Widok
w Polsce nie wiem, ale w USA bylam na dwóch i wiem, że...
organizowała to kumpela przyszłych rodziców u siebie w domu, w ogrodzie zresztą. było powystawiane jedzonko różne, jakieś skrzydełka z kurczaka, inne przekąski, sałatki, napoje (i chyba też to jedzonko przynosili inni).
kubki i talerzyki jednorazowe.
rozstawione stoły. no fakt ogród duży. ba tej imprezie byli wszyscy znajomi, tzn obie płcie i dzieci.
były konkursy i czas rozpakowania prezentów.
owszem w usa to jest bardzo popularne.
jeśli w Polsce to pewnie organizowalabym to np u siebie w domu, raczej dla samych pań. chyba że jakies ala party w ogrodzie. z koleżankami innymi umówilabym się odnośnie jedzenia czy prezentów.
organizowała to kumpela przyszłych rodziców u siebie w domu, w ogrodzie zresztą. było powystawiane jedzonko różne, jakieś skrzydełka z kurczaka, inne przekąski, sałatki, napoje (i chyba też to jedzonko przynosili inni).
kubki i talerzyki jednorazowe.
rozstawione stoły. no fakt ogród duży. ba tej imprezie byli wszyscy znajomi, tzn obie płcie i dzieci.
były konkursy i czas rozpakowania prezentów.
owszem w usa to jest bardzo popularne.
jeśli w Polsce to pewnie organizowalabym to np u siebie w domu, raczej dla samych pań. chyba że jakies ala party w ogrodzie. z koleżankami innymi umówilabym się odnośnie jedzenia czy prezentów.
Baby shower??? Loooo matko, jak to w Polsce sie szybko obce tradycje zakorzeniaja... Z tego co slyszalam od moich kolezanek mieszkajacych w Stanach, to z reguly odbywa sie to w domu (to nie panienskie). I nie koniecznie sa na nim same baby... Moj maz np byl na conajmniej kilku.
Ja szczerze mowiac srednio sie zapatruje na temat. Byloby mi bardzo glopio, bo dla mnie to jak proszenie ludzi o prezenty...
Ja szczerze mowiac srednio sie zapatruje na temat. Byloby mi bardzo glopio, bo dla mnie to jak proszenie ludzi o prezenty...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm