Widok

Ginekolog swissmed Morena

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w tytule, możecie kogoś polecić?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Karaś, prowadził moją ciążę i jestem bardzo, bardzo zadowolona:)
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się dr Karaś jest super :) prowadził moją drugą ciąże:)
w swissie moja ciaze prowadzil dr Wojciech Gosciniak- facet ma kiepskie a raczej specyficzne poczucie humoru ale jako lekarz jest naprawde godny polecenia :):) nie naciaga Cie na zbedne wydatki.. koszt wizyty to 120zł, co druga wizyte masz usg koszt dodatkowo 100zł. Wizyty sa co 4 tygodnie, na kazda wizyte obowiazkowo musisz miec nowe wyniki krwi i moczu.

cesarke robil mi w swissie dr Adam Szulc i rowniez moge goscia polecic :) ma bardzo lludzkie podejscie do pacjentki :):) nie wiem jak prowadzi ciaze ale w dzien porodu byl dla mnie niezwykle mily i konkretny :):)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również polecam dr Szulca, naprawdę świetny fachowiec! Prowadził moją zagrożoną ciążę i wszystko skończyło się pomyślnie. Świetny lekarz.
dr Karas przyjmowal moj porod oraz badal mnie przed porodem i bylam bardzo zadowolona :)
ja chodzę do doktora Szulca i jestem bardzo zadowolona :)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

malejące piersi po porodzie? :) heh... (60 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

do góry