Widok
Stanowcvzo i zdecydownai odradzam Invicte!!!
Z pewnością wśród lekarzy tam pracujacych znajdzie sie kilku na prawde dobrych specjalistów...jak no doktor Łapińska ale sposób funkcjonowania tej przychodni jest koszmarny.
Przesadzili troszkę i prześli na ilość kosztem jakości.
Mały przykład -mojej dokotr nie podobałay sie moej wyniki i wsyłała mnie na USG. Poszłam sie zarejestrować - najbliższy WOLNY termin był za 3 tygodnie i samo USG miało kosztować 60 zł!!!
Zrobiłam te usg oczywiscie gdzie indziej... bo miałam poteżnego stracha iz coś niedobrego sie dzieje i nie chciałam czekać ... z USG w ręku wróciłam do Invicty sie zarejestrować na wizytę... no i wolny termin na za tydzień (jako wizyta prywatna) albo za 4 tygodnie (wizyta na NFZ)...
Z pewnością wśród lekarzy tam pracujacych znajdzie sie kilku na prawde dobrych specjalistów...jak no doktor Łapińska ale sposób funkcjonowania tej przychodni jest koszmarny.
Przesadzili troszkę i prześli na ilość kosztem jakości.
Mały przykład -mojej dokotr nie podobałay sie moej wyniki i wsyłała mnie na USG. Poszłam sie zarejestrować - najbliższy WOLNY termin był za 3 tygodnie i samo USG miało kosztować 60 zł!!!
Zrobiłam te usg oczywiscie gdzie indziej... bo miałam poteżnego stracha iz coś niedobrego sie dzieje i nie chciałam czekać ... z USG w ręku wróciłam do Invicty sie zarejestrować na wizytę... no i wolny termin na za tydzień (jako wizyta prywatna) albo za 4 tygodnie (wizyta na NFZ)...

Ja miałam wręcz odwrotne wrażenie-skierował mnie na badania w najdroższym miejscu w Gdyni, zapisał najdroższe pigułki antykoncepcyjne upierając się że są o 10 zł tańsze niż w rzeczywistości, a na moje skargi, że po zapaleniu jajnika mam starszne bóle powiedział, że tak jest i musi być i nie dziwi go to, bo do szpitala raz na 3 miesiące przyjeżdza pacjentka z pękniętym jajnikiem.
Poz atym moją date urodzenia skomentował, że to ostatni dzwonek na dziecko (mam 26 lat) a na pytanie czy nie mam zrostów powiedział, że jak nie będę mogła zajść w ciążę przez 2 lata to mogę się zacząc martwić.
masówka i tasmociąg-przyjaciółka latała do niego z ciążą patologiczną raz na tydzień a onnigdy nie pamiętał jej choroby.
Mi po długiej przerwie niebrania pigułek ani nie zmiezył ciśnienia, ani mnie nie skierował na badania wątroby.
Moja noga już tam nie postanie-choć wiążałam duże nadzieje po forum, że to będzie mój lekarz, kóry będzie mnie znał i kojarzył, żeby jak będę w ciąży czuć się bezpiecznie.
kamila2 napisał(a):
> A ja polecam dla chetnych w Gdyni Dr. Piotra Chmielewskiego,
> prowadził moją ciążę i jest super rewelacja. Przyjmuje raz w
> tygodniu w Spółdzielni lekarskiej w Gdyni i ma swój gabinet
> niedaleko Teatru Muzycznego.
Czy mogę prosić o dokładne namiary na gabinet i ile kosztuje wizyta z USG?
> A ja polecam dla chetnych w Gdyni Dr. Piotra Chmielewskiego,
> prowadził moją ciążę i jest super rewelacja. Przyjmuje raz w
> tygodniu w Spółdzielni lekarskiej w Gdyni i ma swój gabinet
> niedaleko Teatru Muzycznego.
