Widok

Gdzie na weekend z 3-4 miesięcznym dzieckiem

Rodzina i dziecko Czas wolny Temat dostępny też na forum:
Gdzie pojechać na weekend z 3-4 miesięcznym dzieckiem oraz 3,5 latkiem? Interesuje mnie najbardziej morze, Kaszuby.

Chciałabym wybrać się w jakieś sprawdzone, czyste miejsce. Najlepiej domki letniskowe, ale czyste, zadbane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My wczoraj wróciliśmy właśnie z paro dniowego wypoczynku ,traf chciał że tam gdzie jeździmy od lat była awaria prądu i pojechaliśmy do ośrodka Sudomie w Rybakach za Kościerzyną .Miejsce super ,czysto ,cicho ,bardzo dużo par z dziećmi najmłodszy miał chyba 3 mies ,jest plac zabaw dla dzieci plaża z wydzielonym miejscem dla dzieci ,jest stołówka w której można podobno jest bardzo pyszne jedzenie ,my nie mieliśmy okazji spróbować bo cały dzien byliśmy daleko na rowerach ,ale spróbujemy w następnym razem .Mieliśmy domek piętrowy ale nawet była bramka zabezpieczająca na schodach .Ośrodek naprawdę zadbany ,więc mogę polecić z czystym sumieniem .
Jedynym problem może być ale nie musi brak sklepu w pobliżu ,my rowerami jeździliśmy do Lubiany ,bo sa tam fajne polne bezpieczne ścieżki ,a po większe zakupy autem do Kościerzyny .
a zapomniałam http://www.sudomie.pl/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (7 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

pomysł na biznes-może doradzicie:) (44 odpowiedzi)

Dziewczyny wyobraźcie sobie,że macie lokal ponad 100 metrowy za który nie płacicie czynszu i...

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...

do góry