Widok

Ginekolog Gdańsk

Kobietki polećcie mi jakiegoś dobrego ginekologa, czekam na wasze opinie i namiary. Niedawno przeprowadziłam się do Gdańska i nie znam tutejszych lekarzy proszę o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Adam Stencel jak dla mnie rewelacja.
Sylwia Glukowska przyjmuje na jaskolczej spoko babk czula mi krzywdy nie zrobila he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zdecydowanie odradzam Gulkowską!!! Chyba że w swissmedzie za pieniądze mooooże inaczej traktuje pacjentki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Salwach, przyjmuje w przychodni K na Jasieniu. Świetny lekarz, 100% profesjonalista. Bez skrępowania się u Niego czuję, choć z bólem serca "oddałam" moją Panią ginekolog.
Też polecam dr Salwacha. Jest świetny i przyjmuje też w przychodni na ul. Kartuskiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Adam Stencel - polecam również, pełen profesjonalizm, prowdził dwie moje ciąże :-)
Dr Salwach - beznadzieja...... jestem w szoku czytając w/w opinie bo poraz pirwszy słysze cokolwiek pozytywnego o tym lekarzu
Oj Gulkowską to ja odradzam...
Leczy "na oko" bez skierowania na żadne badania :/ przy czym jest mało delikatna.... :/

Ja również szukam dobrego ginekologa najlepiej na książeczke
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mhm, a czemu tak negatywnie Go oceniasz, tj. dr Salwacha? Pytam z ciekawości, bo jak na razie chodzę do niego i jest ok.
Ja też chodze do dr. Salwacha i rowniez nic złego nie moge o Nim powiedzieć. Prowadził ciąże, zakładał wkładke, teraz chodze kontrolnie. Przyjmuje na książeczke na Kartuskiej, Jasieniu i Stogach. Wcześniej chodziłam do dr. Gulkowskiej (jak juz pisałam wyżej- odradzam)
Ja zdecydowanie polecam lek. Marię Mincewicz-Naroloch
specjalista położnictwa i ginekologii. Przyjmuje w Nowym Porcie na Oliwskiej 62. Prywatna wizyta u niej kosztuje ok. 50zł (ja tyle płaciłam na początku tego roku, ile kosztuje teraz nie wiem), ale przyjmuje również na książeczkę. Świetna kobitka. Zna się na rzeczy, delikatna, sympatyczna, pomoże, doradzi. Jedynym minusem jest fakt, że w dniu umówionej wizyty trzeba długo czekać na swoją kolej, bo jest tłok na korytarzu i niestety trzeba spędzić tak sporo czasu, ale moim zdaniem warto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja chodziłam do Gniadka w Inviccie wg mnie suuuper lekarz
A ta dr. Mincewicz w jakiej przychodni przyjmuje na książeczkę???
Ja odradzam dr Mincewicz-Narloch. Przyjmowała w Nowym Porcie w GCZ, teraz nie wiem gdzie ale w GCZ nie przedłużyli z nią kontraktu.
Niekompetentna starsza lekarka, za każdym razem jak u niej byłam namawiała mnie na ciążę. Badanie za szybkie, nawet nie pytała kiedy miałam cytologie i usg.
Typowa masówka w przychodni.
Ja polecam dr Błędzka z NCM, przyjmuje na Kołobrzeskiej i kilińskiego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja chodziłam do dr Narloch- gorszej lekarki chyba nie ma, jesli chodzi o dr Gniadka to prowadził moja druga ciaze, na poczatku wydaje sie miły ale zwykle czeka sie u niego od 1 do 4 godzin i ne warto bo nie odpowiada na wszystkie pytania i naciaga na prywatne wizyty a miedzy "normalnymi" pacjentkami przyjmuje znajome, teraz chodze do dr Stencela, rzeczowy, skrypulatny, na wszystkie pytania odpowie i przeszlam juz z 6 ginekologow i on jako pierwszy zrobiłmi badanie piersi, polecam go z czystym sumieniem-przyjmuje w In-Victa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
baardzo polecam dr Ratnicką-Klimaszewska. Przyjmuje prywatnie w Company House we wrzeszczu. Bardzo mi pomogła przy kilku nakładających się schorzeniach.
Ja również polecam Dr.Gulkowską.Prowadziła moja ciąże.W tamtym roku urodziłam.Wszystkie badania i usg były robione książkowo.Na początku zanim byłam w ciąży też niepodobalo mi się jej "delikatność" ale w ciąży zmieniłam zdanie.Przyjmuje w 3 przychodniach a do tego jak pojechałam do Kopernika do porodu przyjmowała mnie wlaśnie pani doktor(niestety nie było miejsc).Po porodzie na kontroli tez było wszystko ok.Polecam naprawde.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Panią Hannę Olszewską, Gabinet: Pro-femina we Wrzeszczu.
Jestem jej stała pacjętką. Miałam problemy i bardzo mi pomogła.
http://www.pro-femina.com
Ja bardzo ale to bardzo polecam Dr.Narloch.....jest fantastyczna, miła, rzeczowa...i zawsze pyta o cytologie.....Chodzę do niej już od 2 lat i jestem bardzo zadowolona.....Przyjmuje prywatnie w MedCare na Waryńskiego....cena wizyty to 70 zł.....
u mnie p sylwia gulkowska nie zauwazyła podczas wizyty i badania USG ze moje dziecko nie zyło 1,5 tyg!! szok, nie polecam, oprócz tego była niemiła i niedelikatna podczas badania!!! jak najdalekj od niej!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry