Widok

Gdzie można kupić dobre farby do malowania twarzy?

Czy ktoś wie, gdzie można kupić dobre farby do malowania twarzy? Chodzi mi o takie, które dobrze kryją, mają intensywną barwę. Czytałam dobre opinie o farbach Kryolana i Snazaroo, ale nie wiem, gdzie je kupić. Chodzi mi o sklep stacjonarny - najlepiej w Gdańsku.

A może możecie polecić inne dobre farby?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zależy mi na dobrej jakości, bo to dla dzieci :-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sklep Horror ,Obrońców Wybrzeża 4b ,Przymorze
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Najlepsze farby dla dzieci ma w swojej ofercie Snazaroo. Najtaniej kupisz je u dystrybutora, w sklepie internetowym http://www.maluje.pl

Taniej jest w sklepanimatora.pl i mają tam jeszcze mnóstwo innych farb, może lepiej zadzwonic i się dowiedziec.

Popieram, mają tam duży wybór. Ja tam kupiłam farby Jovi , byłam zadowolona dzieciaki też. :)
W Manhatanie jest stoisko Bikora i tam mają kosmetyki Kryolana, ale nie wiem czy na stanie mają farbki dla dzieci. Możesz podejść i się dowiedzieć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Moda i uroda

Co na szorstkie dłonie? (69 odpowiedzi)

Dziewczyny, pomóżcie, bo nie mam pojęcia czego używać. Wszystko mnie zaczyna uczulać (nigdy nie...

suche włosy (44 odpowiedzi)

Dziewczyny poradźcie dobry szmpon i odżywkę, ktore sprawdziły sie u was przy suchych włosach.

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (136 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

do góry