Widok

Ginekolodzy z Zaspy

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Test pozytywny i rozterka- który ginekolog. W pierwszej ciąży chodziłam do Doeringa, ale ma wrażenie że teraz liczy sie dla niego ilość a nie jakość. Rodziłam w Wojewódzkim do wody ale dziecko 2 tyg przeleżało w szpitalu z powodu licznych zakażeń.
W obecnej sytuacji zastanawiam się nad Zaspą. CZy ma cie może jakiś kontakt do lekarza z Zaspy, który przyjmuje prywatnie bądż z NFZ?
Czy ma on aparat USG?
Prosze o pomoc, pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr sztramski....brrr.... moze i byl ok jak bylam prywatnie..po paru ladnych miesiacach niestety poronilam ,na izbie przyjec trafilam na pana.. sztramskiego.ucieszylam sie z mysla ze mnie pamieta i potraktuje normalnie....niestety grubo sie pomylilam, a przez to jak mnie potraktowal i dal do zrozumiienia ,ze wiekszosc dziewczyn bierze tabletki wczesnoporonne miałam poprostu dosc.nigdy wiecej upokorzenia nigdy!!!!!!!!!!!!!!!załuje ze nic z tym niezrobilam,teraz juz za pozno bo minelo z 6 lat...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też leżałam dlugo na patologii i właśnie wyczekiwałam kiedy tylko przyjdzie dr Sztramski . Co prawda ,nie rzuca dowcipami ,jak dr Zalewski ,ale nie jest ez taki bezczelny jak on .Jest lekarzem z powolania ,kazda pacjentke traktuje jednakowo,wyjsnie ,jest cierpliwy i delikatny .
Dobrze tez wspominam dr Sokołowską .Co do reszty ...szkoda gadać .Zdecydowanie nie polecam dr Zalewskiego ,ani chwalonego dr Branickiego Sa to lekarze nastawieni na zyski . Pacjentki z ulicy wogóle mają gdzieś .Obchodzą ich tylko te ,które przez całą ciążę biegały do ich prywatnych gabinetów .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również polecę dr Sztamskiego. Według mnie to naprawdę dobry specjalista, do tego spokojny, stara się wszystko wytłumaczyć, żadnego pytania nie pozostawia bez odpowiedzi. Budzi zaufanie - ja się czułam bezpiecznie i nie "dyskutowałam" z jego decyzjami... a lubię sobie "doczytać" na dany temat :o) Fakt - nie jest szołmenem, żarcikami nie rzuca, rzadko się uśmiecha - taki typ, więc na początku może się wydawać trochę oschły, ale to naprawdę ludzki lekarz, taki z powołania. Leżąc dość długo na patologii na Zaspie miałam z nim styczność wiele razy, widziałam jak traktuje pacjentki i jak dziewczyny czekają, żeby to on przyszedł na obchód, a nie ktoś inny (przynajmniej moje "współspaczki" :o) - bo przynajmniej można się było czegoś konkternego dowiedzieć. Chciałabym, żeby prowadził moją kolejną ciążę, jesli będzie mi dane :o)
Co do innych lekarzy to bardziej aktywni na patologii byli jeszcze Zalewski i bodajże Kowalski - jak dla mnie też w miarę OK. Reszta na patologii pojawiała sie raczej przelotem, więc trudno powiedzieć.
Wiadomo, różnym ludziom różny typ osoby-lekarza odpowiada.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobre opinie mnie skusiły, planowałam odwiedzić dwóch z polecanych tu lekarzy, zajżałam w razie czego na opinie w poniższych linkach... mój entuzjazm opadł.... prawda taka, że o kimkolwiek się nie szuka informacji to sa głosy zachwytu ale i rozczarowania.

Nie ma reguły, w życiu dużo zależy od szczęścia, przypadku itp - na to chyba muszę liczyć przy porodzie.... oby lekarz na jakiego trafie był w dobrym nastroju, humorze, wyspany ....

http://www.znanylekarz.pl/3186/marta-sokolowska/ginekolog/gdansk

http://www.znanylekarz.pl/36605/marek-branicki/ginekolog/gdansk

I jeszcze jedno... prawie zawsze jak się płaci prywatnie jest inne traktowanie. Nawet dobry człowiek , lekarz, specjalista robiąc to samo za dobrą kase może być jeszcze lepszym człowiekiem, lekarzem, specjalistą....
potwierdzam!!!:) dr Sztramski jest bardzo kompetentny:)przed cc robił mi USG i określił wagę mojej Julci co do grama. dr Zabul również jest przemiłym człowiekiem, ale junior... seniora poznałam dopiero podczas cc cięło mnie dwóch Zabuli i jestem szczęśliwa zabieg przeszedł bez komplikacji i powikłań.
dr Sokołowska uratowała mojego synka iii mnie :)- nie umiem inaczej określić tego co sie ze mna działo na porodówce i jak interweniowała podczas zmiany dyzurującego dr Zalewskiego , bede jej wdzieczna za to do konca zycia!

dr Zalewski-podczas mojego 2 tyg pobytu na patologii był konkretny, raczej miły, jego sposób żartowania bardzo charakerystyczny...
na porodówce mialam przyjemność rodzić na jego dyżurze iii o mało moj mąż nie wracał do domu z dwoma trupkami -czyli mna i synkiem, bo krwotoki dla niego były normalne, skrzepy krwi wielkosci dłoni również (i tak przez kilkanascie godzin) i widział na usg łożysko które pozniej na stole operacyjnym podczas cc nie znalazł już dr Branicki-świetny człowiek i drugą ciążę bede prowadzic u niego (co nie znaczy ze urodzę na Zaspie )...
dr Zalewski zafundował nam długi pobyt na patologii ,który w sumie był bardzo przyjemny ale męczący bo poród miałam wywoływany 4 razy i 4 razy nieskutecznie a następnie tygodniowy pobyt na oddziale poporodym bo mały musiał dostawać antybiotyk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
czy dr Branicki ma w swoim gabinecie na Hallera usg dopochwowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak dzwonisz do niego czasami trzeba cierpliwosci - przyjmuje na hallera 4 na przeciwko opery baltyckiej prawie :)
witam a do branickiego trzeba dzwonic? czy nadal jest zasada ze w czwartek?od której i prosze o dokładny namiar na hallera! dzieki
a jest tam rowniez gin . zakrzeski
A ja cała ciąże chodze do dr. Szemryka jest on z zaspy a konkretnie ma dyzury na IP i porodówce. Chodze do niego na NFZ do przychodni "Nowy Chełm". Ma w gabinecie usg moze nie najlepsze ale za kazdym razem na wizycie sprawdza co słychac w brzuszku :-)

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam dr Branickiego - miałam 2 ciąże podwyższonego ryzyka.
Ale dzięki niemu mam 2 zdrowe córcie :-)

tel. 601 622 842
Ja dr Z... nie polecam (jak i większośc położnych ze szpitala)
Również leżałam na patologii 2 tygodnie. Położne mówiły,że lubi przetrzymywać pacjetki na oddziale bo za każdą ma profity. Poza tym lubi sugerować prywatne knsultacje - oczywiście w swoim gabinecie.
Pan dr bardzo lubi ryzykować - szkoda tylko, że stawia na szali życie nie swoje a pacjetek i ich dzieci...
Koleżanka dostałą krwotoku a on stwierdził "ona tak już ma"... Dziecko mało się nie zadusiło ;/
a ja jak najbardziej polecam dr Pawlaczyk. Dzieki niej mam zdrowego synka. prowadzila mnie przed porodem i tak sie zlozylo ze odbierala porod.
witam, niedlugo przeprowadzam sie do gdanska, jestem w 7 miesiacu ciazy i szukam rozsadnego lekarza, ktory moze kompleksowo (usg ale musi byc dobre + wizyta) poprowadzic ciaze (pozostajace tyg.) ze wskazaniem do cc. i najlepiej przeprowadzic to cc. Warto zeby tematy IVF nie byly mu obce. Sporo wymagan :) Dzieki.
Nowotwór czasem ciężko zdiagnozować u dorosłego człowieka, a co dopiero u płodu...
ostrzegam przed dr Pawlaczyk,przez nią moja córeczka mogłaby umrzeć
nie potrafi zdiagnozować ciąży,
przepisuje leki niedozwolone w ciąży,
nie potrafi zdiagnozować nowotworu u płodu...
To ja polecę dr Sztramskiego. Chodziłam do niego na USG przez całą ciążę. Wysłał mnie na patologię ciąży, bo Majka słabo rosła i przepływy były złe, później kontrolował to czy rośnie w brzuchu i w końcu zdecydował o CC. Sam je wykonał i jestem baaardzo zadowolona.
Badanie zawsze wykonywał spokojnie, bez pośpiechu, wszystko tłumaczył. I ładnie mnie zacerował po CC :D
Młody Zabul też całkiem do rzeczy jest tak samo jak dr Zalewski... To wiem stąd, że leżałam na tej patologii ciąży 2 tygodnie.
Dr Sokołowska jest zastępcą ordynatora i jest naprawdę dobrym lekarzem z ogromnym doświadczeniem.
a ta pani dr Sokołowska to nie jest może ordynatorem położnictwa na Zaspie??
bo tak słyszałam, ale nie znam kobiety.. jeśli to ona, to słyszałam o niej baardzo dobre opinie i pochwały ;))

Inne tematy z forum Zaspa

Trójmiasto do bani (387 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry