Widok

Ginekolog-NFZ-Gdynia

Rodzina i dziecko Karwiny Temat dostępny też na forum:
Witam,

Wiem, że podobne wątki się już pojawiały, ale na żadnym z nich nie znalazłam wyczerpujących informacji:(

Poszukuję kompetentnego ginekologa do poprowadzenia ciąży z Gdyni, który przyjmuje w ramach NFZ.

Proszę także o informację, jaki jest średni czas oczekiwania na wizytę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodze do doktora Onichimowskiego ktory przyjmuje w przychodni na Unruga. Bardzo mily i wyluzowany lekarza. Przyjmuje we wt, sr i czw tego dnia co sie umowisz to od razu idziesz na wizyte.
Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
chodziłam i polecam dr Lilianę Skarbek-Żurek. przychodnia "wzgórze Św. Maxymiliana" na ul Legionów. okres oczekiwania na pierwszą wizyte ok miesiąca. tel.586993563
byłam w pełni zadowolona. serio.
przy drugiej ciąży, jeśli będzie, też do pani dr pójdę.
podłączam się do pytania, czy możecie jeszcze kogoś polecić, najlepiej, żeby lekarz bez problemu dawał zwolnienie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a to nie znam takiego

polecam j.w. bo jest świetna
Właśnie tez pilnie szukam dobrego ginekologa,ale takiego,który poradzi sobie z ciążą zagrożoną,i do którego mozna się szybko dostac.Najlepiej lekarza,który miał do czynienia z niepłodnością i obumieraniem płodu.
Potrzebuje super lekarza i w dodatku człowieka!!!
Dr Stanisław Murawski Przychodnia Żwirki i Wigury. Przyjmuje we wtorki i czwartki. I nie ma żadnego problemu z L4.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Adam Żółtowski- przyjmuje na WSPL ul.Grudzińskiego 4 w poniedziałki.
Prowadził moja 3 ciaże po wczesniejszym poronieniu.
Ze zolnieniem tez nie było problemu. Trzecia ciążę tez mi uratował przed strata w 10 tygodniu. Naprawde godny polecenia lekarz.!!
Dr Żółtowski od początku 2012 r nie przyjmuje już w WSPL.
mam taką babeczke,ale nie nfz. bylam u niej tylko na usg 4d w siodmym miesiacu ciazy + jedna wizyta jeszcze za miesiac bo cos bylo nie tak....pozniej juz rodzilam,wiec sie nie spotkałysmy.
prosze poczytaj:
http://www.znanylekarz.pl/malgorzata-tomczyk-malyjasiak/ginekolog/gdynia
kamilagdynia, wlasnie wybieram sie do tej pani dr na polowkowe USG mozesz podac mi koszt takiej wizyty i czy faktycznie ma taki dobry sprzet?

sprzet super. kosztu nie pamietam...
napisze na priv
W przychodni na Karwinach przyjmuje dr Liro. Świetny lekarz, serdecznie polecam. Przyjmuje zarówno w przychodni, jak i w gabinecie prywatnym na Fikakowie.
A, i pracuje rownież na Klinicznej.
i jak było? nie napisałaś jak po wizycie:)
Polecam dr Magdę Młodzianowską lub dr Zbigniewa Tukalskiego. Oboje przyjmują w gdyńskiej przychodni Starmedica (ul. 10 Lutego). Byłam u nich i z czystym sumieniem mogę polecić. W przychodni mają też świetny, nowoczesny sprzęt (również do USG 3D i 4D). No i przyjmują w ramach NFZ. Polecam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry