Widok

Ginekolog w Gdańsku

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może to nie miejsce na ten wątek, ale czy któras z Was mogłaby polecić dobrą Panią Ginekolog w Gdańsku, przychodnię. Przeprowadziłam sie do Gdańska a chcemy mieć z mężem dzidziusia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bradzo polecam Invictę, mają tez swój oddział w Medisonie.
Poszukaj ich strony...

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Stanowcvzo i zdecydownai odradzam Invicte!!!
Z pewnością wśród lekarzy tam pracujacych znajdzie sie kilku na prawde dobrych specjalistów...jak no doktor Łapińska ale sposób funkcjonowania tej przychodni jest koszmarny.
Przesadzili troszkę i prześli na ilość kosztem jakości.
Mały przykład -mojej dokotr nie podobałay sie moej wyniki i wsyłała mnie na USG. Poszłam sie zarejestrować - najbliższy WOLNY termin był za 3 tygodnie i samo USG miało kosztować 60 zł!!!
Zrobiłam te usg oczywiscie gdzie indziej... bo miałam poteżnego stracha iz coś niedobrego sie dzieje i nie chciałam czekać ... z USG w ręku wróciłam do Invicty sie zarejestrować na wizytę... no i wolny termin na za tydzień (jako wizyta prywatna) albo za 4 tygodnie (wizyta na NFZ)...

image
Ja niestety nie pomogę, bo sama szukam dobrego gina i nzaleźć nie mogę ;-) Zajrzyj na www.gazeta.pl, tam są tzw. "białe listy" ginekologów i mnóstwo różnych opinii na temat trojmiejskich lekarzy :-)
ja byłam u dr Stefanowicz Kujawy - tez "znalazłam ją" na forum - na prawde doby lekarz z całym sumieniem polecam. jakbyś miała jeszcze pytania pisz

yenefeer@wp.pl

A moze znacie jakiegos dobrego lekarza przyjmującego w Medicoverze w Oliwie ?
sokołowska
Mam pytanko gdzie przyjmuje dr Stefanowicz-Kujawa i ile kasuje za wizyte. Czy ma w gabinecie USG.Pozdrowka
Pani Stefanowicz Kujawa przyjmuje na ulicy Kowalskiej, tel.(0-58) 305-79-72 lub (0)502-749-578
Bardzo dobry lekarz - ma specjalizację z ginekologii, endokrynologii, położnictwa i ginekologii dziecięcej.
Pani Stefanowicz Kujawa przyjmuje na ulicy Kowalskiej, tel.(0-58) 305-79-72 lub (0)502-749-578
Bardzo dobry lekarz - ma specjalizację z ginekologii, endokrynologii, położnictwa i ginekologii dziecięcej.
Czesć poszukiwaczki ginekologa . Z całą odpowiedzialnością mogę polecić p Kardzis przyjmuje w przychodni koło Krewetki cena za wizytę 45 zł.Przyjmują tam również inni lekarze specjaliści .Powodzenia Pa :)))))))0
emilka napisał(a):

> Ja niestety nie pomogę, bo sama szukam dobrego gina i nzaleźć
> nie mogę ;-) Zajrzyj na www.gazeta.pl, tam są tzw. "białe
> listy" ginekologów i mnóstwo różnych opinii na temat
> trojmiejskich lekarzy :-)

Gdzie na gazeta.pl???? nie mogę znaleźć.. :/

image
cześć z całą odpowiedzialnością mogę Ci polecić dr Ratnicką-Klimaszewską-jest to bardzo dobry i doświaczony ginekolog-napewno coś Ci doradzi i pomoże.Przyjmuje w budynku HOSSA we Wrzeszcu na przeciwko biedronki.
Pozdrawiam.

Mmegi jak miło :o) mieszkam bardzo nie daleko gabinetu p.ginekolog i też szukam dobrego specjalisty (mój wyjechał :o( więc bardzo się cieszę,że jest sprawdzowny :o)

dzięki

hej mmmegi :):) ja tez polecam doktor ratnicka -klimaszewska !!!!!!!!!!!!!!!! dopiero dwie wizyty mialam , ale jestem zadowolona , wiele dobrego o niej slyszalam

image
image
image
Czesc dziewczyny. Ja osobiscie szerokim lukiem omijam gabinety lekarskie (straszny strach ze mnie), jakbyscie mogly mi podpowiedziec ktora z Pan (ginekolog oczywiscie ) jest na tyle mila i sympatyczna , ze nie uciekne z fotela. ( moze byc tez z Gdyni) . Papatki.
a ja polecam dla chetnych na Gdynie - dra Piotra Bierzynskiego - tez znalazlam go na forum gazety i sie nie zawiodlam :-) dr zasypuje juz od wejscia pytaniami, poradami, jest naprawde serdeczny i fachowy. na miejscu robi USG.gabinet miesci sie w Orlowie, kolo Klifu.

prosze o namiary!!!
poszlo na maila

poszlo na maila

Elajza!
Mogę też prosić o namiary?
poszlo :-) powodzenia

Dzięki!! Dostałam :)
Doszly namiary na orlowskiego lekarza-wielkie dzieki Elajza. Dowiedzialam sie o nim przypadkiem-ostatnio u kosmetyczki panie nie mogly sie go nachwalic, chodzilo wlasnie o ludzkie podejscie, USG itp. Nawet zrobilam rundke wokol Kliffu, ale bez skutku. Czyli nie ma to jak Forum!!!
to sie ciesze, ze opinie sie potwierdzaja :-)
Musisz wejsc w boczna uliczke kolo Klifu, naprzeciwko Mc Drive i isc do konca, bedzie podswietlany szyld na domku - to tam.
Powodzenia!

Oliwka a gdzie chodzisz do kosmetyczki ? Szukam dobrej w Gdyni kóra nie zrobi mi z twarzy masakry :-)
ja też poprosze namiary

Ja też poproszę-szukam dr właśnie w Gdyni

Ja miałam wręcz odwrotne wrażenie-skierował mnie na badania w najdroższym miejscu w Gdyni, zapisał najdroższe pigułki antykoncepcyjne upierając się że są o 10 zł tańsze niż w rzeczywistości, a na moje skargi, że po zapaleniu jajnika mam starszne bóle powiedział, że tak jest i musi być i nie dziwi go to, bo do szpitala raz na 3 miesiące przyjeżdza pacjentka z pękniętym jajnikiem.

Poz atym moją date urodzenia skomentował, że to ostatni dzwonek na dziecko (mam 26 lat) a na pytanie czy nie mam zrostów powiedział, że jak nie będę mogła zajść w ciążę przez 2 lata to mogę się zacząc martwić.

masówka i tasmociąg-przyjaciółka latała do niego z ciążą patologiczną raz na tydzień a onnigdy nie pamiętał jej choroby.

Mi po długiej przerwie niebrania pigułek ani nie zmiezył ciśnienia, ani mnie nie skierował na badania wątroby.

Moja noga już tam nie postanie-choć wiążałam duże nadzieje po forum, że to będzie mój lekarz, kóry będzie mnie znał i kojarzył, żeby jak będę w ciąży czuć się bezpiecznie.
dziewczyny ile kosztuje wizyta u dr. z Orłowa???????????/

Podisuję się pod opinią o dr.Ratnickiej-doskonały lekarz.pomogła wielu moim koleżankom mającym problemy z chormonami i nie tylko.
a mogłabyś bardziej wyjaśnić jak tam dojść bo nie znam gdańska:(
pozdrawiam
A ja polecam dla chetnych w Gdyni Dr. Piotra Chmielewskiego, prowadził moją ciążę i jest super rewelacja. Przyjmuje raz w tygodniu w Spółdzielni lekarskiej w Gdyni i ma swój gabinet niedaleko Teatru Muzycznego.
kamila2 napisał(a):

> A ja polecam dla chetnych w Gdyni Dr. Piotra Chmielewskiego,
> prowadził moją ciążę i jest super rewelacja. Przyjmuje raz w
> tygodniu w Spółdzielni lekarskiej w Gdyni i ma swój gabinet
> niedaleko Teatru Muzycznego.

Czy mogę prosić o dokładne namiary na gabinet i ile kosztuje wizyta z USG?
Prosze o namiar na gabinet prywatny, gdyz w przychodni przyjmuje tylko raz w miesiacu. Dziki z gory!
ja tez bardzo polecam Invicte jest tam niesamowicie mila atmosfera gabinety sa swietnie wyposazone:) a jak chcecie lekarza to polecam Piotra Beresniewicza ma swoj gabinet w lotni na zaspie a jest takze lekarzem w szpitalu na zaspie wiec mozecie miec 2 w 1:)jakbyscie sie zdecydowali moge podac namiar
niestety u mnie invicta ma minusa , a zawdziecza go jednej lekarce :(:( ona tez w Swiss Medzie pracuje , niestety niesprawdzila sie , podejscie do pacjenta tez na duzy minus:(:(

image
image
image
sabra co to za lekarka?!!! ja wlasnie dostalam namiar na lekarke ktora pracuje w swiss medzie na ul: sklodowskiej w gdansku i nie mam zamiaru sie naciac jesli to ta sama:(
image
hmmm wolalabym nie podawac na forum, przele ci na maila ok???a jak ty mozesz to podaj nazwisko tej poleconej:)

image
image
image
sabra napisał(a):

> hmmm wolalabym nie podawac na forum, przele ci na maila
> ok???a jak ty mozesz to podaj nazwisko tej poleconej:)
>
>

Właściwie nie rozumiem dlaczego owa lekarka jest chroniona? Jeśli faktycznie jest taka nieludzka to może jednak powinno się ją napiętnować? W końcu lekarz całe życie pracuje na swoją opinię dobrego bądź złego lekarza i musi się z tym liczyć.
Ja też znam jedną panią ginekolog, którą radziłabym omijać szerokim łukiem, to p. Anna Legan.
Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Alice popieram Cie w 100% omijać dr Legan szerokim łukiem!!!!!!
zabek - nawet nie sadzilam ze na forum ktos tez chodzi do "mojego" lekarza :) Jak sie tu sprowadzilam i nie mialam kogo spytac o jakiegos lekarza, to poszlam do najblizszego i trafilam na Beresniewicza - moim zdaniem to byl strzal w 10 ;) Jest wnikliwy, delikatny przy badaniu i mily jako czlowiek :) Aha - no i jak ktos lubi sluchac hip-hopu przy badaniu to sie nie zawiedzie :):)

[img]image[/img]

mmegi!!!!!!:):) napisz jak bedziesz na forum ,albo wyslij mi maila skad masz info o p.Ratnickiej-klimaszewskiej???? Ja dostalam namiar od kolezanki i slyszałam wiele dobrego o niej:)
No a wogole do sle pozdrowienia i usciski:):):)

image
image
image
O doktorze Bereśniewiczu równiez słyszałam bardzow wiele dobrego. Miałam nawet okazje go poznać na szpitalu na Zaspie odwiedzając koleżanke, która urodziła dzidziusia. Zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Zresztą prowadził kolezance całą ciażę i wszystko było naprwde w porzadku i dzidziuś piękny i zdrowiutki sie urodził.
Mam pytanko, a może znacie godnego polecenia lekarza, który pracuje w szpitalu wojewódzkim i ma swój prywatny gabinet i oczywiście ludzkie podejście do tego co robi, pozdrówka.

image
[/url]
W wojewódzkim to dr. Piotr Zygmuntowicz. Naprawdę dobry lekarz.

Aguszka :)
Aguszka, moge prosci na priva na namiary na gabinet gdzie przyjmuje lekarz przez Ciebie polecany.

image
[/url]
A ja gorąco polecam dr.Olszewskiego i jego żonę razem prowadzą gabinet i są super specjalistami.Jako pierwsi w trójmieście mieli USG 3d.
Gdy chodziłam do dr.Olszewskiego gdy byłam w ciąży o nic nie musiałam pytać bo on mi wyjaśniał wszystko w drobnych szczegółach.
Polecam gorąco i z czystym sumieniem

Pozdrawiam:-)
elle możesz podać mi swojego maila?

Aguszka :)
Ja również z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim kobietom bardzo dobrego specjalistę wspaniałego człowieka Dr Piotra Zygmuntowicza Ordynatora odziału gin-poł w szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku. Pan Doktor prowadzi również praktykę prywatną .
Chciałam dodać dla wszystkich chę tnych kobiet że Doktor Piotr Zygmuntowicz przyjmuje 2 gabinetach prywatnych. W jednym o ile nic się nie zmieniło przyjmuje we wtorek ,ale najlepiej zadzwonić pod numer (58) 341 54 85 i uzyskać informacje nabieżące.Bardzo polecam.
Madulka napisał(a):

> Ja również z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim
> kobietom bardzo dobrego specjalistę wspaniałego człowieka Dr
> Piotra Zygmuntowicza Ordynatora odziału gin-poł w szpitalu
> Wojewódzkim w Gdańsku. Pan Doktor prowadzi również praktykę
> prywatną .
Witam. Mnie również polecono dr. Zygmuntowicza, ale niestety nie można się dodzwonić do niego, a pod nr tel do gabinetu na Klonowej nikt nie odbiera! To co ja mam zrobić?

A czy ktoś coś słyszał o doktorze Fiutowskim???

Monique
widze ze masz takie samo zdanie o dr.beresniewiczu ja zawsze szlam do giekologa zestresowana ale odkad chodze do niego to przyjemnosc:|)
zabek mozesz przeslac mi namiary na tego lekarza na maila madzianos@o2.pl
z góry wielkie dzieki
Hey, trochę czasu już minęło ,ale proszę o pomoc. Czy możecie przesłać mi namiary na ginekologa Piotra Bereśniewicza? Naprawdę jest taki dobry? Moj mail monikamyszka@o2.pl.
Dzięki za wątek, dokładnie mam ten sam problem. Super, że tyle info : )))))

Pozdrawiam wszystkie Babeczki!

Nita

image
wioolinka, a możesz powiedzieć gdzie przyjmuje dr Olszewski ? :-)
Dr.Olszewski przyjmuje na ul.Grunwaldzkiej
Dokładniejsze info
Mam pytanie czy gabinet dr olszewskich jest dobrze wyposarzony?

Wydaje mi się że tak!Mają świetny sprzęt(usg)Zresztą wejdź na ich stronkę tam są zdjęcia i sama oceń.
Pozdrawiam
Dzięki wioolinka :-)
A spotkałyście się z jakimis opiniami na temat dr Beaty Olszak- Sokołowskiej ?
A państwo Olszewscy przyjmuja tylko odpłatnie czy świadczą także usługi dla ubezpieczonych w NFZ?

Wiem ze przyjmowali w przychodni studenckiej...
ale ja osobiscie nie polecam pani doktor, ale ktoś inny moze mies inne zdanie (niestety leczyłam sie kiedyś u niej - bardzo nieskutecznie :(
zmiana lekarza spowodowała ze zapomniałam juz o tym wszytskim,
pozdrawiam

A macie jakieś opinie na temat doktora Wojciecha Śliwowskiego, przyjmuje prywatnie na Przymorzu, chcę się do niego udać, ale najpierw chcę się dowiedzieć, czy warto, pieniądze w końcu piechotą nie chodzą.
Ktos polecil dr Kardzis a ja stanowczo ja odradzam!!! I nie tylko ja!!!
ja polecam Panią Katarzynę Kołodziej, przyjmuje we Wrzeszczu na Wajdeloty, chodzę do niej już 4 lata i mam pełne zaufanie.
ja polecek doktora Skrzypca przjmóje na zaspie w przychodni i prywatnie w gdyni!! super dok!
czy ktoś wie ile kosztuje wizyta u dr Kujawy -Stefanowicz i co jest wliczone w cene? czy jest możliwość wizyty na kase chorych?
Ja kiedys do niej chodziłam.Niestety, jakoś nie przypadła mi do gustu- nie bardzo się z nią dogadywałam i miałam wrażenie że nie do końca mnie rozumie, a to u ginekologa podstawa. Poza tym była jakaś..nie wiemj ak to ująć...przewrazliwiona, bo często jak szłam do innego lekarza to dopiero tam sie uspokajałam i dowiadywałam, że moje problemy nie sa az takie straszne, jak Ona to przedstwaiała. W kazdym raziecenuy nie pamiętam, ale chyba ok 60 zł, natomiast na kase mozna tylko ze zleceniem do endokrynologa na stałe leczenie.Wtedy tzreba jeżdzić do Sopotu Kamiennego Potoku.
Hej!! napisał(a):

> czy ktoś wie ile kosztuje wizyta u dr Kujawy -Stefanowicz i co
> jest wliczone w cene? czy jest możliwość wizyty na kase
> chorych?

Bylam niedawno u niej -mila babeczka, ale teraz juz kasuje 70zł :-/
Na miejscu jest USG.

Pozdrawiam
Dr Olszewska:) Jest super. Byłam na pierwszym spotkaniu. Przez 5 lat nie miałam do czynienia z takim delikatnym lekarzem. Wszystko mówi co robi, wyjaśnia i jeszcze raz wyjaśnia. Jestem wybredna co do ginekologa a tu miłe zaskoczenie. Gabinet ma bardzo dobrze wyposażony. Cennik masz na wejściu tak zeby była jasność, że nie będziesz oszukana. Nie polecam spółdzielni na Grunwaldzkiej a w szczególności - pani endokrynolog nazwisko na K.
napisz to nazwisko czy chodzi ci o ratnicką-klimaszewską??

image
image
image
Nie chodzi mi o Klimaszewską czy jak jej tam. Nikt jej nazwiska jeszcze nie napisał na forum to chyba nikt do niej nie chodzi. A jak chodzi to pech. Nie będę wypisywała nazwiska żeby przykrości nikomu nie zrobć. Tylko polecam Panią Olszewską z czystym sumieniem.
A ja za to całkowicie odradzam wizyty u doktora Olszewskie-tragiczny lekarz.Byłam u niego raz bo słyszałam,ze Olszewscy tp tacy super specjaliści i ze mają taki cudowny gabinet.Naprawde byłam u ginegologa któr miał znacznie przyjemniejszy gabinet,jest tańszy a dotego przesympatyczny.
Kiedyś przeczytałam negatywny komentarz o dr Olszewskiej, pozostałe były pozytywne. Postanowiłam pójść do niej bo podobno super specjalista i w dodatku pracuje na klinicznej. Poszłam do niej na NFZ wizyta była ok, (miałam ciąże zagrożona, ale to dowiedziała się na wizycie 1 zaraz po zajściu w ciąże i innego gin.) nie zrobiła mi usg bo mówiła że sprzęt jest przestarzały i nic nie będzie widziała, poradziła mi żebym poszła na wizytę do prywatnego gabinetu z lepszym usg, powiedziała że ona też ma prywatny gabinet i mnie zaprosiła. Mój mąż uparł się żeby pójść na tą wizytę do lekarza u którego byliśmy pierwszy raz potwierdzić że jestem w ciąży. Jakiś czas po wizycie zaczęłam krwawnice, był to może tydzień po lub dwa. Miałam umówioną wizytę do Dr Olszewskiej i poszłam na nią. Niestety pani Dr wkurzyła się na mnie że poszłam na USG do innego lekarza i nie dałam jej zarobić, była dla mnie niemiła, gdy zapytałam czy może powinnam iść na zwolnienie, bo krwawię - zaczęła ma mnie krzyczeć że skąd ona może wiedzieć czy moja ciąża jest zagrożona skoro nie byłam u niej na USG - (a przecież pokazałam jej zdjęcia usg i opis od tego innego lekarza), wypisała mi zwolnienie i rzuciła nim we mnie, była strasznie niemiła wyszłam z gabinetu zapłakana i stanowczo nie polecam bo ta pani może i jest dobrym specjalistom, ale człowiekiem dobrym nie jest - jest miła tylko za pieniądze. Ja nie potrafię zrozumieć jak można za pieniążki być takim super lekarzem a na NFZ być zupełnie inną osobą, nie mogłabym chodzić do takiego lekarza na wizytę prywatną wiedząc, że na NFZ jest zupełnie inny.
Polecam Ginekologa Zinkiewicza Andrzeja przyjmuje na Przymorzu na ul. Jagiellońskiej w przychodni
prowadził moją ciąże i jestem zadowolona
Pozdrawiam

Teraz bedę starac sie o drugiego bejbisa :))
Dziewczyny!!

Macie może telefon do przychodni ginekologicznej w Gdańsku Głównym obok Krewetki? Możecie polecić stamtąd jakąś panią ginekolog?
tel. do przychodni Lekarze Specjaliści 301-51-68

Z czystym sumieniem polecam przesympatyczną panią doktor Frankowską-Konopę, ale przyjmuje tylko 2 razy w tygodniu i zawsze ma mnóstwo chętnych

image
[/url]
Znam,chodziłam,podtrzymuję opinię-na serio,można o wszystkim bez skrępowania pogadać. No i stosunkowo jest tam niedrogo jak na prywatnego lekarza.A pani doktor przyjmuje też(niedawno się dowiedziałam) w przychodni w Gdansku Brzeźnie.
Nesia a mozesz podać bliższe namiary na przychodnie w Brzeźnie?????

Dzieki!
a czy ta pani robi usg? ile kosztuje wizyta?pozdrowienia
To jest spółdzielnia lekarska,więc cennik do wszystkich lekarzy jest ten sam.Ja byłam tam jakieś 2 lata temu ostatni raz (bo teraz mieszkam w Gdyni) i płaciłam 30 zł.Nie wiem jak z usg.
Teraz wizyta kosztuje 45 zł, a usg trzeba robić gdzie indziej bo w tym gabinecie nie ma.

image
[/url]
a moze wiecie gdzie mozna zrobic usg prywatnie?ile kosztuje!!
Prywatnie to znam tylko jeden gabinet USG u dr Doeringa, świetny lekarz i doskonały sprzęt do USG (tel. do rejestracji 341 29 79). Jest tylko jedna wada - cholernie drogo, jeśli się orientuję to ok. 100 zł i to chyba było w zeszłym roku, ale najlepiej zapytać w rejestracji.

image
[/url]
a u dr Kujawy-Stefanowicz jest usg?
Spójrz na wpis alice_springs powyżej z 21 maja...

image
[/url]
Elajza, poproszę o namiary doktora z Orłowa :0 Buźka
Witajcie!
Skorzystałam z rady Elajzy i jestem po pierwszej a przed kolejną wizytą u dr z Orłowa-jest genialny po prostu, z całym zaufaniem oddaję mu się pod opiekę, najfajniejsze było to,że mąż także został zaproszony do gabinetu, w ten sposób łatwiej było nam zapytac o wszystko,co nas niepokoiło. Już wkrótce zaczynamy starania o dzidziusia :) trzymajcie kciuki, Elajza jeszcze raz dziękuję!!
pozdrawiam
też polecam doktor Frankowską-Konopę - świetna Babeczka - miła, sympatyczna, zna sie na rzeczy

http://www.bw.dj.pl
http://herandhisvision.blogspot.com
image
tak Pati u dr Kujawy jest USG
wiem :( juz ze jest usg wczoraj sie dowiedziałam, dzwonilam tam a pani w recepcji powiedziała ze usg jest dodatkowo platne ok50 zl. czyli lacznie wyjdzie 120zl. duzo kaski niestety!! a jestem w kropce bo 3 mies temu wykryto u mnie torbiel na jajniku i nie wiem gdzie mam isc !! usg jest niezbedne!! ohhhhh jak mi smutno
hm... ja miałam usg i jakoś nic nie płaciłam. Chyba, że płaci się za takie usg, gdzie doktorka wystawia pisemną ocenę. Jeśli używa go na bieżąco jako pomoc przy badaniu to raczej za darmo. Ja tak miałam.

Pozdrawiam
ja jeszcze nie bylam!! ale tak mi powiedziala pani w recepcji przychodni!! za to wczesniej jak sie umawialam (i nie poszłam!!) to pani mi powiedziala ze nie placi sie!! dowiem sie w piatek bo ide juz na pewno chociaz boje sie straszliwie!! nigdy nie mialam ednych problemow a tu nagle buch.....torbiel!!!
o rany a swoja droga czy ktoras z was miala juz cos takiego.Prosze powiedzcie bo umre ze strachu!!
Właśnie wróciłam od p. Stefanowicz-Kujawy super kobieta, jeszcze nigdy tak się nie czułam u ginekologa, zero skrępowania. Z wizytę zapłaciłam 70 zł (w to jest wliczone usg) Za usg płaci się jeżeli idziesz na samo usg.
A gdzie ona przyjmuje prywatnie ? I czy jest miła bo ja jestem straszny cykorek! Pozdrawiam.
a ja sie przepisalam do dr Ewy Kolodzieskiej ( przychodnia na al. Zwycięstwa 31/32) Oto link na stronke do tej przychodni: http://szpitalepolskie.pl/poradnie.php?idp=7 Pani dr przyjmuje tez prywatnie w Lotmi na zaspie,bo w przychodni w ramach NFZ :-) ardzo sympatyczna,zero stresu przy niej,a ja tez jetsem cykorek,a jeszzce pozartuje i posmiac sie mozna.Bardzo milo sie z nia rozmawia,o wszystko wypyta i z wielka checia wyslucha. A bada bardzo delikatnie :-) U mnie na razie ma plusa :-) Zobaczymy dalej...
hej!! byłam u dr Kujawy w poprzedni piątek i.....super babka!jestem bardzo zadowolona, zapłaciłam 70 zł w tym USG którego bardzo sie bałam bo jeszcze nigdy nie mialam robione!!super kobietka na luzie o wszystko mnie wypytała!!skierowała na dodatkowe badania, polecam naprawde z czystym sumieniem!! aha i to był pierwszy lekarz który zbadał mi piersi bez mojej specjalnej prośby:)))))))) buzialek
A do Kujawy na ile wczesniej trzeba sie zapisywac (prywatnie i w ramach NFZ)???
Jeżeli prywatnie to gdzieś tydzień wcześniej jeżeli chcesz iść w godzinach popołudniowych. Ja na wizytę zapisałam sie dzień wcześniej (ale na godz. 13.00) a z NFZ moja koleżanka dziś się rejstrowała na wrzesień.
Pati spokojnie z tym torbielem. Nie martw sie na zapas. Ja też miałam straszyli mnie, że dzieci nie będę mogła mieć. No i jest ok. Mam nadzieję, ze Pani dr wysłała Cię na badanie prolaktyny?
pani doktor Barbara Frankowska-Konopa przyjmuje takze na chełmie w pryv.gabinecie na ul Chałubińskiego 33 tel 300 47 97 w godz przyjęć: wt,pt-15-18;sr-11-13.wizyta 50 zl.ja do niej chodze od kilku lat i jestem b.zadowolona.pozdrawiam:)

Ja chodziłam do Pani doktor Frankowskiej-Konopy 12 lat temu, wtedy prowadziła moją pierwszą ciążę i byłam bardzo zadowolona. Niedawno zadzwoniłam do niej, bo znalazłam ją na liście lekarzy zakładających wkłądkę Mirenę i okazało się, że mnie pamięta. Niestamowite. Ceny rzeczywiście "lżejsze" niz np. w Invikcie. Pani doktor ma swoja stronkę:
http://www.doktorbasia.pl/kontakt.htm

Pozdrawiam i życzę udanych wizyt

bonna
marta_w2 napisał(a):

> Polecam Ginekologa Zinkiewicza Andrzeja przyjmuje na Przymorzu
> na ul. Jagiellońskiej w przychodni
> prowadził moją ciąże i jestem zadowolona
> Pozdrawiam
>
> Teraz bedę starac sie o drugiego bejbisa :))

A mogę dostać jakiś namiar, na maila...
;o)
Hej Gabi! A mogę Cie prosic o jakies namiary na dr Kujawe-Stefanowicz? Gdzie przyjmuje i jakies tel?? Bede bardzo wdzieczna:) Najlepiej na maila pieknookaloka@o2.pl
W Gdańsku przyjmuje w "Gabinety przy Kowalskiej" mieszczą się przy Kowalskiej 5/1 ale wchodzi sie od podwórka tel. do rejestracji 3057972.
Czynne do 20-tej chyba od 08.00

Pzdr
Dzięki wielkie Gabi:)))
także spokojnie moge polecić p. Zinkiewicza z przychodni na Jagiellońskiej- super lekarz ale długo sie czeka na wizytę
na ul Jasia I Małgosi w Oliwie jest fajna babeczka, robi cytologię na miejscu, zajrzy i wybada... umawia się na telefontakże poza dniami przyjmowania , moja znajoma do niej chodzi i jest bardzo zadowolona. nie znam więcej szczegółów, niestety.
image
---
Ja polecam dr Zabula ze szpitala na Zaspie. Świetny specjalista.
Czy słyszałyście może jakieś opinie na temat dr Zygmuntowicza (ginekolog, połoznik) z Gdańska???

z góry wielkie dzięki za odpowiedz
Ja owszem słyszałam, podobnież świetny lekarz, jeden z najlepszych w Trójmieście i jak komuś na tym również zależy to w dodatku "tytułowany". A wiem to od koleżanki, która miała poważne problemy

Buźka!

Scully

image
[/url]
Ślicze dzieki, zostałam właśnie do niego odesłana... z tym że nie słyszałam o nich żadnych opinii,

pozdrawiam

Czerwcowa
Tytułowany? niby jak? zwykly lek med
proszę o namiary na dr. Zabula

czy może zna ktoś dobrego i taniego ginekologa blisko Żabianki ?
Czerwcowa ,napisz proszę jak było u tego pana...

i czy trudno sie do niego dostać...

szukam lekarza ,jak najlepszego ale tez nie baaaardzo drogiego do poprowadzenia mojej ciązy...
chciałabym tez zeby ten sam odbieral poród...
mozna sobie jakos zagwarantowac by ten sam lekarz byl na porodówce ?
....albo zeby ginekolog prowadzący był ...
Osobiscie moge polecic Lekarską Specjalistyczna Spółdzielnie Pracy Z ul.Grunwaldzkiej 68 we Wrzeszczu no i doktora Konstantego Smułe.
nie byłam jeszcze i w najbliższym czasie nie będę, więc nie mogę pomóc :(
cZY DOKTOR zYGMUNTOWICZ
Czy dr Zygmuntowicz przyjmuje tylko prywatnie??? Czy może gdzieś w przychodni też? Ktos wie?
przyjmuje w lux medzie,podobno gdzies prywatnie na klonowej i na zabim kruku-eter-med.

ale czy gdzies przyjmuje na NFZ????
w szpitalu na kopernika-naprzeciwko sadu. jest tam ordynatorem oddzialu gin-pol.tyle wiem

dzieki :)))
nie ma za co:) mam nadzieje ze pomoglam

oczywiscie nie na kopernika tylko im. kopernika (wojewódzki czyli).pozdrowki

tak tak wiem o co chodzi , dzieki
Czerwcowa czy możesz wysłać mi na prv info jak było u doktora Zygmuntowicza ? Zależy mi na dobrym lekarzu w Centrum Gdańska.

Pzdr, Nina
[url]
image
[/url]
jeszcze nie byłam :(((
Wiesz ja też sie tak wybieram i dojść nie mogę....dlatego pytam bo łatwiej skorzystać z czyichś doświadczeń :(
...napisz jak będziesz miała jakies info o doktorze.
Dziekuję :) Nina
[url]
image
[/url]
a kotś Ci polecała własnie tego lekarza???
ja również polecam Barbare Frankowską -Konope, przesympatyczna kobieta, no, ale przecież tu nie tylko o to chodzi, co najważniejsze dobry ginekolog
a gdzie przyjmuje ta pani? i ile kosztuje wizyta?
przyjmije w spoldzielni lekarze specjalisci na podbielanskiej w gdansku - 45 zl wizyta i na chelmie w pryw gabinecie na chalubinskiego-50zl wizyta

ooo a gdzie dokładnie na chełmie>???? i jak ma wyposazony gabinet??????????
wizyta kosztuje 50 zl, ul . Chałubińskiego 33, tel 300-47-97, moim zdaniem jest naprawde ok, gabinet rowniez ;) sorki za opozniona odpowiedz, rzadziej bywam na necie, pozdrawiam;)
tak,a niedlugo bedzie miala tam usg(chyba ze juz ma).

Witam,

zalezy mi na lekarzu:
- przyjmuje w ramach funduszu zdrowia,
- jest w miarę łatwo dostać się na wizytę (max. tydzień)
- rozmawia z pacjentką, mówi co jej jest, oraz radzi i tłumaczy

Czy macie kogoś takiego?
sama sobie odpowiem, byłam u dr Jankowskiego, chyba jest tym kogo szukałam

heh...jestem w 4 miesiacu a do tej pory lekarka do której chodzę nie zlecila mi zadnego badania oprócz ustalenia grupy krwi...

szukam teraz kogos ,kto mi zrobi USG ....bo tamta miala równiez aparat przedpotopowy.

Słyszalam ,ze USG na miejscu mozna zrobić u doktorów : Grzybowskiego ,Doeringa i Preissa...

Słyszałam tez wiele dobrego o nich ...moze ktos to potwierdzić ??
...i powiedziec ile sobie liczą za USG
preiss moze i jest dobry,ale rutyniarz i sciaga kase od mlodych rodzicow bez mrugniecia okiem. sprobuj u dr Zygmuntowicza

dziewczyny a co mozecie powiedziec o dr Kołodziejskiej???
Moze mi ktos cos powiedziec o dr Dariuszu Wójciku?On jest w prywatnej klinice Swissmed na Morenie.Tam nteraz otworzyli oddzial polozniczo-porodowy i mysle nad rodzeniem tam w przyszlosci... Nie chce w panstwowym szpitalu i rozgladam sie za mozliwoscia pryatnie,zeby miec fachowa opieke lekarska i dobre warunki.Ma ktos jakis pomysl?

Polecam dr Dariusza Czekałę
jesli chcesz fachowej opieki i solidnego lekarza to na prawde polecam dr Zygmuntowicza-chociaz jest ordynatorem ponstwowym szpitalu im Kopernika.

Hej Asiunia! Jak tam żyjesz??? Jak sie skontaktowac z dr Zygmuntowiczem??? Bo próbuje i jakoś mi sie nie udaje... :(
Dużo wczesniej trzeba sie umawiac na wizytę???
pap ;o)))
poród w Swiss medzie kosztuje 3 tysiące!

image
[/url]
czy pani Stefanowicz-Kujawa przymuje teraz, bo ktos mi mowil, ze ostatnio cos choruje i chyab od jakiegos czasu nie przyjmuje. Wiecie cos o tym?

Pzdr
czy ktoś zna specjalistę chorób piersi? Bardzo proszę o jakieś namiary na specjalistę w tej dziedzinie, najlepiej w Gdyni. Ostatnie moje usg piersi nie wyszło najlepiej i jestem przerażona. Nie znam nikogo w 3mieście i bardzo proszę Was o pomoc w tej sprawie.
Hej, niestety nie przyjmuje, do grudnia zreszta ma jej nie byc, albo i dluzej, a chcialam sie zapisac na wizyte, no nic, szukam dalej, Pozdrawiam
niestety ostatnio byłam u P. Ginekolog w swissmedzie na morenie i nigdy nie przeżyłam jeszcze czegoś takiego. Pani doktor podczas badania mnie na fotelu odebrała komórkę!!!!!!!!!

Tylko Pani Jurewicz

Emerytowana ginekolozka, przyjmuje w cenie 50 zl za wizyte, dokladnie bada, pokazuje przez mikroskop, przyjmuje na ul. Jasia i Malgosi w Gdansku-Przymorzu w poblizu Rektoratu Uniwersytetu Gdanskiego, tel. 5521344, w godz. 17:00-19:00 w piatki i wtorki
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
nazwisko Tylicki cos komuś mówi????? Proszę odpiszcie, sprawa pilna :)
dziewczyny czy wiecie coś może na temat kliniki w Gdańsku INVICTA? którego lekarza byście polacały?? Fajnei żeby była to babeczka...

POLECIĆ NIE MOGĘ ALE ODRADZAM PANIĄ DOKTOR A. LEGAN, przpisuje leki bez badań, jest nie miła, niedelikatna, opryskliwa, bez przerwy gadała przez komórkę w trakcie mojej wizyty!!! Najgorszy lekarz u którego byłam w życiu!
Witaj, Czerwcowa!

Widzę, że dobrze się orientujesz w/w temacie.
Jakiego lekarza poleciłabyś mi na dzień dzisiejszy?
Niestety dr Kujawa jest aktualnie na chorobowym i mam nie lada problem.

Pozdrawiam, Eustomka

Czerwcowa napisał(a):

> POLECIĆ NIE MOGĘ ALE ODRADZAM PANIĄ DOKTOR A. LEGAN, przpisuje
> leki bez badań, jest nie miła, niedelikatna, opryskliwa, bez
> przerwy gadała przez komórkę w trakcie mojej wizyty!!!
> Najgorszy lekarz u którego byłam w życiu!

Invicta

Cześć. Polecam dr Sylwię Łapińską- Szumczyk. Przyjmuje właśnie w przychodni Invicta. Bardzo miła i sympatyczna, odpowiada na wszystkie pytania, robi szczegółowe badania i jest delikatna.

gin

wizyta u Doeringa rzeczywiscie 100 zl z usg , ale ponieważ przez najbliżyszy tydz go nie ma myslę o dr Grzybowkim bo slyszalam ze ma taka sama aparaturę.
wiem ,ze przyjmuje na al lotników 60...

ma ktos moze tel do gabinetu ???
....

Ginekolog w Gdyni

Prosze o namiary na Gdynie, ale nie polecanego dr z Orlowa. Bylam-wszystko w biegu, dr jednoczesnie badajac rozmawia przez telefon, wychodzi z gabinetu gdy ja siedze na fotelu, wyniki i diagnoze dyktuje pani w recepcji przy wszystkich pacjentkach-wszystko OK, tylko ze jeszcze uznal ze moj wieck /33 lata/ to juz ostatni dzwonek. Ani jedna ocena cyklu nie zostala wpisana do karty- slysze: prosze nie zgubic wydrukow USG. Czyzby jakosc przeszla w ilosc?
A możesz napisać ile kosztuje wizyta u tego lekarza?
Niestety niewiem gdzie przyjmuje ale polecam dr.Kubika (znam go ze szpitala gdzie razem pracujemy)i jeszcze dr. Szczepaniaka przyjmuje w Gdyni w spółdzielni starszy pan ale z dużym,dużym doświadczeniem.

60zl.
Wielkie dzieki.
Dziewczyny a mozecie mi cos powiedziec na temat dr Chrostowskiego przyjmującego w przychodni na Dąbrowie?? Jak on podchodzi do pacjetki i jak prowadzi ciążę??
hop hop do góry
Sprawdz na Białej Liście Ginekologów:

http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090

Pytanie

Dziewczyny, czy któraś z Was była może u dr Klimaszewskiego ze szpitala wojewódzkiego, lub u dr Doeringa? Proszę o jakieś opinie

przychodnia kolo polibudy

Hej,

Czy ktoras z was chodzi moze regularnie do jakiegos ginekologa w przychodni kolo polibudy??? Tam kiedys przyjmowala pani Makarewicz (panienskie nazwisko), teraz prowadzi z mezem pro-femine.

Chodzi o to, ze warto jesli chce sie dzidziusia nie polegac tylko na jednym lekarzu. Duzo pisze sie o lekarzach przyjmujacych wlasnie prywatnie, a moze ktos moze polecic jakiegos dobrego lekarza wlasnie przymujacego w tej przychodni ?

pzdr
Daga

Ja korzystam z Pani Sokołowskiej, która przyjmuje w Medicoverze w Gdyni, jest rewelacyjna, bardzo dokładna, delikatna i konkretna. zdrowie kobiet nie jest jej obojetne, leczy szybko i dobrymi lekami i co najwazniejsze zanim wypisze receptę to zawsze się zapyta czy cena leku nie jest za wysoka, jesli Ci nie odpowiada wówczas głowi sie nad innym tańszym lekiem. Nie puszcza z torbami. Równiez u niej zamierzam prowadzić swoja przyszłą ciązę.
Sama mi powiedziała, że jak będe planowała ciążę, to mam do niej ponownie zawitać, bo chciała by mnie jeszcze zbadać prze tym waznym momentem, i sprawdzić czy wszystko jest ok, tak aby nie byłożadnego zagrożenia dla dziecka.

Miła, sympoatyczna, młoda (około35 lat), profesjonalna, dokładna Pani doktor - Beata Sokołowska.
image
image
majls a ile kosztuje wizyta u tej Pani doktor??

Przypuszczam, że około 100 zł. Nie wiem dokładnie, bo ja tam wizyty w abonamencie (moja firma ma tam wykupioną opieke medyczną dla pracowników), ale cena 100 zł - to chyba juz standrad u ginekologa. Za wizyte u tej Pani doktor naprawde warto wydać. Musisz przedzwonić do medicovera i dowiesz sie szczegółów. ale uważam, że nasz kobiece zdrowie jest najwazniejsze, nie mówiąc juz o dziecku.

pozdrawiam
image
image
Cześć dziewczyny,
od jakiegoś czasu (ok. 1 roku) staramy się z mężem o dziecko, niestety jakoś bez efektów :-(. Byłam juz u kilku ginekologów, a ostatnio trafiłam do Pana Bierżyńskiego w Orłowie, który wydaje mi się całkiem rzeczowy, od razy skierował mnie i mojego męża na badania, mamy częśte wizyty. Chodzi mi o opinie na temat tego lekarza, czy którejś z Was pomógł ten lekarz. Może ktoś miał podobna sytuacje jak ja - a dziś cieszy się już dzidziusiem??
Ja mogępolecić dr-a Dębniaka przyjmuje w Swissmedzie. Naprawdę jest super specjalistą i przy tym bardzo miłym i delikatnym.
Cześć dziewczyny,

Mam pytanie czy znacie może jakiegoś dobrego gina w pobliżu Auchan? Planujemy z mężem dzidziusia i czas wybrać się do lekarza, który będzie "pod ręką".

Pozdrawiam
hej a gdzie mieeszkasz, bo niedaleko banku jest ok lekarka
Witaj!
My z mężem dopiero staramy sie o maleństwo ale moja koleżanka przez bardzo długi czas nie mogła zajść w ciążę-starali sie 4 lata, pierwsza ciaża zakończyła się poronieniem. Schodziła pół Trójmiasta i nikt nie umiał im pomóc, w końcu trafiła do dr Bierżyńskiego, przez jakiś czas obserwował ich,skierował na badania, podał im dokładny czas,kiedy będzie mogło dojść do zapłodnienia-i udało sie! Maleństwo sie urodziło,jest zdrowe, całą ciążę prowadził dr Bierżyński. A teraz czekają już na następną pociechę :). Trafiłam do tego dr dzieki temu forum, a przyklad mojej znajomej utwierdza mnie w przekonaniu ze to był dobry wybór :). Życzę powodzenia i pozdrawiam!
Kto wie gdzie "publicznie" przyjmuje dr Frankowska-Konopa? W jakiej przychodni mozna ja znalezc?
a ile bierze dr Biedrzyński za wizytę??
za wizytę 60 zł a za ocenę 20 zł.
Dziewczyny......ile kosztuje wizyta u dr Bereśniewicza?
a czy ktoras z Was chodzi do dr przyjmujacego przy Klifie? Biedrzyński chyba.

image
Ja chodzę do dr Bierżyńskiego ( przy Klifie), i jestem zadowolona, chociaż ma i minusy ( tak jak było juz to wcześniej wspomniane ) np. wychodził podczas mojej wizyty do recepcji, dyktował recepcjonistce przy wszystkich ( póki co, jeszcze nie odebrał przy mnie komórki :-) , o czym też była mowa). Ale jako lekarz jest b. dobry. W moim przypadku juz po trzeciej wizycie (i obserwacji) wykrył przypadlość , której inni jakoś nie dostrzegli.
Milena
U mnie podejrzewal kilka powaznych przypadlosci na 1 wizycie, ktore mogly oznaczc nieplodnosc. Wiec stres, rozterki, panika. W miedzyczasie zaszlam spokojnie w ciaze a owe podejrzenia /nie mowiac o przypadlosciach/ wykluczyl aktualny prowadzacy.

> Ja chodzę do dr Bierżyńskiego ( przy Klifie), i jestem
> zadowolona, chociaż ma i minusy ( tak jak było juz to wcześniej
> wspomniane ) np. wychodził podczas mojej wizyty do recepcji,
> dyktował recepcjonistce przy wszystkich ( póki co, jeszcze nie
> odebrał przy mnie komórki :-) , o czym też była mowa). Ale jako
> lekarz jest b. dobry. W moim przypadku juz po trzeciej wizycie
> (i obserwacji) wykrył przypadlość , której inni jakoś nie
> dostrzegli.
> Milena
a mozna spytać - do którego teraz chodzisz lekarza?
Zapraszam na maila.

Milena napisał(a):

> a mozna spytać - do którego teraz chodzisz lekarza?
Poszukaj w innych wątkach, temat już był przerabiany
up
up!!!
Dziewczyny może któraś poleci jeszcze kogos?
Najlepiej z gdanska
czesc,
czy ktoras z was moze ma aktualne namiary na dr Piotra Zygmuntowicza?dzwonilam do gabinetu na Klonowej ale numer tel jest nieaktualny.
a wiem tylko ze pracuje w szpitalu wojewodzkim napewno.
Przestrzegam przed dr.danuta K. z wojewodzkiego byłam u niej w 12 tyg ciazy z bolem brzucha po cym ona stwierdziala ze nic mi nuie jest a brzuch boli bo rosnie ,nie zrobiła mi zadnegio usg po 2 dniach okazałao sie w tym sam,ym szitalu ze płód nie zyje od 3 tygodni a bol był spowodowany prawdopodobnie zakazeniem ktore zaczeło sie riobi w moim organizmie....
retaz znow jestrem w ciazy i jestem juz pewna ze bede rodzic na zaspie choc do dr.Zygmuntowicza nie mam nic wspanale sie mna zajał jak mialam zabioeg usówania martwego płodu....
pozdrawiam
dr n. med. Anna Abacjew-Chmyłko przyjmuje w Uniwersyteckim Centrum Ginekologii, cieszy się dobrą opinią wśród swoich pacjentek. Więcej info na jej temat można znaleźć przykładowo na kcp.pl