Widok
Franek miał 2 i pół miesiąca jak naszą sypialnię przerobiliśmy na jego pokoik, a tzw salon stał się jednocześnie naszą sypialnią.
to pewnie dość wcześnie, ale ogolnie nie widzieliśmy przeciwwskazań. na noc otwieram drzwi od pokoju.
co prawda kiedy ma być późno, za późno...to jednak nie mogę się wypowiedzieć, bo chyba uważałam, że im prędzej tym lepiej.
Franek... chyba też mu dobrze "u siebie".
to pewnie dość wcześnie, ale ogolnie nie widzieliśmy przeciwwskazań. na noc otwieram drzwi od pokoju.
co prawda kiedy ma być późno, za późno...to jednak nie mogę się wypowiedzieć, bo chyba uważałam, że im prędzej tym lepiej.
Franek... chyba też mu dobrze "u siebie".
jak bylam w ciazy zarzekalam sie ze max przez miesiac mala bedzie mieszkac u nas :)
mimo ze jej pokoik stoi gotowy to lozeczko i przewijak jest w naszej sypialni i tak mi wygodnie
jak sie przebudzi w nocy to ja wlasciwie prze sen ja poglaskam i dam smoka
ale wlsaciwie mam fobie bo sie co godzine budze patrzec czy jest przykryta :) mija 5ty miesiac i nie wiem kiedy ja wymeldujemy :)
chyba bym nie mogla spac wiedzac ze ona tak dalekoooo
a moze bym sie w koncu wyspala :)
mimo ze jej pokoik stoi gotowy to lozeczko i przewijak jest w naszej sypialni i tak mi wygodnie
jak sie przebudzi w nocy to ja wlasciwie prze sen ja poglaskam i dam smoka
ale wlsaciwie mam fobie bo sie co godzine budze patrzec czy jest przykryta :) mija 5ty miesiac i nie wiem kiedy ja wymeldujemy :)
chyba bym nie mogla spac wiedzac ze ona tak dalekoooo
a moze bym sie w koncu wyspala :)
u nas mala ma swoj pokoik od poczatku (łózeczko, komoda z przewijakiem, szafa i fotel do karmienia) a nasz salon stał się naszą sypialnią i dodatkowo w pokoju stoi kosz wiklinowy - najczesciej jest tak ze mala spi od 18 do 24 u siebie w łóżeczku - pozniej od 24 do 6 u nas w koszu i od 6 do 9 znowu u siebie w łóżeczku, w dzien spi gdzie akurat sie znajduje np mata, lezaczek, nasze łóżko
na razie wydaje mi sie ze dopoki nie wyrośnie z kosza to tak zostanie... a jak juz wyrosnie nie bedzie wyboru to bedziemy musieli ją odkładac do łóżeczka
na razie wydaje mi sie ze dopoki nie wyrośnie z kosza to tak zostanie... a jak juz wyrosnie nie bedzie wyboru to bedziemy musieli ją odkładac do łóżeczka
My mamy troche dziwną sytuację, ponieważ synek zajmuje duży pokój, a my z mężem mały. Tomek śpi na dużym łóżku, i tak mu wygodnie ;) My z mężem zasypiamy w drugim - małym, a jak w nocy się przebudzi to do niego idę i już zostaję do rana. Można powiedzieć że w pewnym sensie nasz synek ma swój osobny pokój ;)
nas starszy poszedł do swojego jak miał rok i około 4 miesiące.
Teraz to małą przeprowadzimy jak starszego przeniesiemy do pokoju, który jeszcze nie jest zrobiony, bo on przylega do naszej sypialni, więc chcemy żeby mała była bliżej, a on już starszy to spokojnie moze sobie być w tamtym dalszym pokoju, pewnie na jesieni się tym zajmiemy. Mała koło roku będzie miała więc jak się wyprowadzi.
Myśmy z przeprowadzką krystianka czekali aż nocki przesypiał, a u niego to długo trwało, dlatego tak czekaliśmy dość długo.
Teraz to małą przeprowadzimy jak starszego przeniesiemy do pokoju, który jeszcze nie jest zrobiony, bo on przylega do naszej sypialni, więc chcemy żeby mała była bliżej, a on już starszy to spokojnie moze sobie być w tamtym dalszym pokoju, pewnie na jesieni się tym zajmiemy. Mała koło roku będzie miała więc jak się wyprowadzi.
Myśmy z przeprowadzką krystianka czekali aż nocki przesypiał, a u niego to długo trwało, dlatego tak czekaliśmy dość długo.
a co powiecie na fakt taki: dziecko: ponad 4 latka nadal śpi w łóżeczku ze szczebelkami w pokoju rodziców! i zaznaczam, że dziecko ma swój pokój nawet z kanapą, ale nigdy tam nie spał - szok, co?
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych