Widok

Ginekolog Klimaszewski - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, dziewczyny mam pytanie czy ktoś był u tego lekarza? Mam problemy z tarczycą i innymi hormonami do tego doszły sprawy kobiece więc szukam odpowiedniego ginekologa, słyszałam że to dobry lekarz może Ktoś się wypowiedzieć?
image
image
Bianka & Vincent ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jonka :) witaj po latach :D jak tam dzieciaki ? :>

Ja prowadziłam ciążę u Klimaszewskiego i nadal chodzę, jest super, ale Ty raczej potrzebujesz ginekologa endokrynologa.
Pozdrawiam
Hej ;) Maluchy super, jeszcze chwila i do szkoły a jak u Ciebie?
Wiesz co nie szukam lekarza 2w1 bo endokrynologa mam super ale teraz ginekolog by się przydał bo ostatnio zaniedbalam pewne sprawy i trzeba się ogarnąć.
image
image
Bianka & Vincent ;)
Prowadzę ciążę u dr Klimaszewskiego (prywatnie) i na prawdę polecam ! Zawsze ma czas dla pacjentki , dokładny , poświęca wystarczająco dużo czasu podczas wizyty . Lekarz na prawde z powołania!
image
Prowadził moje dwie ciąże, chodziłam na NFZ do dawnego szpitala Kolejowego, co do lekarza nie mam żadnych uwag, jest z powołania ale ma kiepski sprzęt w przychodni.
Dzięki dziewczyny za świeże info, no ja wybieram się prywatnie
image
image
Bianka & Vincent ;)
Wspaniały, gorąco polecam.
Nie polecam. Poroniłam raz i drugi, zero badań. Przy trzeciej ciąży nie dostałam żadnych leków na podtrzymanie. Z wizyty u tego doktora pojechałam do innego i od razu dostałam leki i nakaz leżenia i dzięki doktorowi o nazwisku Zabul Piotr mam dziś zdrową córkę.
Radziłabym się zastanowić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zero badań ? Dziwne troche . Według mnie i moich przeżyć to wydaje mi się że lekarz zleca aż za dużo tych wszystkich badań :)
image
Ja również polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry