Widok

Gdzie znaleźć porządne łóżko tapicerowane ?

Szukam łóżka tapicerowanego. Mam wrażenie, że producenci takich łóżek zapomnieli o tym, że charakterystyką łóżka tapicerowanego jest jego miękkość. Wszystkie łóżka jakie oglądałam w różnych sklepach mają boki twarde tak jakby płyta była obłożona tylko materiałem.
Czy ktoś może polecić sklep w którym mogę dostać "prawdziwe" i porządnie wykonane łóżko tapicerowane?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spróbuj w Top Shopping na Grunwaldzkiej. Tam jest sporo sklepów. Kupowałem ostatnio narożnik nie pamiętam nazwy firmy, ale na piętrze. Przy okazji łaziłem troszkę i obok był sklep z materacami i łóżkami. Wybór nieduży, ale bardzo porządnie wykonane, wykończone na miękko, starannie odszyte. Niedługo będę urządzał sypialnię, więc na pewno tam zawitam.
Tam jeszcze nie dotarłam. Dziękuję za sugestię.
W necie jest tego mnóstwo. Ja też kilka dni temu zamówiłam tapicerowane: http://homlando.com/lozko-tapicerowane-toronto,2037.html . Jest przepiękne, od razu pomieszczenie wygląda przytulniej, więc zdecydowanie polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyglądają ładnie, mają fajne zagłowie i można dobrać kolory z znacznie szerszej gamy niż przy meblach z płyty, tylko wybierać i do sypialni :) TO podoba mi się najbardziej https://blogmarkaar.blogspot.com/2015/02/wygodne-ozeczko-to-zdrowy-sen.html tylko cena mnie lekko odpycha :)

Tak zgadza się w wielu przypadkach tak jest ja mam łóżko King jest miękkie szukaj na Solpol Meble jak sama nazwa wskazuje dla króla :) poważnie polecam łóżko

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55 odpowiedzi)

Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

do góry