Widok

Gdzie mogę wydrukować pliki z pendrive'a?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy wiecie może czy jest taka możliwość w punktach ksero żeby wydrukowali mi dokumenty z pendrive? Jeśli tak to gdzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ksero w budynku WNS UG, kserownia przy skm przymorze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na peronie dalekobieżnym w Oliwie
W Medisonie nie polecam nie mila obsługa. Kiedyś miałem przypadek taki że zostało moje źle wydrukowane cv i widzę że pani z punktu nie rzuciła moje cv do niszczarki dokumentów i chowa moje źle wydrukowane cv pod ladą i się pytam co pani robi z moim cv czy nie powinna zniszczyć ponieważ znajdują się moje dane osobowe a nie miła pani odpowiedziała że szef punktu ksero nie pozwala niszczyć bo szkoda papieru ale zniszczyła przy mnie z wielkim oburzeniem więc nie polecam tego punktu ksero w Medisonie.
Serwis Komputerowy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdańsku głównym na dworcu PKP, za kasami jest punkt ksero, i w Medisonie na IIIp.
w Jantarze tak, zgadza się ..
i na pewno jest taniej niż w Manhattanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dom Handlowy Jantar we Wrzeszczu punkt ksero wiem że także jest punkt ksero na Manhattanie ale polecam punk ksero w Jantarze :) Sam korzystam nie raz i tanio:)
Serwis Komputerowy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli chodzi o Gdańsk to w Manhattanie jest taki punkt na drugim piętrze otwarte 7 dni w tygodniu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry