Widok

Od kiedy własny pokój?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja Zosia ma 6,5 miesiąca oczywiście narazie nie wyobrażam sobie jeszcze jej przenosić do oddzielnego pokoju, ale zastanawiam się kiedy, żeby później nie było za późno.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdyby przesypiala noce to co innego
ale budzi sie czasem kilka razy takze latac mi sie nie chce
jak bylam w ciazy zarzekalam sie ze max przez miesiac mala bedzie mieszkac u nas :)
mimo ze jej pokoik stoi gotowy to lozeczko i przewijak jest w naszej sypialni i tak mi wygodnie
jak sie przebudzi w nocy to ja wlasciwie prze sen ja poglaskam i dam smoka

ale wlsaciwie mam fobie bo sie co godzine budze patrzec czy jest przykryta :) mija 5ty miesiac i nie wiem kiedy ja wymeldujemy :)
chyba bym nie mogla spac wiedzac ze ona tak dalekoooo
a moze bym sie w koncu wyspala :)
ja juz ja odstawilam do swojego pokoju, problem w tym, ze non stop mam gosci i oni tam spia, a mala z nami, teraz tez, kiedy jestem u babci w domu...
uwazam, ze im wczesniej tym lepiej, fakt moja spi b.ladnie i juz od miesiaca nie karmie jej w nocy, wiec mi to troszke przyspieszylo itp...
Córeczka miała 4 miesiace.Lepiej spi od kiedy jest sama w pkoju.
ja chce wyniesc sie z pokoju mlodej i zrobic jej super bawialnie tak za ok miesiac czyli bedzie miala prawie 9 m
Franek miał 2 i pół miesiąca jak naszą sypialnię przerobiliśmy na jego pokoik, a tzw salon stał się jednocześnie naszą sypialnią.

to pewnie dość wcześnie, ale ogolnie nie widzieliśmy przeciwwskazań. na noc otwieram drzwi od pokoju.

co prawda kiedy ma być późno, za późno...to jednak nie mogę się wypowiedzieć, bo chyba uważałam, że im prędzej tym lepiej.
Franek... chyba też mu dobrze "u siebie".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja przenioslam mojego synka jak mial jaies 8-10 miesiecy. Uwazam ze to dobry moment, bo dziecko szybko sie przyzwyczaja.A jak starsze, to juz ciezko potem z zasypianiem w swoim pokoju itd...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry