Widok

Gdzie w Gdańsku duży wybór butów Inblu???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie :P

mam straszny problem z kupnem butów - nic mi się nie podoba ;P

wczoraj przeglądałam różne strony i spodobało mi się kilka par butów tej firmy :P tylko gdzie w Gdańsku można je znaleźć?

Już się Mariusz śmieje, że znowu po buty pojedziemy do Chojnic ;) (takiego skupiska sklepów obuwniczych jeszcze nigdzie indziej nie widziałam ;) tak jak ze sklepami "dzieciowymi" w Bytowie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za info :) właśnie nie byłam pewna czy ten sklep na Chrzanowskiego jeszcze istnieje :P

a co do puzzli - wczoraj zamówiłam takie http://www.allegro.pl/item1044656983_puzzle_piankowe_bajkowe_dzien_dziecka_kurier.html :)

dziękuję za pamięć :))))
we Wrzeszczu na Chrzanowskiego (mniej więcej w połowie długości tej ulicy).

A tak przy okazji - szukałaś chyba puzzli piankowych ? Wczoraj widziałam jedną paczkę w Rossmanie w Gdańsku Głównym przy Locie (nie wiem w jakiej cenie, bo nigdzie na półce nie było).
hopka
dzięki za namiary :D

może jeszcze gdzieś?
Na Suchaninie koło myjni samochodowej wiz a wi Carrefour Express
image
image

image
Z tego co pamiętam to był duzy wybór (przynajmniej w zeszłym roku, bo w tym nie miałam przyjemności chodzić po obuwniczych) w Gdansku głównym na dworcu w sklepie Szewczyk (obok Empiku).
koło apteki, schodami w dół?
na zaspie przysrtanek przed pentlom od strony gdańska .tam był kiedyś sklep imblu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (40 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

Drewniany plac zabaw dla dzieci? (45 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w ogrodzie.Drewniany,wiadomo jakis domek ze...

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry