Widok

Gdzie można kupić kuchnię i nie mieć problemów ?

Mam do zrobienia 2 kuchnie. Jedna dla mnie, a druga jako prezent dla rodziców. Chciałbym uniknąć nieprzyjemności związanych z nierzetelnością i niekompetencją. W związku z tym proszę o pomoc i polecenie naprawdę sprawdzonej firmy, która działa jak szwajcarski zegarek. Oczekuję także fachowej porady przy projekcie. Jeżeli ktoś zna taką firmę będę wdzięczny za informację.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chętnie pomogę :) 14 lat temu zamówiłam meble z nobili i chciałam wymienić fronty oraz piekarnik, lodówkę i zmywarkę. Znalazłem salon w Gdyni ale cena frontów niemile mnie rozczarowała chcieli 11 500 zł jak dla mnie abstrakcja. Jednak projektant zaproponował wymianę całej kuchni oraz wszystkich sprzętów i ku zaskoczeniu nowa kuchnia ze sprzętem kosztowała 21 000 zł. Chwilę się zastanawiałam ale moje dobre doświadczenie jakości tych mebli po 14 latach sprawiły, że zamówiła nową kuchnię. Nie wiem jak to teraz działa ale 14 lat temu było dokładnie bez problemów, przeczytałam wiele pochlebnych opini o tej firmie co myślę potwierdzi się teraz. Pozdrawiam Ania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo pomocna opinia dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bez problema to Ikea ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam stolarza meble na styk. Pan jest bardzo słowny i zna się na swojej pracy. Wykona nie tylko kuchnię ale także inne mebelki.

http://www.meblebronikowski.pl zapraszam

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (35 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

do góry