Widok
Witam! Ja tez chodzilam do dr.Bolta cala ciaze (bo byla zagrozona) To byo ponad 5 lat temu ,wtedy wizyta kosztowala 140 zl,ale trzeba sie liczyc z dodatkowymi badaniami przeprowadzanymi na miejscu w gabinecie, ktore tez nie sa tanie.. Jednak naprawde warto! Teraz moge sie cieszyc wspanialym synkiem!!!! POZDRAWIAM!!!
Kate GL dzięki za słowa otuchy. Cieszę się że znalazłam dobrego lekarza, bo mam złe doświadczenia. Zawsze trafiałam na kliniczną i niestety źle się to kończyło.Drugie dziecko straciłąm miesiąc temu przez lekarzy(uszkodzili mi pęcherz płodowy podczas amiopunkcji). Dlatego chce się uwolnić od tego szpitala, a wiem że dr Bolt przyjmuje potem na szpital na Zaspie.To ulga dla mnie. Ciesze się że Tobie się udało.Pozdrawiam
Szczerze mi przykro z powodu Twoich "niepowodzen"..wiem jak to jest... Ja tez przed dr Boltem bylam u innych lekarzy i gdyby nie On to pewnie nie byloby Mareczka.. Faktycznie zna sie na rzeczy i pozniej opiekuje sie pacjentka na Zaspie. Mi nawet robil cesarke... ;))) POZDRAWIAM!!!! GLOWA DO GORY< BEDZIE DOBRZE!!!!
Ja za to nie polecam ginekologa z Ujeściska. Piotr Augustyniak - przekłada wizyty, których sam wyznaczył wcześniej godzinę. Przy mojej pierwszej wizycie uznał, że jednak nie zdąży mnie przyjąć, bo się z kimś innym umówił, a jeśli mi zależy to mam natychmiast do niego przyjść, więc poleciałam z mokrymi włosami ( na szczęście mieszkam blisko). Do tego skończyły mu się recepty i musiałam z mojej książeczki udostępnić, mimo że to była wizyta prywatna. Teraz natomiast przełożył wizytę, ja się dostosowałam, a on i tak nie przyjechał. To była moja ostatnia u niego wizyta. Nieodpowiedzialny człowiek!