Widok

Gdzie tanie szycie zaslon?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, moze podpowiecie gdzie dosc tanio uszyje zaslony? Mam juz material a zaslon sporo do uszycia bo mam wielkie okna dlatego chcialabym w miare tanio;) Zalezy mi na zrobieniu zaslon na szelkach, obszycie itp. Podpowiedzcie cos, najlepiej Gdynia, ale Gdansk czy Sopot tez wchodzi w gre:) Aha no i jakbyscie wiedzialy jakie sa mniej wiecej ceny to tez poprosze o info, w ikei np chca 25zł a metr za same szelki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop hop
zależy skąd jesteś. W centrum Chrobry jest punkt krawiecki i tam obszycie coś około 1zł-1,5zł za metr, ale szelki to nie wiem
jesli ci pasuje Gdańsk to napisz na madziap00@wp.pl
Napisz ile masz tych zasłon i ich wymiary , jestem krawcowa i nie wezme 25 zł za metr
Szczerze mowiac wolalabym jakis punkt szycia:)
w gdyni orlowie koło Klifu jest sklep z zaslonami i firanami i również tam szyją. ( Jak się wychodzi z skm w strone Klifu to od razu po lewej stronie) Znajomi mówią, że tam jest tanio, ale nie wiem dokładnie ile. Ja szylam tam firany i nie było drogo.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry