Widok
Dr Salwach prowadził moje 2 ciąże ( w tym 1 zagrożona - dzięki jego kompetencjom skończyło się wszystko bardzo dobrze - synek zdrów jak ryba). Miły , spokojny ale konkretny . A do tego cierpliwy i to mnie w nim strasznie ujęło. Zakładał mi "Mirenę" i naprawdę był cierpliwy bo panikowałam jak głupia . POLECAM wszystkim niezdecydowanym.
Ja zdecydowanie polecam lek. Marię Mincewicz-Naroloch
specjalista położnictwa i ginekologii. Przyjmuje w Nowym Porcie na Oliwskiej 62. Prywatna wizyta u niej kosztuje ok. 50zł (ja tyle płaciłam na początku tego roku, ile kosztuje teraz nie wiem), ale przyjmuje również na książeczkę. Świetna kobitka. Zna się na rzeczy, delikatna, sympatyczna, pomoże, doradzi. Jedynym minusem jest fakt, że w dniu umówionej wizyty trzeba długo czekać na swoją kolej, bo jest tłok na korytarzu i niestety trzeba spędzić tak sporo czasu, ale moim zdaniem warto.
specjalista położnictwa i ginekologii. Przyjmuje w Nowym Porcie na Oliwskiej 62. Prywatna wizyta u niej kosztuje ok. 50zł (ja tyle płaciłam na początku tego roku, ile kosztuje teraz nie wiem), ale przyjmuje również na książeczkę. Świetna kobitka. Zna się na rzeczy, delikatna, sympatyczna, pomoże, doradzi. Jedynym minusem jest fakt, że w dniu umówionej wizyty trzeba długo czekać na swoją kolej, bo jest tłok na korytarzu i niestety trzeba spędzić tak sporo czasu, ale moim zdaniem warto.
Ja odradzam dr Mincewicz-Narloch. Przyjmowała w Nowym Porcie w GCZ, teraz nie wiem gdzie ale w GCZ nie przedłużyli z nią kontraktu.
Niekompetentna starsza lekarka, za każdym razem jak u niej byłam namawiała mnie na ciążę. Badanie za szybkie, nawet nie pytała kiedy miałam cytologie i usg.
Typowa masówka w przychodni.
Ja polecam dr Błędzka z NCM, przyjmuje na Kołobrzeskiej i kilińskiego
Niekompetentna starsza lekarka, za każdym razem jak u niej byłam namawiała mnie na ciążę. Badanie za szybkie, nawet nie pytała kiedy miałam cytologie i usg.
Typowa masówka w przychodni.
Ja polecam dr Błędzka z NCM, przyjmuje na Kołobrzeskiej i kilińskiego
Ja chodziłam do dr Narloch- gorszej lekarki chyba nie ma, jesli chodzi o dr Gniadka to prowadził moja druga ciaze, na poczatku wydaje sie miły ale zwykle czeka sie u niego od 1 do 4 godzin i ne warto bo nie odpowiada na wszystkie pytania i naciaga na prywatne wizyty a miedzy "normalnymi" pacjentkami przyjmuje znajome, teraz chodze do dr Stencela, rzeczowy, skrypulatny, na wszystkie pytania odpowie i przeszlam juz z 6 ginekologow i on jako pierwszy zrobiłmi badanie piersi, polecam go z czystym sumieniem-przyjmuje w In-Victa.
Ja również polecam Dr.Gulkowską.Prowadziła moja ciąże.W tamtym roku urodziłam.Wszystkie badania i usg były robione książkowo.Na początku zanim byłam w ciąży też niepodobalo mi się jej "delikatność" ale w ciąży zmieniłam zdanie.Przyjmuje w 3 przychodniach a do tego jak pojechałam do Kopernika do porodu przyjmowała mnie wlaśnie pani doktor(niestety nie było miejsc).Po porodzie na kontroli tez było wszystko ok.Polecam naprawde.
Polecam Panią Hannę Olszewską, Gabinet: Pro-femina we Wrzeszczu.
Jestem jej stała pacjętką. Miałam problemy i bardzo mi pomogła.
http://www.pro-femina.com
Jestem jej stała pacjętką. Miałam problemy i bardzo mi pomogła.
http://www.pro-femina.com
Marek Branicki, swietny profesjonalista. http://www.marekbranicki.ginweb.pl POLECAM
pół roku temu urodziłam córke. miałam pewne komplikacje z donoszeniem z czystym sumieniem moge polecic pania doktor Abacjew, przemiła kobiete i znakomitego fachowca.jest lekarzem na klinicznej i przyjmuje prywatnie we rzeszczu na dmowskiego. napewno zostane jej pacjentką. bardzo polecam usg w jej wykonaniu. z terminem porodu trafiła już w 8 tyg ciąży. zawsze z wizyty u niej wychodziłam spokojna i rozluzniona.
ja jestem zdania, ze lepszymi ginekologami sa faceci - co prawda - mozna miec naturalne opory - co zrozumiale - ale mezczyzni w tym zakresie sa bardziej kompetentni,
sama chodzilam kiedys do kobiet, bo moj maz tak wolal, ale po kilku zlych diagnozach / badaniach zaczelam chodzic do lekarzy mezczyzn i jest poprawa - bez lania wody, same konkrety i jasne wnioski.
aktualnie chodze do Pana Sawickiego, adres taki:
sama chodzilam kiedys do kobiet, bo moj maz tak wolal, ale po kilku zlych diagnozach / badaniach zaczelam chodzic do lekarzy mezczyzn i jest poprawa - bez lania wody, same konkrety i jasne wnioski.
aktualnie chodze do Pana Sawickiego, adres taki:
http://www.drpiatkowski.pl/ i nie testuj innych, ja juz mam te ,,testy" za sobą, dr Piątkowski to pełen profesjonalista i ma świetnie wyposażony gabinet. Przyjmuje w Gdyni, zresztą na stronie doczytasz :)