Widok

Ginekolog Gdańsk

Kobietki polećcie mi jakiegoś dobrego ginekologa, czekam na wasze opinie i namiary. Niedawno przeprowadziłam się do Gdańska i nie znam tutejszych lekarzy proszę o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie tak:) ja również mogę polecić.konkretna i rzeczowa. na dodatek młoda i komunikatywna, a nie tak jak inni "rutyniarze".
to jest fantastyczny lekarz prowadzil moja ciaze i odbieral mi porod rewelacja
http://www.drpiatkowski.pl/ i nie testuj innych, ja juz mam te ,,testy" za sobą, dr Piątkowski to pełen profesjonalista i ma świetnie wyposażony gabinet. Przyjmuje w Gdyni, zresztą na stronie doczytasz :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można coś wiecej na temat dr.Królikiewicz??? Gdzie przyjmuje w Gdańsku, czy na NFZ ??? Młoda, starsza???
Ja również odradzam dr. sylwie gulkowską jak dla mnie nie powinna pracować w tym zawodzie. Ale szczerze polecam Dr. Beate Królikiewicz anioł nie lekarz :-) prowadziła moją ciąże jest naprawdę fachowa,staranna i dużo by jeszcze jej zalet wypisywać lekarz z powołania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://samborsawicki.pl/
ja jestem zdania, ze lepszymi ginekologami sa faceci - co prawda - mozna miec naturalne opory - co zrozumiale - ale mezczyzni w tym zakresie sa bardziej kompetentni,

sama chodzilam kiedys do kobiet, bo moj maz tak wolal, ale po kilku zlych diagnozach / badaniach zaczelam chodzic do lekarzy mezczyzn i jest poprawa - bez lania wody, same konkrety i jasne wnioski.

aktualnie chodze do Pana Sawickiego, adres taki:
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Kujawa na ul. Kowalskiej w Gdańsku Głównym. Godna polecenia. Podchodzi profesjonalnie do kobiety zarówno w ciąży jak i pod każdym innym aspektem ;)
Też polecam dr Niedźwiedzką - przyjmuje na NFZ w Eter-medzie na Żabim Kruku w Gdańsku.
Przychodnia na Niedźwiedniku polecam ginekolog Niedźwiedzka. Na prawdę w porządku babka : )
Polecam dr. Klimaszewskiego, prowadzi moją pierwszą ciążę i jestem zachwycona :) kompetentny, rzetelny, wszystkie badania mam robione wtedy kiedy należy, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania (a trochę ich jest) i jest bardzo dokładny :) Naprawdę polecam!
pół roku temu urodziłam córke. miałam pewne komplikacje z donoszeniem z czystym sumieniem moge polecic pania doktor Abacjew, przemiła kobiete i znakomitego fachowca.jest lekarzem na klinicznej i przyjmuje prywatnie we rzeszczu na dmowskiego. napewno zostane jej pacjentką. bardzo polecam usg w jej wykonaniu. z terminem porodu trafiła już w 8 tyg ciąży. zawsze z wizyty u niej wychodziłam spokojna i rozluzniona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja przetestowalam juz tylu ginekologow ze moglabym napisac o tym mala ksiazke.W koncu w 4 miesiacu ciazy i dlugich poszukiwaniach znalazlam tego jedynego- Dr.Slawomir Matkowski.
Szczerze polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Panią dr nauk medycznych Agnieszkę Kowalewską-Włas. Pani Agnieszka ma gabinet na Al. Hallera (obok Opery Bałtyckiej". Wizyta odbywa się w sympatycznej atmosferze, super podejście do pacjentki. Ma prawdę interesuje się pacjentką i poważnie podchodzi do każdej sprawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja polecam dr Władysława Musiała, przyjmuje na ul.Pomorskiej na Przymorzu, przyjmuje prywatnie i na fundusz zdrowia. Chodzę do niego już 4 rok i jestem bardzo zadowolona. Podczas wizyty panuje miła i luźna atmosfera. Polecam kobitki!
Nigdy, tylko nie ona
Dr.Krzysztof Jagiełowicz.Moim zdaniem bardzo dobry lekarz.Polecam.Przyjmuje w przychodzi w szpitalu na Zaspie.
Sobą pozostać,sobą być do końca..
ja mogę polecić dr Macieja Szemryka. trafiłam do niego z polecenia i jestem bardzo zadowolona. ja chodzę do gabinetu przy ul. Piecewskiej na Morenie. Wiem, że przyjmuje tez w przychodni nan Chełmie :)
ja tez zmienialam ostatnio ginekologa, troche poszperalam w necie i znalazlam Barbare Frankowska konopa, bylam na wizycie i jestem zadowolona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr. Jankowski przyjmuje we wrzeszczu na al.woj.polskiego

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry