Widok
Gdzie ubieracie swoje dzieci
Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i nigdzie nic ładnego niema, reservet kids, Hm kids itp koszmar, nie dość ze bardzo drogie to i nic specjalnego, np kurtki sa tak wątpliwej jakości jak u hinczyka. Zaobserwowałam jak te dzieci sa pieknie ubrane, modnie aczkolwiek inaczej. Podpowiedzcie gdzie mogłabym udać sie z dzieckiem na zakupy:)
oj mylisz się, załozyłam ten wątek po to zeby się dowiedziec gdzie kupic ładne i dobre jakosciowo ubrania dla swoich dzieci, więc zrob mi tę przyjemnosc i zamilknij:) idz do kuchni, zrob porzadki, zajmij się czyms, może czas najwyzszy znalesc prace...? a nie siedziec calymi dniami w domu przed komputerem.
U nas generalnie jest różnie, jeśli chodzi o ubrania dziecięce. Nie ma chyba jednego sklepu, w którym ubrałabym córkę od stóp do głów. ;) Najwięcej ubrań mamy z Zary i Nexta (co do jakości z Zary to bywa różnie). Jak dla mnie Next jest nie do zdarcia i to zdecydowanie moja ulubiona marka od wielu lat. ;) Później mamy trochę ubrań z H&M, KappAhl, F&F, George, Gap itp. (moja siostra mieszka w Anglii także często korzystamy z tamtejszych promocji ;). Babcie zaopatrują nas w ubrania polskich producentów - takie no name.
Co do Smyka, to dla mnie jakościowo odpowiadają Pepco (albo ja tak kiepsko trafiam). Kupiłam córce sporo pajacyków, body itp. jeszcze będąc w ciąży, a po 2-3 praniach wyglądały okropnie. Jedynie sukienki, które mamy ze Smyka są ok.
Co do Smyka, to dla mnie jakościowo odpowiadają Pepco (albo ja tak kiepsko trafiam). Kupiłam córce sporo pajacyków, body itp. jeszcze będąc w ciąży, a po 2-3 praniach wyglądały okropnie. Jedynie sukienki, które mamy ze Smyka są ok.
ja kupuję tam gdzie nie za drogo- dzieciaki bardziej niszczą rzeczy niż dorośli i rosną szybko. Moje zakupy dziecięce robię w lidlu, pepco, smyku, h&m, buty smyk lub ccc. Reserved ma za drogie jak dla mnie 5 10 15 też, jakieś zary itd odpadają. Czasem też w marketach typu carrefour czy auchan coś zakupię. Rzeczy dla dzieci są całkiem całkiem dobre jakościowo według mnie. Zdarza się,że coś wyszperam w tkmaxie- ale ceny dziecięcych rzeczy nie są za tanie- raczej wygląd mnie tu zachęca, bo bywają naprawdę ładne, na jakieś okazje np.
dobrze wiedziec, dzieki, byłam dzis w smyku, pepco i lidlu, w tym ostatnim moze mały wybór ale za to porządne ubranka i pakowane po 2,3 sztuki wychodzą taniej, w smyku kupiłam np .komplet - bluzeczka, leginsy i spódniczka za 35 zł:) są tam jeszcze zniżki, pepco tez ma ładne rzeczy ale jakby troche gorsze, rozmiarówkę mają zaniżoną, ogólnie zakupy udane ale jeszcze zajrzę do paru sieciówek ktore polecacie, jeszcze w ccc sa bardzo fajne wiosenne buciki lasocki kids dla dziewczynki i tanie, polecam
Ja lubię kupować m.in. w lidlu. Jakość dobra, cena przystępna. Zawsze znajdę coś ciekawego. Moje dzieci muszą mieć dużo ciuchów, bo dużo czasu spędzaja na podwórku i ciągle przychodzą brudne ;p Na jakieś "okazje" to owszem może być coś z wyższej półki, ale na co dzień ciuchy z lidla czy pepco wystarczą. Wybieram też czasem ciuchy z auchana, tesco czy carefoura, bo często bywam tam na zakupach. I fajne są ciuchy z Anglii. Dzięciaki sporo tego dostają i jakość jest super.
Ja młodemu kupuje gł w kapphal ,cubus ,lindex akurat nie w Pl ale to nie ma znaczenia bo to samo co i u nas .W pepco tez kupuje do szkoły nosi gł spodnie dresowe .Smyk to porażka wg mnie szmaty kiedys starszemu kupowałam do przedszkola zawiodłam się nie kupuje .Kupuje też w innych sklepach małych nieznanych butikach tam akurat dobre jakościowo są ubrania .Po za tym nosi te sportowe ubrania to w intersportcie lub w innym sportowym .Z h&m ma jakieś kurtki i są bardzo fajne lubie tez c&a.
Zerknij http://www.dawidar.pl/sportowy-styl-odziezy/ bardzo ciekawe ciuchy mają.
Stawiam na ubrania dobrej jakości, wykonane z prawdziwej bawełny. Wybieram równiez kroje basicowe, głównie jednokolorowe - tak aby ubrania dało się łatwo ze sobą łączyć. Jest to bardzo wygodne w przypadku dzieci.
Świetnej jakości ubrania dla dziewczynek oraz dla chłopców ma firma My basic - ubrania są szyte w Polsce oraz posiadają certyfikaty Oeko tex - co gwarantuje, że ich produkcja odbywa się bez szkodliwych barwników oraz innych toksycznych substancji
https://mybasic.pl/142-dziewczynka
Na stronie jest ich katalog.

Ja ubranka zamawiam w necie http://brukselki.pl/jak-wybrac-ubranka-niemowlece/ świetna jakość.