Widok

Gdzie zrobię makijaż - Sephora, Inglot???????

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Idę na wesele i chcialabym zeby ktos mnie ładnie pomalował (chodzi mi głownie o oczy). W Douglasie zaspiewali mi 70 zl. Wiecie jak to moze wyglada gdzies indziej np. w Sephorze czy w Inglocie- czy robią takie makijaze, czy jest on platny, czy trzeba cos kupic i wtedy mozna zrobic go za free????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę zrobić makijaż http://www.rozany-ogrod.pl w cenie 50-60zł, jeśli będę oczywiście miała wolny termin.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie wie?
W duglasie robiłam już dwa razy, jest w cenie kosmetyku który trzeba kupić za 70 zł zdaje się, w Carefure małowała mnie Pani Zacharewicz, nie znam imienia, bardzo ładnie maluje. Koleżanka malowała się w Alfa Centrum i też była zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
malowałam sie w douglasie w madisonie i nic nie płaciłam
a ja w sephorze za 20 zł. tylko oczy. Ładnie i trzymało się cały dzień
Moge wykonac makijaż na wesele w cenie 15 zł a także paznkcie z zdobieniem 10 zł info karolina112217@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Gdzie kupię duże kartony? (18 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

do góry