Widok

Gdzie z niemowlakiem na basen?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wybieramy się z naszym 6m synem na basen. Będzie to nasz pierwszy raz, więc zależy nam na jak najmniejszej ilości osób, ciepłej wodzie (basen kryty) i czystości. Chcielibyśmy pojechać w tygodniu, najlepiej gdzieś blisko Gdyni. Nie zależy nam na zajęciach zorganizowanych. Możecie coś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My od 3mc chodzimy na basen w hotelu Victoria w Bolszewie. Woda jest tam ozonowana.http://www.hotelvictoria.pl/pl/259/aquapark

Dla maluszków przygotowany basen jest też u Jezuitów http://www.centrumsportowe.gdynia.pl/oferta/basen/zajecia-dla-bobaskow.html
Tu nie byłam, ale znajoma chodziła z synkiem i bardzo sobie chwaliła, mi nie odpowiadał gdyż nie ma tam płytkiego basenu dla maluchów.
A jam pod tym względem przedstawia się sytuacja w Gdańsku?
skąd wiesz że woda w bolszewie jest ozonowana?
W Gdansku zdecydowanie aquatacja. Nowy obiekt, specjalny basen dla dzieci, naprawdę super, polecam.
Coś jeszcze w Gdańsku?
Jak uważacie. Z maluchem lepiej wybrać się do Posejdona czy do Mariny? Gdzie mniej ludzi?
W Marinie odradzam, jest skośny basen i łatwo stracić równowagę, poza tym sporo gości hotelowych.
My bylismy w Lapinie w hotelu i woda byla ciepla, w tygodniu malo ludzi... polecam.
Aquastacja jest ok, ale niestety woda czesto jest chlodna....
Są wakacje więc na większości basenów jest tłok;( niestety...

A do pytania z góry;) W Victorii jest ozonowana woda, dowiadywałam się jak miałam zacząć chodzić z maluchem.
Chodzimy średnio 3-4 razy w tygodniu i jeszcze nic jej na skórze nie wyskoczyło, a i woda jest przyjemnie ciepła, jedynie jacuzzi nie polecam bo tam dają chlor gdyż jest bardzo ciepła woda. Basen nie jest głęboki, w najgłębszym miejscu ma tylko 160cm, są także dwa brodziki dla dzieci.
Hotel Venus w łapinie. Ciepła woda, malo ludzi. Chodzimy z dwójka 23 i 5 miesięcy i nic im nie jest:-)
Opinia została zablokowana przez moderatora
nasza miala 3mce, teraz ma 2 lata i sama plywa w rekawkach albo z deseczką :)
Na basen można zabrać maluszka po ukończonym drugim miesiącu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry