Widok

Gdzie zamieszkać w Gdyni

Jestem z mazowieckiego, ale zaistniała zawodowa potrzeba kupić swoje M i zamieszkać w Gdyni, prośba o jakieś wskazówki dotyczące dobrych, godnych polecenia inwestycji mieszkaniowych. Na innym forum Trójmiasta zarekomendowano też inwestycję Rezydencja Redłowo, to są chyba segmenty. Kojarzycie kto to w ogóle buduje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mieszkam w Gdańsku ale w przyszłym roku przeprowadzam się do Gdyni na wspomniane Redłowo, według mnie to świetna inwestycja, ma mieć niską zabudowę, drewnianą stolarkę, strzeżone osiedle i bramy z dwóch stron, dużo przeszkleń - możesz znaleźć stronkę tej inwestycji, jest wizualizacja osiedla
sokółka zielenisz!!! HOSSY
Jeśli chodzi o mieszkania w Gdyni to polecam ofertę Gdyńskich Apartamentów Russjan. Mieszkania są naprawdę na super poziomie, minimalistyczne wnętrza i super lokalizacja. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Inwestycje i deweloperzy

Dobry i sprawdzony deweloper?? (16 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

Gdzie kupić mieszkanie?? (36 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Dom nad morzem (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w stanie developerskim...

do góry