) ps wiem bo tu mieszkam:)
Dziękuję za odpowiedzi :) Co do Kocurek - znam, sklep zresztą też :) obok chodziłam do podstawówki to w tym papierniczym czesto zakupy się robiło ;P
Udało się i Mąz dostał pod domem - a 10 minut wcześniej Pani mi powiedziała że czegoś takiego nie mają - nie ma jak urok mężczyzny :P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

do góry