Czy mogę prosić o dokładne namiary na gabinet i ile kosztuje wizyta z USG?
ja tez bardzo polecam Invicte jest tam niesamowicie mila atmosfera gabinety sa swietnie wyposazone:) a jak chcecie lekarza to polecam Piotra Beresniewicza ma swoj gabinet w lotni na zaspie a jest takze lekarzem w szpitalu na zaspie wiec mozecie miec 2 w 1:)jakbyscie sie zdecydowali moge podac namiar
sabra napisał(a):
> hmmm wolalabym nie podawac na forum, przele ci na maila
> ok???a jak ty mozesz to podaj nazwisko tej poleconej:)
>
>
Właściwie nie rozumiem dlaczego owa lekarka jest chroniona? Jeśli faktycznie jest taka nieludzka to może jednak powinno się ją napiętnować? W końcu lekarz całe życie pracuje na swoją opinię dobrego bądź złego lekarza i musi się z tym liczyć.
Ja też znam jedną panią ginekolog, którą radziłabym omijać szerokim łukiem, to p. Anna Legan.
> hmmm wolalabym nie podawac na forum, przele ci na maila
> ok???a jak ty mozesz to podaj nazwisko tej poleconej:)
>
>
Właściwie nie rozumiem dlaczego owa lekarka jest chroniona? Jeśli faktycznie jest taka nieludzka to może jednak powinno się ją napiętnować? W końcu lekarz całe życie pracuje na swoją opinię dobrego bądź złego lekarza i musi się z tym liczyć.
Ja też znam jedną panią ginekolog, którą radziłabym omijać szerokim łukiem, to p. Anna Legan.
Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Alice -mężatka :-)
zabek - nawet nie sadzilam ze na forum ktos tez chodzi do "mojego" lekarza :) Jak sie tu sprowadzilam i nie mialam kogo spytac o jakiegos lekarza, to poszlam do najblizszego i trafilam na Beresniewicza - moim zdaniem to byl strzal w 10 ;) Jest wnikliwy, delikatny przy badaniu i mily jako czlowiek :) Aha - no i jak ktos lubi sluchac hip-hopu przy badaniu to sie nie zawiedzie :):)
O doktorze Bereśniewiczu równiez słyszałam bardzow wiele dobrego. Miałam nawet okazje go poznać na szpitalu na Zaspie odwiedzając koleżanke, która urodziła dzidziusia. Zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Zresztą prowadził kolezance całą ciażę i wszystko było naprwde w porzadku i dzidziuś piękny i zdrowiutki sie urodził.
Mam pytanko, a może znacie godnego polecenia lekarza, który pracuje w szpitalu wojewódzkim i ma swój prywatny gabinet i oczywiście ludzkie podejście do tego co robi, pozdrówka.
Mam pytanko, a może znacie godnego polecenia lekarza, który pracuje w szpitalu wojewódzkim i ma swój prywatny gabinet i oczywiście ludzkie podejście do tego co robi, pozdrówka.
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
A ja gorąco polecam dr.Olszewskiego i jego żonę razem prowadzą gabinet i są super specjalistami.Jako pierwsi w trójmieście mieli USG 3d.
Gdy chodziłam do dr.Olszewskiego gdy byłam w ciąży o nic nie musiałam pytać bo on mi wyjaśniał wszystko w drobnych szczegółach.
Polecam gorąco i z czystym sumieniem
Pozdrawiam:-)
Gdy chodziłam do dr.Olszewskiego gdy byłam w ciąży o nic nie musiałam pytać bo on mi wyjaśniał wszystko w drobnych szczegółach.
Polecam gorąco i z czystym sumieniem
Pozdrawiam:-)
Madulka napisał(a):
> Ja również z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim
> kobietom bardzo dobrego specjalistę wspaniałego człowieka Dr
> Piotra Zygmuntowicza Ordynatora odziału gin-poł w szpitalu
> Wojewódzkim w Gdańsku. Pan Doktor prowadzi również praktykę
> prywatną .
Witam. Mnie również polecono dr. Zygmuntowicza, ale niestety nie można się dodzwonić do niego, a pod nr tel do gabinetu na Klonowej nikt nie odbiera! To co ja mam zrobić?
A czy ktoś coś słyszał o doktorze Fiutowskim???
> Ja również z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim
> kobietom bardzo dobrego specjalistę wspaniałego człowieka Dr
> Piotra Zygmuntowicza Ordynatora odziału gin-poł w szpitalu
> Wojewódzkim w Gdańsku. Pan Doktor prowadzi również praktykę
> prywatną .
Witam. Mnie również polecono dr. Zygmuntowicza, ale niestety nie można się dodzwonić do niego, a pod nr tel do gabinetu na Klonowej nikt nie odbiera! To co ja mam zrobić?
A czy ktoś coś słyszał o doktorze Fiutowskim???
Monique
Ja kiedys do niej chodziłam.Niestety, jakoś nie przypadła mi do gustu- nie bardzo się z nią dogadywałam i miałam wrażenie że nie do końca mnie rozumie, a to u ginekologa podstawa. Poza tym była jakaś..nie wiemj ak to ująć...przewrazliwiona, bo często jak szłam do innego lekarza to dopiero tam sie uspokajałam i dowiadywałam, że moje problemy nie sa az takie straszne, jak Ona to przedstwaiała. W kazdym raziecenuy nie pamiętam, ale chyba ok 60 zł, natomiast na kase mozna tylko ze zleceniem do endokrynologa na stałe leczenie.Wtedy tzreba jeżdzić do Sopotu Kamiennego Potoku.
Dr Olszewska:) Jest super. Byłam na pierwszym spotkaniu. Przez 5 lat nie miałam do czynienia z takim delikatnym lekarzem. Wszystko mówi co robi, wyjaśnia i jeszcze raz wyjaśnia. Jestem wybredna co do ginekologa a tu miłe zaskoczenie. Gabinet ma bardzo dobrze wyposażony. Cennik masz na wejściu tak zeby była jasność, że nie będziesz oszukana. Nie polecam spółdzielni na Grunwaldzkiej a w szczególności - pani endokrynolog nazwisko na K.
Kiedyś przeczytałam negatywny komentarz o dr Olszewskiej, pozostałe były pozytywne. Postanowiłam pójść do niej bo podobno super specjalista i w dodatku pracuje na klinicznej. Poszłam do niej na NFZ wizyta była ok, (miałam ciąże zagrożona, ale to dowiedziała się na wizycie 1 zaraz po zajściu w ciąże i innego gin.) nie zrobiła mi usg bo mówiła że sprzęt jest przestarzały i nic nie będzie widziała, poradziła mi żebym poszła na wizytę do prywatnego gabinetu z lepszym usg, powiedziała że ona też ma prywatny gabinet i mnie zaprosiła. Mój mąż uparł się żeby pójść na tą wizytę do lekarza u którego byliśmy pierwszy raz potwierdzić że jestem w ciąży. Jakiś czas po wizycie zaczęłam krwawnice, był to może tydzień po lub dwa. Miałam umówioną wizytę do Dr Olszewskiej i poszłam na nią. Niestety pani Dr wkurzyła się na mnie że poszłam na USG do innego lekarza i nie dałam jej zarobić, była dla mnie niemiła, gdy zapytałam czy może powinnam iść na zwolnienie, bo krwawię - zaczęła ma mnie krzyczeć że skąd ona może wiedzieć czy moja ciąża jest zagrożona skoro nie byłam u niej na USG - (a przecież pokazałam jej zdjęcia usg i opis od tego innego lekarza), wypisała mi zwolnienie i rzuciła nim we mnie, była strasznie niemiła wyszłam z gabinetu zapłakana i stanowczo nie polecam bo ta pani może i jest dobrym specjalistom, ale człowiekiem dobrym nie jest - jest miła tylko za pieniądze. Ja nie potrafię zrozumieć jak można za pieniążki być takim super lekarzem a na NFZ być zupełnie inną osobą, nie mogłabym chodzić do takiego lekarza na wizytę prywatną wiedząc, że na NFZ jest zupełnie inny.
Prywatnie to znam tylko jeden gabinet USG u dr Doeringa, świetny lekarz i doskonały sprzęt do USG (tel. do rejestracji 341 29 79). Jest tylko jedna wada - cholernie drogo, jeśli się orientuję to ok. 100 zł i to chyba było w zeszłym roku, ale najlepiej zapytać w rejestracji.
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
Witajcie!
Skorzystałam z rady Elajzy i jestem po pierwszej a przed kolejną wizytą u dr z Orłowa-jest genialny po prostu, z całym zaufaniem oddaję mu się pod opiekę, najfajniejsze było to,że mąż także został zaproszony do gabinetu, w ten sposób łatwiej było nam zapytac o wszystko,co nas niepokoiło. Już wkrótce zaczynamy starania o dzidziusia :) trzymajcie kciuki, Elajza jeszcze raz dziękuję!!
pozdrawiam
Skorzystałam z rady Elajzy i jestem po pierwszej a przed kolejną wizytą u dr z Orłowa-jest genialny po prostu, z całym zaufaniem oddaję mu się pod opiekę, najfajniejsze było to,że mąż także został zaproszony do gabinetu, w ten sposób łatwiej było nam zapytac o wszystko,co nas niepokoiło. Już wkrótce zaczynamy starania o dzidziusia :) trzymajcie kciuki, Elajza jeszcze raz dziękuję!!
pozdrawiam
wiem :( juz ze jest usg wczoraj sie dowiedziałam, dzwonilam tam a pani w recepcji powiedziała ze usg jest dodatkowo platne ok50 zl. czyli lacznie wyjdzie 120zl. duzo kaski niestety!! a jestem w kropce bo 3 mies temu wykryto u mnie torbiel na jajniku i nie wiem gdzie mam isc !! usg jest niezbedne!! ohhhhh jak mi smutno
ja jeszcze nie bylam!! ale tak mi powiedziala pani w recepcji przychodni!! za to wczesniej jak sie umawialam (i nie poszłam!!) to pani mi powiedziala ze nie placi sie!! dowiem sie w piatek bo ide juz na pewno chociaz boje sie straszliwie!! nigdy nie mialam ednych problemow a tu nagle buch.....torbiel!!!
a ja sie przepisalam do dr Ewy Kolodzieskiej ( przychodnia na al. Zwycięstwa 31/32) Oto link na stronke do tej przychodni: http://szpitalepolskie.pl/poradnie.php?idp=7 Pani dr przyjmuje tez prywatnie w Lotmi na zaspie,bo w przychodni w ramach NFZ :-) ardzo sympatyczna,zero stresu przy niej,a ja tez jetsem cykorek,a jeszzce pozartuje i posmiac sie mozna.Bardzo milo sie z nia rozmawia,o wszystko wypyta i z wielka checia wyslucha. A bada bardzo delikatnie :-) U mnie na razie ma plusa :-) Zobaczymy dalej...
hej!! byłam u dr Kujawy w poprzedni piątek i.....super babka!jestem bardzo zadowolona, zapłaciłam 70 zł w tym USG którego bardzo sie bałam bo jeszcze nigdy nie mialam robione!!super kobietka na luzie o wszystko mnie wypytała!!skierowała na dodatkowe badania, polecam naprawde z czystym sumieniem!! aha i to był pierwszy lekarz który zbadał mi piersi bez mojej specjalnej prośby:)))))))) buzialek
Ja chodziłam do Pani doktor Frankowskiej-Konopy 12 lat temu, wtedy prowadziła moją pierwszą ciążę i byłam bardzo zadowolona. Niedawno zadzwoniłam do niej, bo znalazłam ją na liście lekarzy zakładających wkłądkę Mirenę i okazało się, że mnie pamięta. Niestamowite. Ceny rzeczywiście "lżejsze" niz np. w Invikcie. Pani doktor ma swoja stronkę:
http://www.doktorbasia.pl/kontakt.htm
Pozdrawiam i życzę udanych wizyt
http://www.doktorbasia.pl/kontakt.htm
Pozdrawiam i życzę udanych wizyt
bonna
Czerwcowa ,napisz proszę jak było u tego pana...
i czy trudno sie do niego dostać...
szukam lekarza ,jak najlepszego ale tez nie baaaardzo drogiego do poprowadzenia mojej ciązy...
chciałabym tez zeby ten sam odbieral poród...
mozna sobie jakos zagwarantowac by ten sam lekarz byl na porodówce ?
....albo zeby ginekolog prowadzący był ...
i czy trudno sie do niego dostać...
szukam lekarza ,jak najlepszego ale tez nie baaaardzo drogiego do poprowadzenia mojej ciązy...
chciałabym tez zeby ten sam odbieral poród...
mozna sobie jakos zagwarantowac by ten sam lekarz byl na porodówce ?
....albo zeby ginekolog prowadzący był ...
ja również polecam Barbare Frankowską -Konope, przesympatyczna kobieta, no, ale przecież tu nie tylko o to chodzi, co najważniejsze dobry ginekolog
heh...jestem w 4 miesiacu a do tej pory lekarka do której chodzę nie zlecila mi zadnego badania oprócz ustalenia grupy krwi...
szukam teraz kogos ,kto mi zrobi USG ....bo tamta miala równiez aparat przedpotopowy.
Słyszalam ,ze USG na miejscu mozna zrobić u doktorów : Grzybowskiego ,Doeringa i Preissa...
Słyszałam tez wiele dobrego o nich ...moze ktos to potwierdzić ??
...i powiedziec ile sobie liczą za USG
Moze mi ktos cos powiedziec o dr Dariuszu Wójciku?On jest w prywatnej klinice Swissmed na Morenie.Tam nteraz otworzyli oddzial polozniczo-porodowy i mysle nad rodzeniem tam w przyszlosci... Nie chce w panstwowym szpitalu i rozgladam sie za mozliwoscia pryatnie,zeby miec fachowa opieke lekarska i dobre warunki.Ma ktos jakis pomysl?
Tylko Pani Jurewicz
Emerytowana ginekolozka, przyjmuje w cenie 50 zl za wizyte, dokladnie bada, pokazuje przez mikroskop, przyjmuje na ul. Jasia i Malgosi w Gdansku-Przymorzu w poblizu Rektoratu Uniwersytetu Gdanskiego, tel. 5521344, w godz. 17:00-19:00 w piatki i wtorki
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Witaj, Czerwcowa!
Widzę, że dobrze się orientujesz w/w temacie.
Jakiego lekarza poleciłabyś mi na dzień dzisiejszy?
Niestety dr Kujawa jest aktualnie na chorobowym i mam nie lada problem.
Pozdrawiam, Eustomka
Czerwcowa napisał(a):
> POLECIĆ NIE MOGĘ ALE ODRADZAM PANIĄ DOKTOR A. LEGAN, przpisuje
> leki bez badań, jest nie miła, niedelikatna, opryskliwa, bez
> przerwy gadała przez komórkę w trakcie mojej wizyty!!!
> Najgorszy lekarz u którego byłam w życiu!
Widzę, że dobrze się orientujesz w/w temacie.
Jakiego lekarza poleciłabyś mi na dzień dzisiejszy?
Niestety dr Kujawa jest aktualnie na chorobowym i mam nie lada problem.
Pozdrawiam, Eustomka
Czerwcowa napisał(a):
> POLECIĆ NIE MOGĘ ALE ODRADZAM PANIĄ DOKTOR A. LEGAN, przpisuje
> leki bez badań, jest nie miła, niedelikatna, opryskliwa, bez
> przerwy gadała przez komórkę w trakcie mojej wizyty!!!
> Najgorszy lekarz u którego byłam w życiu!
Ginekolog w Gdyni
Prosze o namiary na Gdynie, ale nie polecanego dr z Orlowa. Bylam-wszystko w biegu, dr jednoczesnie badajac rozmawia przez telefon, wychodzi z gabinetu gdy ja siedze na fotelu, wyniki i diagnoze dyktuje pani w recepcji przy wszystkich pacjentkach-wszystko OK, tylko ze jeszcze uznal ze moj wieck /33 lata/ to juz ostatni dzwonek. Ani jedna ocena cyklu nie zostala wpisana do karty- slysze: prosze nie zgubic wydrukow USG. Czyzby jakosc przeszla w ilosc?
przychodnia kolo polibudy
Hej,
Czy ktoras z was chodzi moze regularnie do jakiegos ginekologa w przychodni kolo polibudy??? Tam kiedys przyjmowala pani Makarewicz (panienskie nazwisko), teraz prowadzi z mezem pro-femine.
Chodzi o to, ze warto jesli chce sie dzidziusia nie polegac tylko na jednym lekarzu. Duzo pisze sie o lekarzach przyjmujacych wlasnie prywatnie, a moze ktos moze polecic jakiegos dobrego lekarza wlasnie przymujacego w tej przychodni ?
pzdr
Daga
Czy ktoras z was chodzi moze regularnie do jakiegos ginekologa w przychodni kolo polibudy??? Tam kiedys przyjmowala pani Makarewicz (panienskie nazwisko), teraz prowadzi z mezem pro-femine.
Chodzi o to, ze warto jesli chce sie dzidziusia nie polegac tylko na jednym lekarzu. Duzo pisze sie o lekarzach przyjmujacych wlasnie prywatnie, a moze ktos moze polecic jakiegos dobrego lekarza wlasnie przymujacego w tej przychodni ?
pzdr
Daga
Ja korzystam z Pani Sokołowskiej, która przyjmuje w Medicoverze w Gdyni, jest rewelacyjna, bardzo dokładna, delikatna i konkretna. zdrowie kobiet nie jest jej obojetne, leczy szybko i dobrymi lekami i co najwazniejsze zanim wypisze receptę to zawsze się zapyta czy cena leku nie jest za wysoka, jesli Ci nie odpowiada wówczas głowi sie nad innym tańszym lekiem. Nie puszcza z torbami. Równiez u niej zamierzam prowadzić swoja przyszłą ciązę.
Sama mi powiedziała, że jak będe planowała ciążę, to mam do niej ponownie zawitać, bo chciała by mnie jeszcze zbadać prze tym waznym momentem, i sprawdzić czy wszystko jest ok, tak aby nie byłożadnego zagrożenia dla dziecka.
Miła, sympoatyczna, młoda (około35 lat), profesjonalna, dokładna Pani doktor - Beata Sokołowska.
Przypuszczam, że około 100 zł. Nie wiem dokładnie, bo ja tam wizyty w abonamencie (moja firma ma tam wykupioną opieke medyczną dla pracowników), ale cena 100 zł - to chyba juz standrad u ginekologa. Za wizyte u tej Pani doktor naprawde warto wydać. Musisz przedzwonić do medicovera i dowiesz sie szczegółów. ale uważam, że nasz kobiece zdrowie jest najwazniejsze, nie mówiąc juz o dziecku.
pozdrawiam
Cześć dziewczyny,
od jakiegoś czasu (ok. 1 roku) staramy się z mężem o dziecko, niestety jakoś bez efektów :-(. Byłam juz u kilku ginekologów, a ostatnio trafiłam do Pana Bierżyńskiego w Orłowie, który wydaje mi się całkiem rzeczowy, od razy skierował mnie i mojego męża na badania, mamy częśte wizyty. Chodzi mi o opinie na temat tego lekarza, czy którejś z Was pomógł ten lekarz. Może ktoś miał podobna sytuacje jak ja - a dziś cieszy się już dzidziusiem??
od jakiegoś czasu (ok. 1 roku) staramy się z mężem o dziecko, niestety jakoś bez efektów :-(. Byłam juz u kilku ginekologów, a ostatnio trafiłam do Pana Bierżyńskiego w Orłowie, który wydaje mi się całkiem rzeczowy, od razy skierował mnie i mojego męża na badania, mamy częśte wizyty. Chodzi mi o opinie na temat tego lekarza, czy którejś z Was pomógł ten lekarz. Może ktoś miał podobna sytuacje jak ja - a dziś cieszy się już dzidziusiem??
Witaj!
My z mężem dopiero staramy sie o maleństwo ale moja koleżanka przez bardzo długi czas nie mogła zajść w ciążę-starali sie 4 lata, pierwsza ciaża zakończyła się poronieniem. Schodziła pół Trójmiasta i nikt nie umiał im pomóc, w końcu trafiła do dr Bierżyńskiego, przez jakiś czas obserwował ich,skierował na badania, podał im dokładny czas,kiedy będzie mogło dojść do zapłodnienia-i udało sie! Maleństwo sie urodziło,jest zdrowe, całą ciążę prowadził dr Bierżyński. A teraz czekają już na następną pociechę :). Trafiłam do tego dr dzieki temu forum, a przyklad mojej znajomej utwierdza mnie w przekonaniu ze to był dobry wybór :). Życzę powodzenia i pozdrawiam!
My z mężem dopiero staramy sie o maleństwo ale moja koleżanka przez bardzo długi czas nie mogła zajść w ciążę-starali sie 4 lata, pierwsza ciaża zakończyła się poronieniem. Schodziła pół Trójmiasta i nikt nie umiał im pomóc, w końcu trafiła do dr Bierżyńskiego, przez jakiś czas obserwował ich,skierował na badania, podał im dokładny czas,kiedy będzie mogło dojść do zapłodnienia-i udało sie! Maleństwo sie urodziło,jest zdrowe, całą ciążę prowadził dr Bierżyński. A teraz czekają już na następną pociechę :). Trafiłam do tego dr dzieki temu forum, a przyklad mojej znajomej utwierdza mnie w przekonaniu ze to był dobry wybór :). Życzę powodzenia i pozdrawiam!
Ja chodzę do dr Bierżyńskiego ( przy Klifie), i jestem zadowolona, chociaż ma i minusy ( tak jak było juz to wcześniej wspomniane ) np. wychodził podczas mojej wizyty do recepcji, dyktował recepcjonistce przy wszystkich ( póki co, jeszcze nie odebrał przy mnie komórki :-) , o czym też była mowa). Ale jako lekarz jest b. dobry. W moim przypadku juz po trzeciej wizycie (i obserwacji) wykrył przypadlość , której inni jakoś nie dostrzegli.
Milena
Milena
U mnie podejrzewal kilka powaznych przypadlosci na 1 wizycie, ktore mogly oznaczc nieplodnosc. Wiec stres, rozterki, panika. W miedzyczasie zaszlam spokojnie w ciaze a owe podejrzenia /nie mowiac o przypadlosciach/ wykluczyl aktualny prowadzacy.
> Ja chodzę do dr Bierżyńskiego ( przy Klifie), i jestem
> zadowolona, chociaż ma i minusy ( tak jak było juz to wcześniej
> wspomniane ) np. wychodził podczas mojej wizyty do recepcji,
> dyktował recepcjonistce przy wszystkich ( póki co, jeszcze nie
> odebrał przy mnie komórki :-) , o czym też była mowa). Ale jako
> lekarz jest b. dobry. W moim przypadku juz po trzeciej wizycie
> (i obserwacji) wykrył przypadlość , której inni jakoś nie
> dostrzegli.
> Milena
> Ja chodzę do dr Bierżyńskiego ( przy Klifie), i jestem
> zadowolona, chociaż ma i minusy ( tak jak było juz to wcześniej
> wspomniane ) np. wychodził podczas mojej wizyty do recepcji,
> dyktował recepcjonistce przy wszystkich ( póki co, jeszcze nie
> odebrał przy mnie komórki :-) , o czym też była mowa). Ale jako
> lekarz jest b. dobry. W moim przypadku juz po trzeciej wizycie
> (i obserwacji) wykrył przypadlość , której inni jakoś nie
> dostrzegli.
> Milena
a wiem tylko ze pracuje w szpitalu wojewodzkim napewno.
Przestrzegam przed dr.danuta K. z wojewodzkiego byłam u niej w 12 tyg ciazy z bolem brzucha po cym ona stwierdziala ze nic mi nuie jest a brzuch boli bo rosnie ,nie zrobiła mi zadnegio usg po 2 dniach okazałao sie w tym sam,ym szitalu ze płód nie zyje od 3 tygodni a bol był spowodowany prawdopodobnie zakazeniem ktore zaczeło sie riobi w moim organizmie....
retaz znow jestrem w ciazy i jestem juz pewna ze bede rodzic na zaspie choc do dr.Zygmuntowicza nie mam nic wspanale sie mna zajał jak mialam zabioeg usówania martwego płodu....
pozdrawiam
Przestrzegam przed dr.danuta K. z wojewodzkiego byłam u niej w 12 tyg ciazy z bolem brzucha po cym ona stwierdziala ze nic mi nuie jest a brzuch boli bo rosnie ,nie zrobiła mi zadnegio usg po 2 dniach okazałao sie w tym sam,ym szitalu ze płód nie zyje od 3 tygodni a bol był spowodowany prawdopodobnie zakazeniem ktore zaczeło sie riobi w moim organizmie....
retaz znow jestrem w ciazy i jestem juz pewna ze bede rodzic na zaspie choc do dr.Zygmuntowicza nie mam nic wspanale sie mna zajał jak mialam zabioeg usówania martwego płodu....
pozdrawiam