Widok
http://www.drpiatkowski.pl/ i nie testuj innych, ja juz mam te ,,testy" za sobą, dr Piątkowski to pełen profesjonalista i ma świetnie wyposażony gabinet. Przyjmuje w Gdyni, zresztą na stronie doczytasz :)
ja jestem zdania, ze lepszymi ginekologami sa faceci - co prawda - mozna miec naturalne opory - co zrozumiale - ale mezczyzni w tym zakresie sa bardziej kompetentni,
sama chodzilam kiedys do kobiet, bo moj maz tak wolal, ale po kilku zlych diagnozach / badaniach zaczelam chodzic do lekarzy mezczyzn i jest poprawa - bez lania wody, same konkrety i jasne wnioski.
aktualnie chodze do Pana Sawickiego, adres taki:
sama chodzilam kiedys do kobiet, bo moj maz tak wolal, ale po kilku zlych diagnozach / badaniach zaczelam chodzic do lekarzy mezczyzn i jest poprawa - bez lania wody, same konkrety i jasne wnioski.
aktualnie chodze do Pana Sawickiego, adres taki:
pół roku temu urodziłam córke. miałam pewne komplikacje z donoszeniem z czystym sumieniem moge polecic pania doktor Abacjew, przemiła kobiete i znakomitego fachowca.jest lekarzem na klinicznej i przyjmuje prywatnie we rzeszczu na dmowskiego. napewno zostane jej pacjentką. bardzo polecam usg w jej wykonaniu. z terminem porodu trafiła już w 8 tyg ciąży. zawsze z wizyty u niej wychodziłam spokojna i rozluzniona.