Widok

Ginekolog endokrynolog Gdańsk

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Czesć dziewczyny
Kogo w Gda możecie polecić z czystym sumieniem ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
Ale dla kogo i z jakim problemem? :) I czy może być facet czy bardziej wolisz kobietę?
Np. problem z zajściem w ciążę
Ja chodzę do pani Agnieszki Kowalewskiej-Włas. Miałam bardo duże zaburzenia miesiączkowania, potrafilam nie miec miesiaczki przez pół roku a potem przez 2 tygodnie. Na poczatku byly badania, potem leki. Odstawilam i obecnie mam miesiączke jak w zegarku. Tak wiec moge polecic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agnieszki Kowalewskiej-Włas - Lekarz drogi (200zł wizyta - czasami 300zł jak trzeba było analizować wyniki) zleca wszystkie potrzebne badania, zapisuje dobre dawkowanie leków (mam Hashimodo), kieruje do innych specjalistów jeśli nie ma pewności co do wyników.

Cała ciąża przebiegła prawidłowo dzięki Pani doktor (oczywiście jak było coś nie tak Pani doktor szybko reagowała)

Mam dzięki niej pięknego chłopca :P

Warto zainwestować w dobrego lekarza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
300 zl??? Trzeba przyznac, ze pani sie ceni. Najlepsi profesorowie w Polsce przyjmują za 250 a potrafią poswiecic i godzinę.
Nie rozumiem, co znaczy - gdy trzeba analizować wyniki? Prawie na każdej wizycie u lekarza analizuje się wyniki - albo zlecone przez tego lekarza albo zrobione we własnym zakresie . Często bywam u lekarzy, ale jeszcze nigdy nikt mi z tego powodu nie podwyższał ceny!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam z najbardziej krystalicznie czystym sumieniem panią doktor Siemaszko-Przybylską. Leczę się u niej od 3 lat, jestem w 9 miesiącu mojej pierwszej ciąży. A za mną historia co nie miara. Najpewniej, jak większość pań usiłujących zajść w ciążę, mam dużo dużo powiązanych ze sobą jednostek chorobowych: Hashimoto -> niedoczynność tarczycy -> zespół policystycznych jajników (miałam zabieg usunięcia torbieli) -> brak miesiączki nawet do pół roku, po odstawieniu leków nawracający, niestety...
ale o to stało się! za 3 tygodnie będę mamą!
Pani doktor zresztą sama mówi, że ma rękę do ciąż. Mimo, że jest dość wiekową panią, ok. 70 letnią, to zna się na rzeczy - ginekolog, położnik i endokrynolog w jednym.
Przyjmuje w Gdańsku na ulicy Podbielańskiej. Wizyta kosztuje 110 zł, trzeba się przyzwyczaić do kolejek przed jej gabinetem i wydaniem dość dużej kasy na badania krwi, które zleca regularnie.
A dlaczego nie może być tak, że wizyty są rejestrowane na konkretną godzinę, np.co pół godziny i nie ma kolejek? Ale wtedy kasa będzie mniejsza, bo mogą być przerwy między pacjentami, więc lepiej niech pacjentki czekają w kolejce nawet 2 godziny - jak za PRL-u.
janka, o ktorym lekarzu piszesz?
To jest mój komentarz do poprzedniej wypowiedzi.
Ale jest to częste zjawisko w prywatnych gabinetach - zapisują co 10-15 min., żeby nie było przypadkiem jakiejś luki, jak ktoś nie przyjdzie. I zamiast wizyty o określonej godzinie (oczywiście drobny poślizg może się zdarzyć, bo wizyty trwają raz dłużej, raz krócej), trzeba czasem czekać i 2 godziny.
Ja chodzę prywatnie do lekarza, gdzie nie ma takich historii - rejestruje w taki sposób, że nie ma spóźnień dłuższych niż 15 min, a czasem to on czeka na kolejnego pacjenta (bo ktoś nie przyszedł). Czyli - można, tylko nie trzeba być pazernym na kasę i trzeba szanować innych.
Ale skoro nikt się nie buntuje, nie protestuje, tylko potulnie siedzi w poczekalni, by wejść o 20.00 mając wizytę na 18.00, to po co mieliby coś zmieniać?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry