Widok

Gdzie w Trójmieście można zrobić badanie żywej kropli krwi pod mikroskopem?

Cześć! Czy ktoś może mi napisać gdzie w Trójmieście - najlepiej w Gdańsku, mogę zrobić badanie żywej kropli krwi pod mikroskopem? Wiem, że są w Gdańsku inne badania sprawdzające obciążenia organizmu ale najbardziej mi zależy na tym. Z góry dziękuję za odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej! Widac, ze to badanie sie robi coraz bardziej popularne. I bardzo dobrze! Ja bylam w gabinecie lekarskim na Morenie i bardzo polecam. http://www.remedical.pl - strona gabinetu. Dlugo szukalam, zeby znalezc gdzie mozna zrobic porzadna diagnostyke i w koncu z polecenia od kolegi z pracy dowiedzialam sie, ze w Remedicalu. Sympatyczna Pani lekarka i co najwazniejsze - TANIE leczenie. Po miesiacu wyniki mi sie diametralnie poprawily, zeby nie powiedziec wrecz, ze dalsze leczenie byloby zbedne ale sama chcialam sie juz oczyscic do konca i teraz jest super :))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12
ile kosztuje to badanie?wyniki są natychmiast?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pewnie robią się żylaki od wewnątrz lub dopiero zaczną pękać naczynka.
Ale równie dobrze powody mogą być inne.
Zgłoś się do lekarza pierwszego kontaktu - powinien skierować na odpowiednie badania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Do "aaaaa" - jakie żylaki? Nie rozumiem Twojego postu.

Umówiłam się na wizytę i idę jutro :) Badanie kropli krwi za 130 zł i wyniki mają być od razu więc uważam, że dobra cena skoro jest to badanie u lekarza i nie trzeba czekać nie wiadomo ile.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Analizę żywej kropli krwi można zrobić w Gdyni przy ul. Abrahama 37/11, rejestracja 721 005 913. Konsultacja, omówienie obrazu na miejscu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
też w Gdyni na Chwarznie, ul. Atlasa 10. Wyniki od razu, od razu dieta odpowiednia i przyczyny też powie. Cena 130 zł
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Odradzam na ul. Atlasa, po prostu .. naciąganie na b. drogie suplementy i przepisywanie ich lekką ręką, przykład: dla dziecka 1,5 roku przepisała 10 suplementów!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja byłem na Atlasa i rewelka. Bardzo polecam. Duża wiedza, a suplementy dobrane prawidłowo. Pomogło. Jestem bardzo zadowolony.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ludziska, gdzie Wy się naczytaliście o tych wynalazkach - czyste nabijanie kasiorki - badanie z pogranicza wahadełka, ale jeżeli ktoś lubi na rzecz innych uszczuplić swój portfel to jego decyzja - wolny kraj przecież ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

a kto cie prosil o zdanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak będą w Lidlu mikroskopy to sobie kup i będziesz mogła badać do woli. Są całkiem niezłe. http://www.youtube.com/watch?v=xR2Iky9EnWc
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
badanie żywej kropli krwi pod mikroskopem TO ŚCIEMA!!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
Polecam Atlasa w Gdyni. Moje dziecko dopiero teraz wie, że żyje i ja też.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
W Gdyni ul. Atlasa 10. To Gdynia Chwarzno, przy Obwodnicy. Tel 731 666 562 lub 731 005 913.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
w Gdyni, ul. Atlasa 10 jest mikroskopowa analiza żywej kropli krwi, to na Chwarznie, blisko obwodnicy. Polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, kilka uwag:
-zgodnie z polskim prawem badania laboratoryjne krwi można wykonywać jedynie w zarejestrowanym laboratorium;można poprosić o potwierdzenie wpisu do ewidencji KRDL
-osoba wykonująca badanie musi mieć aktualne prawo wykonywania zawodu diagnosty laboratoryjnego, nr tego prawa musi być na pieczątce na wyniku.
gdy powyższe jest spełnione możemy myśleć o wydaniu pieniędzy na takie badanie, abstrahując od dziwnych rzeczy jak metale ciężkie czy jaja pasożytów, których we krwi po prostu nie widać
Mikrobiolog
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
też w Gdyni ul. Atlasa 10 ,tel 721 005 913 od razu jest dietetyk. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w Gdyni, ul. Atlasa 10 721 005 913. Dostaniesz też dietę dla siebie. cena 130 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynia - Morska 101, szczegółowe informacje http://www.sklep.twojcel.eu/shop/badania/analiza-krwi/badanie-krwi/

Szybko i bezboleśnie :)
Medykiem nie jestem, więc nie mogę odnieść się do powyższych zarzutów. Jednak sam byłem, sprawdziłem i przyznam, że nie żałuję. Dowiedziałem się ciekawych rzeczy o sobie, a przede wszystkim jak zobaczyłem na ekranie pewne odchylenia to od razu zmotywowałem się do zdrowszego żywienia i picia wody, więc na pewno było to dla mnie korzystne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Zdrowie

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

do góry