Widok
Gdzie na lody...
Podzielcie się z biednym gizmem informacją, gdzie można zeżreć (ew. zjeść) jakieś superdobre lodziki albo coś innego superdobrego słodkiego w 3mieście... np. w przyszły czwartek albo piątek... to może byśmy się tam spotkali ??? :o))))))))))))))))))
...Remember the jester that showed you tears...
wybieram się w moje rodzinne strony, więc mogę sobie troszkę wydłużyć trasę i zahaczyć o 3miasto... i taki mam zamiar... niestety niesie to z sobą pewne ogranienia, bo będę musiał po spotkaniu jechać dalej... ale myślę, że jakoś sobie poradzę bez piwa, np. bedę wdychał opary z waszych kufelków ;)))))))))))))
paty napisał(a):
> ach. No nie zapytałam o najwazniejsze... a jakie tam
> oswietlenie??? :)))) Czy znów bedziemy straszyc.... :)))))
>
Hi hi,straszyć to my niestety już zawsze będziemy, taka już nasza natura, ale fakt , dla co poniektorych przy jasnym oświetleniu nasz widok moze być ...hm...delikatnie ujmując ....szokujący;))))))
> ach. No nie zapytałam o najwazniejsze... a jakie tam
> oswietlenie??? :)))) Czy znów bedziemy straszyc.... :)))))
>
Hi hi,straszyć to my niestety już zawsze będziemy, taka już nasza natura, ale fakt , dla co poniektorych przy jasnym oświetleniu nasz widok moze być ...hm...delikatnie ujmując ....szokujący;))))))
nie pękaj :)
powyżej było już trochę opisów ... że będą straszyć ... odtajałe ufoludki, czy coś takiego ;)
z opowieści słyszałam jeszcze, że gizmo ma odstające uszy :)
poza tym, jak będą paty (uwaga! przecinek), szanka, to na pewno poznasz po tym, że się chichrają cały czas :)
reszta to stare dewotki ;)
powyżej było już trochę opisów ... że będą straszyć ... odtajałe ufoludki, czy coś takiego ;)
z opowieści słyszałam jeszcze, że gizmo ma odstające uszy :)
poza tym, jak będą paty (uwaga! przecinek), szanka, to na pewno poznasz po tym, że się chichrają cały czas :)
reszta to stare dewotki ;)
zasadnicza napisał(a):
> nie pękaj :)
> powyżej było już trochę opisów ... że będą straszyć ...
> odtajałe ufoludki, czy coś takiego ;)
> z opowieści słyszałam jeszcze, że gizmo ma odstające uszy :)
> poza tym, jak będą paty (uwaga! przecinek), szanka, to na pewno
> poznasz po tym, że się chichrają cały czas :)
> reszta to stare dewotki ;)
oooo, dzięki Zasadnicza za ten przecinek;))))
dodam tylko, żeby jeszcze troszeczke było "straszniej", o oczach pewnej "nie dewotki", których głębia i bezmiar może kogoś albo cos wciagnąć ewentualnie wchłonąć;)))))
> nie pękaj :)
> powyżej było już trochę opisów ... że będą straszyć ...
> odtajałe ufoludki, czy coś takiego ;)
> z opowieści słyszałam jeszcze, że gizmo ma odstające uszy :)
> poza tym, jak będą paty (uwaga! przecinek), szanka, to na pewno
> poznasz po tym, że się chichrają cały czas :)
> reszta to stare dewotki ;)
oooo, dzięki Zasadnicza za ten przecinek;))))
dodam tylko, żeby jeszcze troszeczke było "straszniej", o oczach pewnej "nie dewotki", których głębia i bezmiar może kogoś albo cos wciagnąć ewentualnie wchłonąć;)))))
szanka napisał(a):
> dodam tylko, żeby jeszcze troszeczke było "straszniej", o
> oczach pewnej "nie dewotki", których głębia i bezmiar może
> kogoś albo cos wciagnąć ewentualnie wchłonąć;)))))
o, ... to jakieś legendy krążą ...
to na pewno mnie nie dotyczy, bo zaliczam się do dewotek ;)
i noszę szkła kontaktowe, które niczego nie wciągają ... :)
(powinni to wydrukować w wątku "obnaż się", czy coś ;)
> dodam tylko, żeby jeszcze troszeczke było "straszniej", o
> oczach pewnej "nie dewotki", których głębia i bezmiar może
> kogoś albo cos wciagnąć ewentualnie wchłonąć;)))))
o, ... to jakieś legendy krążą ...
to na pewno mnie nie dotyczy, bo zaliczam się do dewotek ;)
i noszę szkła kontaktowe, które niczego nie wciągają ... :)
(powinni to wydrukować w wątku "obnaż się", czy coś ;)
zasadnicza napisał(a):
> o, ... to jakieś legendy krążą ...
> to na pewno mnie nie dotyczy, bo zaliczam się do dewotek ;)
> i noszę szkła kontaktowe, które niczego nie wciągają ... :)
> (powinni to wydrukować w wątku "obnaż się", czy coś ;)
no moze z tą "nie dewotką" to przesadziłam...ale co do oczu....sama prawda...naoczna;))))))
> o, ... to jakieś legendy krążą ...
> to na pewno mnie nie dotyczy, bo zaliczam się do dewotek ;)
> i noszę szkła kontaktowe, które niczego nie wciągają ... :)
> (powinni to wydrukować w wątku "obnaż się", czy coś ;)
no moze z tą "nie dewotką" to przesadziłam...ale co do oczu....sama prawda...naoczna;))))))
Dzień dobry:)))
A i owszem, byłam, sprawdzałam długoooo;))))
Knajpa nazywa sie Lezzetli, , mozna tam zjeść pizze, kebab i takie tam....pifffko dobre, klimat sprzyjający, Paty- oświetlenie w sam raz dla nas;)))))) ale z przykrościa musze stwierdzić, że lody nie są najlepsze:(((( (tylko jeden deser lodowy)
Gizmo, nie podrzuciłeś mi swoich kolanek, więc musiałam wypróbować zastepcze....krzesła są wyjątkowo stabilne...dasz rade;)))
A i owszem, byłam, sprawdzałam długoooo;))))
Knajpa nazywa sie Lezzetli, , mozna tam zjeść pizze, kebab i takie tam....pifffko dobre, klimat sprzyjający, Paty- oświetlenie w sam raz dla nas;)))))) ale z przykrościa musze stwierdzić, że lody nie są najlepsze:(((( (tylko jeden deser lodowy)
Gizmo, nie podrzuciłeś mi swoich kolanek, więc musiałam wypróbować zastepcze....krzesła są wyjątkowo stabilne...dasz rade;)))
proponuję Wam ulokować się na parterze tego lokalu, jest tam taki klimatyczny strasznie kącik(dosłownie w kącie:) ), gdzie siada się na poduchach(wcześniej należy zdjąć butki, więc panowie przygotować się:D ), wystrój jest ala indyjsko-turecki, mozna się "ułożyć" jak komu wygodnie( Gizmo, nawet będziesz mógł poleżeć...)naprawdę świetnie sie tam siedzi,leży czy co tam jeszcze komu pasuje:):) obsługa jest bardzo miła, oświetlenie w stylu indyjskim, takie kolorowe lampioniki nisko nad stołem,ale bez obaw, nie trzeba miec noktowizora..co do menu, piwo po przystępnych cenach, wina się brać nie opyla, z jedzonka polecam sałatke grecką:)
udanego wypadu życzę:)
udanego wypadu życzę:)
Taka sobie jestem Łatwopalna Czarownica...
szanka napisał(a):
> Kasieńka napisał(a):
>
> > Chłopcy, tylko załóżcie czyste skarpetki:D
>
> Czy to znaczy, że oprócz Gizma bedzie jeszcze jakiś chłopiec?
> ho ho ho...to sie narobiło!;)))))
>
nie miałbym nic przeciwko jak by się pojawił Jurek, Anty no i Flagon oczywiście...
> Kasieńka napisał(a):
>
> > Chłopcy, tylko załóżcie czyste skarpetki:D
>
> Czy to znaczy, że oprócz Gizma bedzie jeszcze jakiś chłopiec?
> ho ho ho...to sie narobiło!;)))))
>
nie miałbym nic przeciwko jak by się pojawił Jurek, Anty no i Flagon oczywiście...
Kasieńka napisał(a):
> Mi też ciężko znieść smród papierosów. Palący chyba nie wiedzą
> jak to jest uciążliwe. Jedziesz później tramwajem do domu a na
> płaszczu, włosach czujesz tylko papierosy... Zwymiotować po
> prostu można
>
Ależ Kasieńko, zapewniam Cię, że palacze (przynajmniej niektórzy) dobrze wiedzą, że jest to uciążliwe......mi też jest niedobrze...:(
.....odechciało mi sie...:(
> Mi też ciężko znieść smród papierosów. Palący chyba nie wiedzą
> jak to jest uciążliwe. Jedziesz później tramwajem do domu a na
> płaszczu, włosach czujesz tylko papierosy... Zwymiotować po
> prostu można
>
Ależ Kasieńko, zapewniam Cię, że palacze (przynajmniej niektórzy) dobrze wiedzą, że jest to uciążliwe......mi też jest niedobrze...:(
.....odechciało mi sie...:(
Z całego serca mogę polecić https://umam.pl/
I ośmielę się nawet powiedzieć, że to jedne z najlepszych lodów jakie jadłam w całej Polsce. Ich gelato są super!
Plus rodzinna i koleżeńska atmosfera, czujesz się bardziej jak u znajomych niż w kawiarni/cukierni.
I ośmielę się nawet powiedzieć, że to jedne z najlepszych lodów jakie jadłam w całej Polsce. Ich gelato są super!
Plus rodzinna i koleżeńska atmosfera, czujesz się bardziej jak u znajomych niż w kawiarni/cukierni.