Widok

Ginekolog w Dublinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wiem, że to forum trójmiejskie, ale może ktoś ma namiar na sprawdzonego polskiego ginekologa w Dublinie albo w okolicach?

Jest ich tu paru, ale opinie o nich nieciekawe :/
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może poszukaj tam polskiego lekarza?

Wiem,że mój brat jak już musiał to korzystał z polskiego stomatologa niestety z ginekologa z wiadomych względów nie więc nie doradzę:)
hej. ja mieszkam w Dublinie. swoja ciążę prowadziłam u dr ANTEPOWICZ MONIKI. ja sobie ją chwalę. pierwszą ciążę poroniłam i Pani doktor zaopiekowała się mną jak należy.
koleżanka chodzi do dr Dubkowskiego i też nie narzeka;)
moja lekarka przyjmuje w MEDICUSIE.
image
image
możesz też poszperać tu na forum:
http://www.gazeta.ie/forum/
image
image
Delka dzięki za opinie, właśnie myślałam, żeby się udać do niej, ale opinie ma bardzo złą dlatego pytam się (złą oczywiście w necie)...wcześniej byłam z zapaleniem u dr Andrzeja Mirosława też w Medicusie, ale nie wiem... myślimy o dziecku, badania podstawowe zrobię w Polsce, ale nie będę latać co jakiś czas, bo dla mnie to nie jest rozwiązanie
imageimage
no, a do dr Dubkowskiego nie dotrwałam, bo się bardzo spóźnił na wizytę, a ja już dłużej nie mogłam na niego czekać
imageimage
Asiula76 jest tu dużo polskich ginekologów, ale już raz trafiłam na złego i nie chcę, aby się to powtórzyło, gdyż chcemy się starać o dziecko, a chyba będzie nam potrzebna pomoc lekarska...nie chcę też majątku wydać na lekarza, który będzie mnie leczył, aby więcej kasy ze mnie zedrzeć a i tacy się tu zdarzają, niestety:/
imageimage
Troszkę bez sensu Ci opowiedziałam:) teraz dopiero widzę w pierwszym poście,że szukasz polskiego a nie ogólnie ginekologa:)
Pozdrawiam!
jeśli chodzi o drMirosława to byłam u niego tylko raz i nigdy nie wrócę. nie podobało mi się jego podejście..
co do Antepowicz to fakt ma również i negatywne opinie ale ja mogę mówić tylko za siebie i jestem zadowolona z jej opieki.
jeśli chodzi o dybkowskiego to słyszałam, że lekarze z tej kliniki gdzie on przyjmuje mają to do siebie, że okropnie się spóźniają co moim zdaniem jest nieprofesjonalne.. ale lekarzem podobno jest świetnym.
image
image
dr Mirosław się na mnie wkurzył, bo powiedziałam mu co mi dolega i tylko chcę sprawdzić czy w środku się nic nie dzieje, bo tego nie jestem w stanie sprawdzić - a on mi na to, że ja lekarza nie potrzebuję jak wszystko wiem, no a po 5 minutach powiedział mi to samo co ja jemu:/
imageimage
też się zastanawiam czy Medicus nie ma lepszego sprzętu, niż np gabinet dr Dybkowskiego - więc wtedy bym stawiała na tą panią ginekolog...
imageimage
co do sprzętu to myślę, że mają naprawdę dobry.byłam w innym przychodniach w Dublinie zanim trafiłam do Medicusa i niektórych gołym okiem widać tandetę;/ zresztą Antepowicz przyjmowała też na parnell w emc i robiła mi tam usg (przyjęła mnie poza kolejnością bo w połowie ciąży dostałam silnych skórczy) i sama przyznała, że w medicusie mają bardzo dobry sprzęt.
najgorsze są ceny za wizyty.. porównując ile się za nie płaci w POlsce a ile tu w Dublinie aż gardło ściska przy płatności heh.
a skąd jesteś z Dublina? z jakiej dzielnicy?
image
image
wcześniej mieszkaliśmy na D15, a teraz kawałek za - Dunboyne

no to może się zdecyduję na Medicusa i na tą panią...wiem ceny są porażające, ale co zrobić, nie chcę latać do Polski, a jak tańszy ginekolog nie ma sprzętu odpowiedniego to też bezsensu:/
imageimage
ja bylam w medicusie w corku jestem bardzo zadowolona z wizyty
no to mam nadzieję, żę Pani doktor przypadnie Ci do gustu i pomoże;)
daj znać po wizycie. jestem ciekawa jaką będziesz miała o niej
opinię.pozdrawiam:)
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

do góry