Widok

Ginekolodzy pracujący na Klinicznej

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam ginekologa, NIE koniecznie położnika, który pracuje na Klinicznej.
Najlepiej, żeby pracował również w Luxmedzie, mam tam abonament ;)
Ew. żeby przyjmował prywatnie, chętnie z USG.
Może być ginekolog-onkolog, o ile jest taka kombinacja...

Możecie kogoś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Boćkowskiego przyjmuje prywatnie w Gdyni na Wrocławskiej :)
Ja polecam Boćkowskiego. Teraz pracuje na położnictwie, ale pracował trochę na onkologii i jest dobrym specjalistą od usg.
Trochę się niestety czeka na wizytę :/
http://www.klif-med.pl/
no ja nie bardzo mogę czekać :(
ale jutro zadzwonię

może ktoś jeszcze kogoś poleci?
Aga spróbuj mocno pani z rejestracji nacisnąć i może się uda.
Ewentualnie mogę Ci podać do niego numer na komórkę i może poleci jakiegoś kolegę
Dariusz Wydra
Centrum Medyczne MADISON
III piętro, gabinet nr 70
80-850 Gdańsk, ul. Rajska 10
Rejestracja telefoniczna (w godz. 11-18) od poniedziałku do soboty pod nr tel. +48 (58) 301-77-79

Hanna Olszewska
http://www.pro-femina.com/index_files/hania.htm

Juliusz Kobierski
Rajska 10 (gab. nr 70 CH Madison)
tel:604-977-941
oo rybka, dzięki, to już więcej nazwisk :)

Wydaje mi się, że moja koleżanka chodzi właśnie do Kobierskiego, ale dziś miała operację i nie chcę jej przeszkadzać...
effcia: jak nic nie wykombinuję, to wtedy będę mu truć na komórkę, dzięki :)
Dr Marcin Liro ul. Zwinisławy 6d 81-572 Gdynia tel.: (58) 620 22 02 (można z nim wszystko załatwić)
oo u Liro kiedyś byłam, nawet mi pasował :)
to jeden z nielicznych ginków, który mi podpasował:) od 4 lat chodzę do niego, kiedyś przyjmował w Swissmedzie na Skłodowskiej, ale jednak kasa robi swoje i bardziej opłacało mu się prywatnie przyjmować. No, ale jest dobry w swoim fachu i trzymam się niego:) Nawet jeśli muszę jechać do niego ładnych km (z Pryszcza do Gdyni)
Dr Marcin Liro ul. Zwinisławy 6d 81-572 Gdynia tel.: (58) 620 22 02 (można z nim wszystko załatwić)

w Luxmedzie niestety nikt z Klinicznej nie pracuje.
A tak na marginesie to w Luxmedzie odradzam ginekologa Kijucia!
hehe zwykle chodzę do Kijucia, mi pasuje akurat :)
mój obecny problem na pewno nie wynikł z jego winy, ale potrzebuję kogoś z klinicznej, żeby w razie czego był już "wtajemniczony" w mój przypadek, bo operację będę miała na AM na Dębinki i oni do konsultacji raczej nie wezmą nikogo "z zewnątrz".
Ja tego konowała Kijucia, jak kiedyś spotkam na ulicy, to go z***... i z gów... wymieszam! Byłam u niego na przyzierności karkowej i źle zaznaczył NT... bez ogródek powiedział mi, że płód pewnie ma zespół Downa lub Turnera albo Edwardsa, ale mam się tym nie martwić, bo on da mi zaświadczenie i w każdym szpitalu zrobią terminację (usuną płód) i będzie po problemie. Wyobraź sobie, jak się czułam...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
o kurcze! to masakra!

ja do niego chodzę po antykoncepcję i na kontrolę, dopiero on dobrał mi leki tak, że nie mam bólów głowy. Do tego jest w miarę delikatny przy badaniu i przyjmuje o tej godzinie na którą jest się zapisanym ;)
Kijuż,to się nadaje tylko do wypisywania recept!!
no widzisz, tak to jest. Jednemu pasuje drugiemu zupełnie nie. Tobie dobrał odpowiednie tabsy, przynajmniej w tym się sprawdził:)
(W luxmedzie śmieją się, że tylko do niego nie ma kolejek)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr-Sylwia-Lapinska-Szumczyk - bardzo polecam, nie dość że świetny lekarz to jeszcze naprawdę interesuje się pacjentami.

Moja siostra miała problemy i nie miała jak się dostać do ginekologa na NFZ. Umówiła się prywatnie do pani Doktor (pierwszy raz do niej) i p. doktor po badaniu i USG zadzwoniła na Kliniczną (a było to późno w nocy) i wcisnęła moją siostrę na zabieg za dwa dni. :-)

Tak niedzisiejsza lekarka nie nastawiona na kasę tylko na pacjentów :-) Bardzo polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ajeczka - w LuxMedzie na Zaspie? :P ;) ja unikam Kijucia jak mogę - po przeczytaniu o nim opinii ;)

ale że moja lekarka przyjmuje tylko 1 raz w tygodniu - to pewnie następnym razem będę musiała iść do niego po receptę :/
eee Musiał chyba gorszy, bo wizyty są od ręki, a do Kijucia trzeba czekać ok 1,5 tyg. Musiał rękawiczek nie używa :P
A najgorszy gin na jakiego trafiłam, to babka - Legan. Do niej w swiss zawsze są miejsca ;)

A tak w temacie dzięki za wszystkie namiary, jutro podzwonię gdzie się da :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szumczyk też polecam:) bardzo fajna babeczka:)
Ja Kijucia też odradzam. Jakieś pół roku temu, po jednej wizycie powiedział mi, że jestem bezpłodna, głupia i mam zacząć myśleć o adopcji :( A jak widać na suwaczku pomylił się :) A Musiał to straszny gbur, bardzo nieprzyjemny i po wizycie u niego normalnie się popłakałam. Dlatego po jakichś 3 miesiącach zrezygnowałam z abonamentu w LuxMedzie, bo tylko do nich nigdy nie ma kolejek, a czekać 2 m-ce na wizytę mi się nie chce :(
Acha, ja chodzę do dr Katarzyny Ciach, ona jest z Klinicznej, teraz przyjmuje we Wrzeszczu ul. Grunwaldzka 87/91 m. 4. Jak miałam torbiele na jajnikach to bez jakichś wielkich kolejek umówiła mnie na zabieg na Klinicznej, odwiedzała na onkologii i w ogóle :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry