Widok

Ginekolog NFZ Gdynia

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Mógłby mi ktoś polecić dobrego ginekologa (nfz) w Gdyni?
Prosiłabym o podanie mniej więcej ile trzeba czekać na wizytę.

Przeglądałam wiele wątków, ale są one niestety stare i miejsca przyjmowania przez lekarzy nie są aktualne :(

Chodzi mi o lekarza, który potrafi pomóc gdy jest taka potrzeba, a nie takiego, który jest fajny kiedy wszystko jest ok. Niestety na takiego trafiłam.
Pomocy :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hej,

polecam Lekarza przyjmującego w Gdańsku (Ujeścisko). Pani Małgorzata Januszewska - na wizytę czeka się ok miesiąca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
dr pilarska w przychodni na żwirki i wigury w gdyni,ale o terminy to trzeba zadzwonić i zapytac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tez szukam ginekologa na nfz z Gdyni. Ciężko trafić na kogoś delikatnego i takiego który moze trochę czasu poświęcić pacjentce
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr. Bednarz
Ja zatraciłem już dawno jakąkolwiek wiarę w NFZ.
Może dasz radę wysupłać jakieś środki na prywatne leczenie albo ubezpieczenie dodatkowe typu Medicover, Polmed itp
Do pilarskiej w gdyni na zwirki juz 2 mce temu terminy byly na grudzien. realne terminy sa przychodni zrodla marii na karwinach dr liro i kaminski, o liro jest w necie kilka dobrych opini, ja trafilam do kaminskiego i w sumie zdania jeszcze nie mam. Ale tego liro chwalila dziewczy a w poczekalni
nie polecam dr Golonki, przyjmuje na 10 lutego w Gdyniw Starmedica.. PRZEZ TEGO P.Doktora przeplakam caly dizen jak stwierdzil ze mam raka. Kaza mi prayjsc do sioebie na zabieg w kwietniu, zabieg owszem na NFZ ale tydzien przed terminem mialam pojsc do niego prywatnie zaniesc skserowane wyniki badan, koszty 150 zl.. ale poszlam prywatnie na kolposkopie i okazalo sie ze mam tylko nadzerke. Kobity trzymac sie z dala od tego lekarza , jest argonacki, nniegrzeczny i krzyczy na pacjetki. ZDECYDOWANIE NIE!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety ten lekarz prowadzi moją ciąże i nie jestem zadowolona. W przyszłości z pewnoscia wiecej do niego nie pojde
To może nie idź do niego już teraz.

Powierzasz mu zdrowie i życie swoje i dziecka - nie warto ryzykować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A na NFZ to znaczy, że jakaś łaska ?
Co miesiąc wydzierają Ci pieniądze z pensji na ten NFZ i masz prawo oczekiwać, że za swoje pieniądze będziesz odpowiednio traktowana.

Zgłoś na piśmie (mailem) dyrekcji placówki nieodpowiednie zachowanie lekarza, żeby w przyszłości nie mogli palić głupa 'myśmy nic nie wiedzieli'

Załóż sobie ZIP i sprawdź jakie świadzczenia i ile wizyt do NFZ zgłosił lekarz - jaby coś się nie zgadzało możesz zgłosić to w NFZ
Grzybowska w przychodni na Wzgórzu św. maksymiliana i jeszcze słyszałam o jakimś nowym na działkach leśnych,też ponoć ok.

Inne tematy z forum Kobieta

Tabletki na odchudzanie? (190 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

Zmarszczki na czole (129 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Świece zapachowe Yankee (13 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

do góry