Widok
Gdzie na basen przystosowany dla dzieci?
Hej. Możecie mi polecić basen w Trójmieście przystosowany dla dzieci? Tzn. żeby był też płytki obszar gdzie dzieciaki by mogły się samodzielnie pluskać a nie siedzieć na rękach u dorosłych?
Będę wdzięczna za podpowiedzi :)
W Gdyni są w ogóle takie baseny?
A jak jest z Aquaparkiem w Sopocie? Naczytałam się w ostatnim czasie sporo niepochlebnych opinii.
Będę wdzięczna za podpowiedzi :)
W Gdyni są w ogóle takie baseny?
A jak jest z Aquaparkiem w Sopocie? Naczytałam się w ostatnim czasie sporo niepochlebnych opinii.
Pomimo niepochlebnych opinii o Aquaparku w Sopocie, to ja go polecam. Mamy młodszego raczkującego i starszego 3 latka i oni tam świetnie się bawią. Młodszy raczkuje sobie po płytkim brodziku, do tego ma atrakcje w postaci mini fontann, jest też większy basenik dla starszych dzieci ze zjeżdżalniami. Woda cieplutka. Naprawdę warto pójść z maluchami.
W Łapinie ośrodek Venus !!! Ozonowana woda, bardzo ciepła, brodzik dla dzieci, zjeżdżalnia (dla dziec powyżej 120cm) i kolejna ogromna zaleta to mała ilość ludzi. Minus jest tylko taki ze brakuje tam zjeżdżalni dla mniejszych dzieci w przedziale 2-5 lat - te muszą pływać albo w kole, pływaczkach lub pluskać się w brodziku.
Hotel Posejdon w Jelitkowie nie jest w ogóle przystosowany dla niemowlaków. Brak w szatni przewijaka i nie ma gdzie maluszka położyć. Woda 27 stopni, a to za mało dla takiego szkraba.
Ale jak ktoś szuka basenu dla dziecka trochę starszego to tam polecam jak najbardziej, wejście bez limitu czasu to plus.
Ale jak ktoś szuka basenu dla dziecka trochę starszego to tam polecam jak najbardziej, wejście bez limitu czasu to plus.