Widok
Delka dzięki za opinie, właśnie myślałam, żeby się udać do niej, ale opinie ma bardzo złą dlatego pytam się (złą oczywiście w necie)...wcześniej byłam z zapaleniem u dr Andrzeja Mirosława też w Medicusie, ale nie wiem... myślimy o dziecku, badania podstawowe zrobię w Polsce, ale nie będę latać co jakiś czas, bo dla mnie to nie jest rozwiązanie
Asiula76 jest tu dużo polskich ginekologów, ale już raz trafiłam na złego i nie chcę, aby się to powtórzyło, gdyż chcemy się starać o dziecko, a chyba będzie nam potrzebna pomoc lekarska...nie chcę też majątku wydać na lekarza, który będzie mnie leczył, aby więcej kasy ze mnie zedrzeć a i tacy się tu zdarzają, niestety:/
jeśli chodzi o drMirosława to byłam u niego tylko raz i nigdy nie wrócę. nie podobało mi się jego podejście..
co do Antepowicz to fakt ma również i negatywne opinie ale ja mogę mówić tylko za siebie i jestem zadowolona z jej opieki.
jeśli chodzi o dybkowskiego to słyszałam, że lekarze z tej kliniki gdzie on przyjmuje mają to do siebie, że okropnie się spóźniają co moim zdaniem jest nieprofesjonalne.. ale lekarzem podobno jest świetnym.
co do Antepowicz to fakt ma również i negatywne opinie ale ja mogę mówić tylko za siebie i jestem zadowolona z jej opieki.
jeśli chodzi o dybkowskiego to słyszałam, że lekarze z tej kliniki gdzie on przyjmuje mają to do siebie, że okropnie się spóźniają co moim zdaniem jest nieprofesjonalne.. ale lekarzem podobno jest świetnym.
co do sprzętu to myślę, że mają naprawdę dobry.byłam w innym przychodniach w Dublinie zanim trafiłam do Medicusa i niektórych gołym okiem widać tandetę;/ zresztą Antepowicz przyjmowała też na parnell w emc i robiła mi tam usg (przyjęła mnie poza kolejnością bo w połowie ciąży dostałam silnych skórczy) i sama przyznała, że w medicusie mają bardzo dobry sprzęt.
najgorsze są ceny za wizyty.. porównując ile się za nie płaci w POlsce a ile tu w Dublinie aż gardło ściska przy płatności heh.
a skąd jesteś z Dublina? z jakiej dzielnicy?
najgorsze są ceny za wizyty.. porównując ile się za nie płaci w POlsce a ile tu w Dublinie aż gardło ściska przy płatności heh.
a skąd jesteś z Dublina? z jakiej dzielnicy?