Widok
Ginekolog-położnik w szpitalu na Zaspie
Dziewczyny, czy w internecie można znaleźć listę lekarzy ginekologów, którzy pracują w szpitalu na Zaspie? Większość zapewne prowadzi praktyki indywidualne.Jestem we wczesnej ciąży i chciałabym ją prowadzić u jakiegoś lekarza, który pracuje również w tym szpitalu. Na stronie oddziału, nie mogę znaleźć.
Pauli, napisałabym priv, ale żadna z nas nie jest zalogowana....
Matowski super :)
mój poród akurat odbierał P. Zabul. Uratował mi dziecko! cały dzień monitorował sporadycznie spadające tętno synka (dr B. z tym samym problemem chciał mnie wypisać do domu!!! ale to jeden z powodów) i nie czekał z CC (CC z powodu zagrożenia zamartwicą!). Podczas samego zabiegu przemiły, wspierał na duchu, CC zrobione starannie, blizna maleńka, niewidoczna. Super. Lezałam prawie 2 msce, zarówno na patologii ciąży jak i ginekologii, trochę tych lekarzy poznałam.
Matowski super :)
mój poród akurat odbierał P. Zabul. Uratował mi dziecko! cały dzień monitorował sporadycznie spadające tętno synka (dr B. z tym samym problemem chciał mnie wypisać do domu!!! ale to jeden z powodów) i nie czekał z CC (CC z powodu zagrożenia zamartwicą!). Podczas samego zabiegu przemiły, wspierał na duchu, CC zrobione starannie, blizna maleńka, niewidoczna. Super. Lezałam prawie 2 msce, zarówno na patologii ciąży jak i ginekologii, trochę tych lekarzy poznałam.
Zawsze mnie zastanawia skad wiecie kto byl przy porodzie? ;) ani mi się ten czlowiek nie przedstawił, ani go za dużo przy porodzie nie było a na sali spedzilam 8h. Troche zazdroszcze ale zaspe wspominam tak, ze kazdy tam wpada jak po ogien, pyta "wszystko ok?" i czlowiek nawet nie zdazy nic powiedziec a drzwi juz sie zamykaja. Ciezko stwierdzic czy to byla polozna, lekarz, pediatra czy salowa :P
Kasztanova, ja najpierw leżałam prawie 2 msce na pc na Zaspie i z oddziału trafiłam na porodówkę, dlatego część lekarzy była mi znana :) dr. Zabul miał akurat dyżur tego dnia (swoją drogą, to straszne, że cały dzień monitorował mnie na pc, a NOCĄ odbierał poród, okropne te dyżury :|), przy CC był też drugi lekarz, ale tego Pana już nie znałam. Pamiętam jedynie, że miał okulary i wszystko się w nich odbijało :P
Ja rodziłam na Zaspie w dokumentach mam wpisane nawisko lekarza odbierającego poród, ale przy samym porodzie to on w sumie nic nie zrobił, szkoda, że nie zapamiętałam nazwiska położnej, a przedstawiała sie bo była rewelacyjna. Doktora Matkowskiego polecam prowadził mi ciąże, ale przy porodzie na niego nie trafiłam.
Co do Branickiego to ja chodze do niego prywatnie. Szału nie ma , ale to jedyny lekarz jakiego znałam z Zaspy a ze Zaspa uratowała mi córke to mam sentyment i drugie tez chce tam rodzić . Pamietam jednego tylko lekarza co go na patalogii nazywałysmy " Pan rączka" badania robił takie ze mozna było płakać z bólu , a uczucie takie jakby cala reke tam wsadził. Poprostu dramat. pamietam jeszcze taka młodą blondynke z patologii ona była całkiem w porządku:) Ale pielegniarki na patologii to naprawde patologia:/ Mam nadzieje ze nie trafie tam teraz chyba ze ekipa juz sie zdazyla zmienić :D
Ja chodze do Dr Piotrr Zabula, polecila mi go przyjaciolka, miala u niego 2 cesarki, jeden zabieg i chwalil go do dzis... ja jeszcze przed porodem wiec nie zbytnio nie wypowiem, ale chodze prywatnie do Victoriua Clinic, mimo kolejek dr poswieca tyle czasu ile trzeba.... na wszystkie pytanie odpowie, wola meza na kazde USG. :)
Ja polecam :)
Ja polecam :)