Widok

Ginekolog do prowadzenia ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny możecie polecić dobrego ginekologa, który prowadził Wam ciążę. Nie ukrywam, że najlepszy byłby lekarz, który pracuje też w szpitalu, żeby ewentualnie później mógł odebrać poród.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Katarzyna ciach kliniczna
Piotr Zabul Zaspa
Victoria Clinic przyjmuje prywatne
dr Matkowski, szpital na zaspie
dr Adam Szulc, pracuje na zaspie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam dr Pankrac, do której aktualnie chodzę i chcę, żeby prowadziła moja ciążę oraz dr Sudara.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem jak z prowadzeniem ciazy ale przy normalnych wizytach czulam sie u dr Pankrac traktowana "po lebkach", po kilku wizytach zmienilam lekarza.
Pankrac - najwiekszy koszmar mojego pobytu na klinicznej. Fanatyczka naturalnych porodow, bez wzgledu na wielkosc dziecka i wskazan do cc (od specjalisty!!) i tak probuje zmusic do sn, nie respektuje praw pacjenta, bez pytania robi masaz szyjki macicy- kto mial to robione bez zadnego rozwarcia ten wie jaki to bol rozrywania szyjki- zabieg ten w cywilizowanych krajach jest zabroniony, u nas oczywiscie z racji oszczednosci szpitalnych jak najbardziej stosowany. Sadystka bez empatii, z przerostem ego, a do tego skrajnie antypatyczna, taka kobieta, ktora nienawidzi kobiet, moim zdaniem najgorszy wybor z mozliwych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr Frankowska-Konopa
No właśnie wszystkie piszecie o klinicznej a czy któraś z was miała jakieś doświadczenia z lekarzami z Gdyni?
Adam Żółtowski, polecam, duże doświadczenie, wiedza i kultura osobista.
A słyszałaś może o Wnuku? on też podobno w szpitalu pracuje
Z Redlowa jeszcze jest dr Rożnowska-na wizytach prywatnych (bylam u niej z 2 razy zanim zaszlam w ciaze) ok,ale bez rewelacji (w sensie nie wytlumaczy zbyt wiele; olewa troszke pytania jakie sie dk niej ma).jesli chodzi o szpital i porod to ma w d. centralnie co sie dzieje-wychodzi z zalozenia ze jest polozna i koniec (mi wody nie chcialy odejsc i trzeba bylo przekluc worek owodniowy to polozne po nia dzwonily 4 razy zeby przyszla i juz same byly zaniepokojone).

Piotr Zabul szpital Zaspa
przyjmuje w victoria clinic jeszcze w gamecie w gdyni chyba :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tez polecam dr Szulca z Zaspy i przyjmuje prywatnie na Morenie na Piecewskiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zalezy jaki szpital - ja polecam Lukasz Maciejewski - szpital Wejherowo, przyjmuje w Rumi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety na normalną wizytę polecam jak najbardziej ale do prowadzenia ciąży absolutnie nie.

Dr Doering z wojewódzkiego. Przyjmuje w hossa company
do góry