Widok

Gimnastyka, zajęcia sportowe w ciąży

Cześć Dziewczyny,
Chciałabym się Was o coś poradzić. Od jakiegoś czasu szukam zajęć sportowych dla kobiet w ciąży (aqua-aerobik w ciąży, gimanstyka, joga w ciąży) w Gdańsku. Takie nieliczne zajęcia można znaleźć, owszem. Jednak 100% tych, które znalazłam odbywa się w godzinach porannych, południowych. To tak jakby właściciele każdego studio zakładali, że kobiety w ciąży jakimś cudem nie pracują, siedzą w domku i są dostępne w tych godzinach. Ja nadal pracuję i mam nadzieję pracować najdłużej jak dam radę. Wiem jednak, że zachowanie sprawności i wzmacnianie mięśni to coś bardzo istotnego w tym okresie.
Czy któraś z Was byłaby w stanie polecić jakieś fajne miejsce z popołudniowymi zajęciami dla brzuchatych? :)
Na basenie? Joga? Gimnastyka?

Dzięki i pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic? Nikt?
Nie ćwiczycie? :)
W każdym klubie jogi możesz umówić się na zajęcia indywidualne dla kobiety w ciąży w pasujących Ci godzinach. Fajnie jest w Body and Mind przy Świętokrzyskiej, w klubie jogi przy Do studzienki, albo w Pilates Studio przy Doroszyńskiego. Może tak to rozwiąż? Zajęcia grupowe dla kobiet w ciąży rzeczywiście wszędzie organizowane są rano.
Hmmm... Dziękuję za odpowiedź i ciekawy pomysł... Wprawdzie jakoś wolalabym uniknąć zajęć indywidualnych, ale pomyślę o tym.
Dzięki.

Jakby któraś z Pań jednak słyszała o zajęciach grupowych popołudniami - bylabym wdzięczna.

Pozdrawiam!
Ja kupiłam ostatnio Orbitrek i bardzo dobrze u mnie się sprawdza

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (35 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Świece zapachowe Yankee (13 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

do góry