Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zlikiwidaować wątek zamknięty Niestety szkoła nie spełnia wymagań. Bardzo niski poziom morale ciała...
~rodzic
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 lutego 2017

ocena poziomu nauczania i samej szkoły wątek zamknięty bardzo wysoko oceniam Gimnazjum nr 26 w każdym z kryteriów. My, rodzice, nie...
~Leszek
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 grudnia 2016

Szkoła , którą się dobrze wspomina wątek zamknięty W tej szkole naucza ciebie, jak sie uczyć , zmotywują do pracy i będą...
~jot
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2016

Nie polecam. wątek zamknięty Większość dobrych opinii pochodzi od rocznika, który nie miał do czynienia z...
~GallAnonim
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 lipca 2015

Dziwię się, wątek zamknięty choć właściwie nie powinnam spodziewać się niczego innego po tej szkole....
~rodzic
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 września 2015

Polecam te szkołę od 10 lat wątek zamknięty Anonimowo łatwo szkalować dobre imię wspaniałych nauczycieli. A krytyka i...
~Gośka superabsolwentka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 września 2015

Nice wątek zamknięty Szkoła w miarę. Nie zwracają uwagi na gorszych i niegrzecznych uczniów i to...
~Uczeń
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 maja 2015

Nie wiem skąd te cudne opinie wątek zamknięty Szkoła co prawda z większości przedmiotów dobrze przygotowuje do testów,...
~anonim
3

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 października 2014

Nie polecam szkoły. wątek zamknięty W szkole jest wysoki poziom nauczania, to fakt, ale niestety panuje duża...
~Anonim
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 czerwca 2014

Szkoła z licznymi wadami i kilkoma zaletami wątek zamknięty W tym roku ukończyłam gimnazjum nr 26 z wyróżnieniem. O szkole można...
~Absolwent
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 czerwca 2015

gim26 idealne dla ludzi kreatywnych wątek zamknięty Niesamowici nauczyciele i szkolna atmosfera. Szkoła otwarta na sugestie...
~Wagant
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 maja 2015

świetna szkoła! wątek zamknięty Będąc w gimnazjum, nie doceniałam 26, ale teraz, gdy jestem w liceum, bardzo...
~ja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 maja 2015

Dobrze wspominam wątek zamknięty Skończyłem to gimnazjum w tym roku i naprawdę miło je wspominam. Dałbym wiele...
~absolwent
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 października 2012

Świetna szkołą wątek zamknięty Niedawno skończyłem tę szołę i jestem bardzo zadowolony. Poza nielicznymi...
~absolwent
-

dodano: 3 lipca 2014

Nie polecam. wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam tej szkoły. Nauczyciele są straszni, bardzo...
~Anonim
1

dodano: 13 stycznia 2014

Dobra szkoła wątek zamknięty Idąc do tej szkoły kierowałam się klasą "humanistyczno- teatralną", niestety...
~uczennica
-

dodano: 31 marca 2014

dobra szkoła wątek zamknięty moja córka właśnie kończy tę szkołę, jestem bardzo zadowolona z poziomu...
~Magda
-

dodano: 25 marca 2014

nie polecam wątek zamknięty Chodzę do tej szkoły już 3 rok i cieszę się, że ją kończę. Nauczyciele...
~apdolwentka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 marca 2013

O szkole wątek zamknięty Nauczyciele są ogólnie super,są wyjątki jak to w każdej szkole ale poziom...
~Anonim
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 czerwca 2012

Nie polecam wątek zamknięty O minusach tej szkoły mogłabym pisać naprawdę długo, ale postaram się to...
~ktoś
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
36

25

wątków

do góry