Widok

Ginekolog-położnik w szpitalu na Zaspie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy w internecie można znaleźć listę lekarzy ginekologów, którzy pracują w szpitalu na Zaspie? Większość zapewne prowadzi praktyki indywidualne.Jestem we wczesnej ciąży i chciałabym ją prowadzić u jakiegoś lekarza, który pracuje również w tym szpitalu. Na stronie oddziału, nie mogę znaleźć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zadzwoń do przychodni przyszpitalnej i polecam ci Jagiełowicza :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Maciej Szemryk :)
Piotr Zabul przyjmuje w Victoria Clinic
Jest lekarzem na zaspie robił mi 2 razy cc
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
dr Matkowski,polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dr Adam Szulc, ja chodziłam prywatnie do swissmedu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam Marka Branickiego prowadził moje dwie ciąże, przyjmuje prywatnie na ul.Hallera.
A p.Jagiełowicza nie polecam.
a ja w.w. Pana odradzam...
Matkowski,
Szemryk,
Zabul
Marta Pęksa
polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
czemu odradzasz ?
Ja polecam TYLKO MATKOWSKIEGO. Najlepszy lekarz. bardzo pomocny spokojny. Odbierał mój poród i wspominam to wspaniale bo nie męczył mnie ani dziecka. Żeby każdy lekarz pracował tak jak on.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pauli, napisałabym priv, ale żadna z nas nie jest zalogowana....
Matowski super :)
mój poród akurat odbierał P. Zabul. Uratował mi dziecko! cały dzień monitorował sporadycznie spadające tętno synka (dr B. z tym samym problemem chciał mnie wypisać do domu!!! ale to jeden z powodów) i nie czekał z CC (CC z powodu zagrożenia zamartwicą!). Podczas samego zabiegu przemiły, wspierał na duchu, CC zrobione starannie, blizna maleńka, niewidoczna. Super. Lezałam prawie 2 msce, zarówno na patologii ciąży jak i ginekologii, trochę tych lekarzy poznałam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zawsze mnie zastanawia skad wiecie kto byl przy porodzie? ;) ani mi się ten czlowiek nie przedstawił, ani go za dużo przy porodzie nie było a na sali spedzilam 8h. Troche zazdroszcze ale zaspe wspominam tak, ze kazdy tam wpada jak po ogien, pyta "wszystko ok?" i czlowiek nawet nie zdazy nic powiedziec a drzwi juz sie zamykaja. Ciezko stwierdzic czy to byla polozna, lekarz, pediatra czy salowa :P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak ja rodziłam na Zaspie to przed cesarka przyszedł lekarz i sie przedstawił wiec ja mam troche inne doświadczenia z tym przedstawianiem sie
Kasztanova, ja najpierw leżałam prawie 2 msce na pc na Zaspie i z oddziału trafiłam na porodówkę, dlatego część lekarzy była mi znana :) dr. Zabul miał akurat dyżur tego dnia (swoją drogą, to straszne, że cały dzień monitorował mnie na pc, a NOCĄ odbierał poród, okropne te dyżury :|), przy CC był też drugi lekarz, ale tego Pana już nie znałam. Pamiętam jedynie, że miał okulary i wszystko się w nich odbijało :P
może miałam takiego pecha ;)
ja 4 miesiace chodziałam do Jagiełowicza na NFZ i niestety nie polecam.
Cały czas się spieszył i nie mogłam zadawać pytań "bo nie ma czasu bo jedzie na dyżur" i nie pozwolił wejść mojemu mężowi bo powiedział, że to i tak nic nie widać :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja rodziłam na Zaspie w dokumentach mam wpisane nawisko lekarza odbierającego poród, ale przy samym porodzie to on w sumie nic nie zrobił, szkoda, że nie zapamiętałam nazwiska położnej, a przedstawiała sie bo była rewelacyjna. Doktora Matkowskiego polecam prowadził mi ciąże, ale przy porodzie na niego nie trafiłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co do Branickiego to ja chodze do niego prywatnie. Szału nie ma , ale to jedyny lekarz jakiego znałam z Zaspy a ze Zaspa uratowała mi córke to mam sentyment i drugie tez chce tam rodzić . Pamietam jednego tylko lekarza co go na patalogii nazywałysmy " Pan rączka" badania robił takie ze mozna było płakać z bólu , a uczucie takie jakby cala reke tam wsadził. Poprostu dramat. pamietam jeszcze taka młodą blondynke z patologii ona była całkiem w porządku:) Ale pielegniarki na patologii to naprawde patologia:/ Mam nadzieje ze nie trafie tam teraz chyba ze ekipa juz sie zdazyla zmienić :D
MyszkaMi czy z Branickim się można umówić, że będzie przy porodzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A które z kobiet ginekologów polecacie - oczywiście z tych pracujących na Zaspie?
Macie jakieś doświadczenia?
Z kobiet Matra Pęksa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
również polecam p. Martę! Przemiła, kompetentna, dokładna, anioł nie lekarz :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dzieki dziewczyny :)
A macie może namiary na p. Marte? Byłabym wdzięczna :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a Enel-Med? https://cm.enel.pl/centrum-medyczne/nasi-lekarze/marta-peksa-dmQdnK
Ja chodze do Dr Piotrr Zabula, polecila mi go przyjaciolka, miala u niego 2 cesarki, jeden zabieg i chwalil go do dzis... ja jeszcze przed porodem wiec nie zbytnio nie wypowiem, ale chodze prywatnie do Victoriua Clinic, mimo kolejek dr poswieca tyle czasu ile trzeba.... na wszystkie pytanie odpowie, wola meza na kazde USG. :)
Ja polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pracuje w polmedzie w Gdyni i ma swoją praktykę w gdańsku chyba gdzieś na zaspie ale teraz nie wiem gdzie mam wizytówkę.
Piotr Zabul jest ordynatorem ginekologi w Szpitalu na Zaspie .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

chyba nie

Ordynatorem jest jego tata Jerzy Zabul na patologi ciąży

Ordynatorem nie jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z kobiet polecam dr Magdalenę Szemryk, przyjmuje w Medicover Gdynia, prowadziła moją ciążę od początku i dzięki niej mam teraz zdrową córeczkę, na bardzo wczesnym etapie ciąży zdiagnozowała u mnie tarczycę i dzieki szybkiemu leczeniu endokrynologicznemu obyło się bez komplikacji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja nice polecam zastepcy ordynatora chamski I bolesnie bad a do tego b. Nie przyjemny, za to Dr Peksa super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dr Matkowskiego polecam - prowadzi moją ciążę i jest miły i taki ciepły :)
Jedna wada - ciężko się czasem do niego dostać, ale przyjmuje wszystkie pacjentki więc ma zawsze opóźnienia...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani Magda jest najlepsza na świecie. Na Zaspie pracuje też dr Mezyk. Miałam okazję spotkać kilkukrotnie, też jak najbardziej super. Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dr Mezyk już dawno nie pracuje na Zaspie, wiem bo prowadziłam u niej ciąże. Pracuje teraz w Kartuzach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nikt nie wspominał jeszcze o doktorze Lewickim młody ale naprawde bardzo kompetentny i sympatyczny.

Jaki z Niego Doktor jest zwykłym lekarzem rezydentem a do specjalizacji jeszcze daleko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dr Branicki badając pacjentki na samolocie w drugiej ręce trzyma kanapke

Prowadzę u niego ciążę z przyczyn koniecznych, ale gdybym mogła, to bym wybrała innego lekarza. Jest bardzo specyficzny, mało przyjemny i zastanawiam się dlaczego inne pacjentki tak go polecają.

Może dlatego, że jest po prostu dobry... Wcale nie musi być miły i sympatyczny. Mi uratował dziecko. I nie- ani razu nie byłam u niego prywatnie..

Dr Sztramski - polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

do góry