Widok

Gdzie plener!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Znacie jakieś ciekawe i oryginalne miejsce na plener?dosć juz mam zdjec w parku oliwskim czy na klifie!!
szukam czegoś ciekawego i niebywałego!
zastanawiałyście sie juz nad czymś?
czkam na propozycje:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up :)

może miasto nocą....?

na Długiej w Gdańsku - któras z forumek miała tam zdjęcia
zamek sobieski w rzucewie... Gemini w gdyni... basen jachtowy...
mozliwosci masz nieograniczone.... zależy tylko jak z czasem i kiedy ta sesja przed czy po ślubie...

latarnia morska w nowym porcie

na wydmach w łebie, mysle ze moze byc ciekawie.

Własnie też myślałam o Dlugiej, ale czy nie będą przeszkadzali ludzie ok godz. 14-15 w sobote?

port,przystan jachtowa w Gdyni, Skwer Kosciuszki, ostatnio widzialam rowniez zdjecia w SKM- ce , na basenie ale nie takim publicznym tylko chyba przy jakims hotelu na dworzu, ruiny, jakies ciemne zakatki, widzialm tez zdjecia w Mcdonalds (osobiscie bym sie nie zdecydowałą) plaza, masz ich troche do wyboru w trójmiescie, fajnie tez nad jeziorem na jakism pomoscie, wszystko zalezy od czasu , upodobań, zainteresowan,moze i fotograf podrzuci jakies pomysły ....
My planujemy sesje na plaży w Białogórze i w stadnine koni :) a teraz tylko modlić się żeby nie padało :) Pozdrawiam

w Gdyni na kamiennej górze jest ładnie i za kamienną górą jest ładny park.
Plaża i molo w Orłowie też jest ładnie przy zachodzie słońca

Może na torach kolejowych lub w pociągu? Taka podróż we wspólną przyszłość:)
Nasz fotograf mówił też,że planuje jednej parze zrobić sesję na lotnisku przy samolotach i wewnątrz, ale pan młody jest pilotem więc mieli taką możliwość.

o tak w bialogorze jest pieknie, polecam stadnina,lasek w drodze na plaze, no i sama plaza...

A nam jak dopisze pogoda
tzn jak nie będzie błota to chcemy zrobic sobie kilka fotek na boisku piłkarskim ;-)

my bedziemy miec gdzies w lesie zima na saniach z koniem :) a potem w kuchni u mojego lubego w pracy :))

my mamy sesje na stadionie ze wzgledu na zamilowanie do pilki noznej, oprocz tego plener na plazy - nie wyobrazam sobie nie miec zdjec znad morza gdziemieszkam od dziecka a moj przyszly maz to marynarz, no i mamy sesje na lace gdzies piknik z nasza coreczka :) kocyk wiklinowe koszyki smakolyki itd
bedzie super

My sie zastanawiamy nad Bretowem / Matemblewem, tam sa fajne wzgorza morenowe i las, gdzie tez jest malutkie jeziorko, jak jest ladna pogoda, to na pewno fajnie bedzie wygladalo.

Jeszcze nie wiem, ale spytamy fotografa, na pewno doradzi.
a my chcemy miec czesc sesji w jednej ze stoczni. Lubie takie kontrasty ale oprocz tego jakies bardziej romantyczne miejsce tez bedzie.
ja tez myslalam o stoczni.. tam jest super jezeli chodzi o tlo...

skansen we wdzydzach....
polwysep
ruiny takie z cegly kolo motławy w gdansku...
wydmy leba...
zamek w gniewie...

mi sie strasznie podobaja foty robione na plazy... na tych malo uczeszczanych na polwyspie

do góry