Widok

Gdzie na basen przystosowany dla dzieci?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej. Możecie mi polecić basen w Trójmieście przystosowany dla dzieci? Tzn. żeby był też płytki obszar gdzie dzieciaki by mogły się samodzielnie pluskać a nie siedzieć na rękach u dorosłych?
Będę wdzięczna za podpowiedzi :)
W Gdyni są w ogóle takie baseny?
A jak jest z Aquaparkiem w Sopocie? Naczytałam się w ostatnim czasie sporo niepochlebnych opinii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pomimo niepochlebnych opinii o Aquaparku w Sopocie, to ja go polecam. Mamy młodszego raczkującego i starszego 3 latka i oni tam świetnie się bawią. Młodszy raczkuje sobie po płytkim brodziku, do tego ma atrakcje w postaci mini fontann, jest też większy basenik dla starszych dzieci ze zjeżdżalniami. Woda cieplutka. Naprawdę warto pójść z maluchami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już niedługo....

http://www.semeko.pl/oferta/Aquapark-Reda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Łapinie ośrodek Venus !!! Ozonowana woda, bardzo ciepła, brodzik dla dzieci, zjeżdżalnia (dla dziec powyżej 120cm) i kolejna ogromna zaleta to mała ilość ludzi. Minus jest tylko taki ze brakuje tam zjeżdżalni dla mniejszych dzieci w przedziale 2-5 lat - te muszą pływać albo w kole, pływaczkach lub pluskać się w brodziku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
O dziękuję :) spróbujemy w Łapinie:)
Ja też czekam na otwarcie aquaparku w Redzie :)
A co sądzicie o basenie Posejdon w Gdańsku Jelitkowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my też wybieramy się w tym tygodniu pierwszy raz (pierwszy raz z niemowlakiem:-)) do Łapina. Organizacja mnie na razie przeraża, nie wiem kiedy nakarmić ile wytrzyma a idę jeszcze ze starszą córką.
W Aquaparku w szatni rodzinnej jest podwójny przewijak oraz kojec do bezpiecznego odłożenia / odstawienia dziecka, żeby się samemu przebrać.

Podobnie jest w Alchemii (zarówno w damskiej, jak i męskiej szatni), i w weekendy u Jezuitów w Gdyni.

Takie urządzenia są baaardzo przydatne.
W Łapinie też jest kabina z przewijakiem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byliśmy dziś w Łapinie:) 3 godziny i jeszcze dzieciakom było mało ;) woda ciepluteńka, jestem pozytywnie zaskoczona.
Dziękuję za polecenie i również polecam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hotel Posejdon w Jelitkowie nie jest w ogóle przystosowany dla niemowlaków. Brak w szatni przewijaka i nie ma gdzie maluszka położyć. Woda 27 stopni, a to za mało dla takiego szkraba.
Ale jak ktoś szuka basenu dla dziecka trochę starszego to tam polecam jak najbardziej, wejście bez limitu czasu to plus.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Posejdonie woda ma 30 stopni moim zdaniem bardzo ciepła, ja tam dość regularnie chodziłam z małym jak skończył rok, i sobie chwaliliśmy, teraz chodzimy do Mariny i też jesteśmy zadowoleniu, plus ze blisko i bardzo tanio (i jest szatnia dla rodzin z dziećmi z przewijakiem).
Byłam w Posejdonie z moim 4 miesiecznym synkiem w zeszłym tygodniu. Na tablicy było napisane, ze woda ma 27 stopni. Może trafiłam akurat na dzień kiedy woda była zimniejsza. Ale brak przewijaka i zimna woda to duze minusy jak dla mnie.
Spróbuje w tym tygodniu basen w Łapinie. A w przyszłym Marinę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie w Marinie jest przewijak...? Byłam i nie widziałam :/
Jest szatnia rodzinna, ale w sumie nie wiem, czym się różni od innej...
Byliśmy w Łapinie i fajnie było.
Woda ciepła, były przewijaki w przebieralni, choć szkoda, ze drewniane i twarde. Wystarczyło by dodać materacyk i byłoby super.
Sam basen dla każdego coś się znajdzie i dla młodszych i dla starszych.
Osobiście polecam.
Jest parking za darmo, wiec to dodatkowy plus.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry