Widok
jak zaze to poodsyłam dzisiaj na maila informacje, ale troche siedze przed sylwkiem w garach a na forum jednym okiem :)
co do kolorów - odcieni ecru jest wiele, ale w sklepach i na allegro króluje zimna biel i jasny ecru/ivory, ja dysponuje jeszcze ecru w kolorach do cappucino ale to trzeba zaamwiac wczesniej bo nie zawsze mają ten tiul w sklepie dla tancerzy( tylko tam mozna szukac takich kolorów tiulu)
koronki do welonów w typie Madonna bede miała dopiero mniej wiecej w lutym/ marcu
co do kolorów - odcieni ecru jest wiele, ale w sklepach i na allegro króluje zimna biel i jasny ecru/ivory, ja dysponuje jeszcze ecru w kolorach do cappucino ale to trzeba zaamwiac wczesniej bo nie zawsze mają ten tiul w sklepie dla tancerzy( tylko tam mozna szukac takich kolorów tiulu)
koronki do welonów w typie Madonna bede miała dopiero mniej wiecej w lutym/ marcu
Chaberku, a więc odezwę się do Ciebie w lutym/marcu;) bo potrzebuję welon na lipiec dopiero.
Będę wdzięczna, jeśli podeślesz mi na maila orientacyjną wycenę takiego welonu, obszytego koronką, dwuwarstwowego,w kolorze ivory, długość mniej więcej do pasa:)
Mój email: anusia@romantyczka.pl
Będę wdzięczna, jeśli podeślesz mi na maila orientacyjną wycenę takiego welonu, obszytego koronką, dwuwarstwowego,w kolorze ivory, długość mniej więcej do pasa:)
Mój email: anusia@romantyczka.pl
[url=www.nawieszaczku.pl]
[/url]

ja kupiłam welon tanio w Lanetti i to nawet wysyłkowo bo sprzedawali wtedy je na allegro :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych