Widok

Gdzie zrobię makijaż - Sephora, Inglot???????

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Idę na wesele i chcialabym zeby ktos mnie ładnie pomalował (chodzi mi głownie o oczy). W Douglasie zaspiewali mi 70 zl. Wiecie jak to moze wyglada gdzies indziej np. w Sephorze czy w Inglocie- czy robią takie makijaze, czy jest on platny, czy trzeba cos kupic i wtedy mozna zrobic go za free????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę zrobić makijaż http://www.rozany-ogrod.pl w cenie 50-60zł, jeśli będę oczywiście miała wolny termin.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie wie?
W duglasie robiłam już dwa razy, jest w cenie kosmetyku który trzeba kupić za 70 zł zdaje się, w Carefure małowała mnie Pani Zacharewicz, nie znam imienia, bardzo ładnie maluje. Koleżanka malowała się w Alfa Centrum i też była zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
malowałam sie w douglasie w madisonie i nic nie płaciłam
a ja w sephorze za 20 zł. tylko oczy. Ładnie i trzymało się cały dzień
Moge wykonac makijaż na wesele w cenie 15 zł a także paznkcie z zdobieniem 10 zł info karolina112217@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

Wakacje z dziećmi (121 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

do góry