Widok

Geoban gdynia

hej. dziewczyny czy pracuje tam ktoras z Was albo byla na rozmowie kwalifikacyjnej???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hoop...
dzieki. ale oczywiscie zanim napisalam przeszukalam co sie dalo... no ale tam same jakies pesymistyczne opinie :/
mój znajomy tam pracuje. Chwalił sobie, mówi, że czasem bywa nawał roboty, ale ogólnie OK.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja wprawdzie nie pracuję, ale współpracuję. Uważam że firma jest ok. dobry socjal, pracują w większości ludzie młodzi, są rozwojowi
dzieki:)) bylam dostalam prace... ale znow wychodzi mi na to ze bede do niani doplacac...wiec mi sie nie oplaca zmieniac pracy buuu :((((((((
Risika, a jesli mozna spytac ile zaproponowali?
a jednak zaczynam tam prace 5 lipca :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
coś ala -telemarketing, praca w różnych godzinach, biuro open space, pensja niezawysoka - uważam,że dobra dla studentów, plusy międzynarodowe środowisko i fajna lokalizacja biura
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ale sie wkopalas... ; - ) no nic, powodzenia z tematem bylem nie polecam. szczegolow wole nie pisac bo jeszcze ktos z kierownictwa przeczyta i beda szukac ; D
Praca bardzo fajna, młodzi ludzie i atmosfera wyjątkowa! Jutro jedziemy na organizowane wyjazdowe urodziny Geobanu, słyszałam, że w zeszłyk roku było super, mam nadzieję, że i w tym roku będzie jeszcze lepiej!
Gratuluje, ja mam rozmowę w przyszłym tygodniu. Chciałam właśnie o nia spytać, jak było? I jak to jest z tym angielskim? Dlugo nie mialam styczności z językiem i boję się że polegnę. Będę wdzięczna za jakieś rady. I o co chodzi z jakimś sprawdzianem z komputera o czym też przeczytałam... Dzięki
angielski wystarczy komunikatywny na rozmowie, zadnego zadania praktycznego na rozmowie ewentualnie przetłumczenie maila czy tez zroboenie jakiegoś prostego zadania po angielsku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idę na rozmowę i powiedziano mi że czeka mnie test z komputera. Domyślam się że chodzi o EXCELA, ktoś kto jest po tej rozmowie może powiedzieć jakiego typu zadania były?
hehe tez sie jutro wybieram i też się zastanawiam... ;)
ja też jutro idę i jestem ciekawe tego testu z komputera... Czy może ktoś coś na ten temat napisać?Co konkretnie trzeba zrobić?
nie wiem czym sie tak przejmujecie. ja pracuje 2 tydz i jest ok :]
co jak co... ale na pytania to odpowiedzieć nikt nie potrafii ;)
martwie sie tym ze bardzo chce tam pracowac a wiem ze nie dla kazdego starczy miejsca:) powiedz mi tylko jak wygladala rekrutacja, jest to jeden etap?
nie ma sie czym przejmować, podstawy komputera-cos w stylu gdzie jest cd-rom:D i jakis tam mejl po angielsku tez banał:D
inni nie mają chyba lepszego zajęcia, niż gadanie z samym sobą...
Na początku siadasz przy komputerze, otwierasz EXCEL i..
1)musisz skopiować kolumnę liczb do bodajże kolumny "H"(ctr+c, ctr+v)
2)obliczyć sumę tej kolumny
3)podać średni wynik
4)Wydobywasz informację z kartki "imię, nazwisko, nr referencyjny itp..
Dostajesz długopis i masz odpowiedzieć na trzy pytanie dotyczące 3 różnych listów.

NA SPOTKANIU ZOSTAJESZ POINFORMOWANY\A O TYM IŻ PRACA JEST NA OKRES WAKACYJNY.
O WYNIKU TESTU DOWIESZ SIĘ MEILEM, JEŚLI JEST OK(UMAWIASZ SIĘ NA SOTKANIE)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej osoby z godziny 13 z dzisiaj, dostaliscie juz maila z potwierdzeniem? Ja jestem w drugim etapie bo do mnie zaraz po powrocie wysłali i się zastanawiam o co będa pytac na II etapie? Normalna rozmowa kwalifikacyjna?
hmm ja nie mialam zadnego 2 etapu... ani zadnego testu z exela... wszystko zalezy do jakiego dzialu trafisz;] i praca wakacyjna jest dla kogos kto chce...
Risika, to powiedz jakie masz obowiązki?
ja miałam też na 13 i też się załapałam i nie mam pojęcia jak wygląda II etap...chyba rozmowa po angielsku..
czy ten test zawsze wyglada w ten sposob? Czy jest cos jeszcze z czym sie spotkaliscie?
I co był ktoś na interview dzisiaj?
ja mam rozmowę II etap w środę..a wy kiedy??
Ja mam pierwsza rozmowę jutro, zdziwiłem się, że są dwa etapy.. Powiedz proszę co się działo na Twojej pierwszej rozmowie? Ile trwała?
Kumam rozmowę czyli I etap to był test:) późno już jest:)
Jutro dam znać jak wyglądała rozmowa!
He he!nie ma czym sie stresowac!rozmowy rekrutacyjne przeprowadzaja mlodzi ludzie, ktorzy pamietaja stres rekturacyjny z wlasnych doswiadczen:) poza tym wazne zeby z siebie glupka nie zrobic na rozmowie. nie przejmujcie sie angielskim, bo nie zawsze jest to najwazniejsze kryterium oceny:) po prostu pokazcie ze wam zalezy, ze jestescie chetni do pracy i wiazecie swoja przyszlosc z firma.
pozdrawiam - pracownik z rocznym stażem :)
jedzie ktos jutro na badania na Armii Krajowej?
Nie wiecie czy nie szukają kogoś obecnie??
niestety nie. z tego co mi wiadomo, rekrutacja jest wstrzymana bo jest wystarczajaca ilosc pracownikow juz.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry