Widok

Gdzie można wykonać USG TARCZYCY w Gdyni?

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam

Gdzie można wykonać USG tarczycy, najlepiej w Gdyni (ale może być też Gdańsk). Chodzi mi o gabinety z dobrym sprzętem i specjalistą.

P.S. Czy ktoś robił może USG na Dąbrowie, wiem że można tam zrobić ale nie wiem jak z jakością.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Każdy kto choruje na tarczycę powinien o ty wiedzieć:
http://www.youtube.com/watch?v=AX2GH-fMbw8
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robiłam zawsze tutaj http://www.gabinetyusg.eu/ przy ulicy Abrahama w Gdyni - nie tylko tarczycę. Nie ma wątpliwości, że Panie znają się na rzeczy i posiadają nowoczesny sprzęt. Przed wizytą przeprowadzają wywiad itp. Po wizycie rozmawiają z pacjentem i wszystko tłumaczą. Niestety cena mnie przeraża - to było chyba 150 zł w lutym (za piersi, ale tarczyca chyba tyle samo kosztuje). Jeśli nie musisz wykonywać badania "co chwilę" to zdecydowanie warto zainwestować, natomiast jeśli musisz kontrolować co miesiąc, dwa u stałego lekarza to jest trochę drogo.... Podobno w Evimedzie jest OK, ale ze względu na niższą cenę trzeba trochę poczekać na wizytę...
A wiesz może jak wykonuje badanie dr Sokołowski bo do Potaż nie ma już miejsc na ten miesiąć. bardzi prosze o odp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rimed przy wladka IV naprzeciwko przystankow (kolo sklepu plastycznego - 5 min od batorego) cena chyba 100 lub 120 zl, calkiem spoko. Aczkolwiek endokrynolog ktory to USG robi pono srednio polecany jako endo.
Ale samo USG zrobione porzadnie.
Medicover - Gdynia Sea Towers - Hryniewickiego. Robiłam w zeszłym tygodniu - cena 100 zł
Wykonywałam w Spółdzielni Lekarskiej na Obrońców Wybrzeża. Bardzo dobre USG. Najlepiej zrobić u dr Potaż- jest polecana przy USG tarczycy. Koszt - niestety nie pamiętam. Terminy - chyba ok. tyg. się czeka.
Ja też mogę polecić spółdzielnię, dobry sprzęt i bardzo miły lekarz, który wykonywał badanie
np. w Polmedzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
poszukaj na forum, był ten temat..
oczywiście są różne opinie :D i różne ceny
z tego co wiem dziewczyny polecały spóldzielnię lekarską w Gdyni, w bocznej uliczce od Świętojańskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry