Widok

Ginekolog w Gdańsku

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może to nie miejsce na ten wątek, ale czy któras z Was mogłaby polecić dobrą Panią Ginekolog w Gdańsku, przychodnię. Przeprowadziłam sie do Gdańska a chcemy mieć z mężem dzidziusia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bradzo polecam Invictę, mają tez swój oddział w Medisonie.
Poszukaj ich strony...

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja niestety nie pomogę, bo sama szukam dobrego gina i nzaleźć nie mogę ;-) Zajrzyj na www.gazeta.pl, tam są tzw. "białe listy" ginekologów i mnóstwo różnych opinii na temat trojmiejskich lekarzy :-)
ja byłam u dr Stefanowicz Kujawy - tez "znalazłam ją" na forum - na prawde doby lekarz z całym sumieniem polecam. jakbyś miała jeszcze pytania pisz

yenefeer@wp.pl

A moze znacie jakiegos dobrego lekarza przyjmującego w Medicoverze w Oliwie ?
cześć z całą odpowiedzialnością mogę Ci polecić dr Ratnicką-Klimaszewską-jest to bardzo dobry i doświaczony ginekolog-napewno coś Ci doradzi i pomoże.Przyjmuje w budynku HOSSA we Wrzeszcu na przeciwko biedronki.
Pozdrawiam.

Mmegi jak miło :o) mieszkam bardzo nie daleko gabinetu p.ginekolog i też szukam dobrego specjalisty (mój wyjechał :o( więc bardzo się cieszę,że jest sprawdzowny :o)

dzięki

hej mmmegi :):) ja tez polecam doktor ratnicka -klimaszewska !!!!!!!!!!!!!!!! dopiero dwie wizyty mialam , ale jestem zadowolona , wiele dobrego o niej slyszalam

image
image
image
Czesc dziewczyny. Ja osobiscie szerokim lukiem omijam gabinety lekarskie (straszny strach ze mnie), jakbyscie mogly mi podpowiedziec ktora z Pan (ginekolog oczywiscie ) jest na tyle mila i sympatyczna , ze nie uciekne z fotela. ( moze byc tez z Gdyni) . Papatki.
a ja polecam dla chetnych na Gdynie - dra Piotra Bierzynskiego - tez znalazlam go na forum gazety i sie nie zawiodlam :-) dr zasypuje juz od wejscia pytaniami, poradami, jest naprawde serdeczny i fachowy. na miejscu robi USG.gabinet miesci sie w Orlowie, kolo Klifu.

prosze o namiary!!!
A ja polecam dla chetnych w Gdyni Dr. Piotra Chmielewskiego, prowadził moją ciążę i jest super rewelacja. Przyjmuje raz w tygodniu w Spółdzielni lekarskiej w Gdyni i ma swój gabinet niedaleko Teatru Muzycznego.
ja tez bardzo polecam Invicte jest tam niesamowicie mila atmosfera gabinety sa swietnie wyposazone:) a jak chcecie lekarza to polecam Piotra Beresniewicza ma swoj gabinet w lotni na zaspie a jest takze lekarzem w szpitalu na zaspie wiec mozecie miec 2 w 1:)jakbyscie sie zdecydowali moge podac namiar
poszlo na maila

poszlo na maila

niestety u mnie invicta ma minusa , a zawdziecza go jednej lekarce :(:( ona tez w Swiss Medzie pracuje , niestety niesprawdzila sie , podejscie do pacjenta tez na duzy minus:(:(

image
image
image
Elajza!
Mogę też prosić o namiary?
sabra co to za lekarka?!!! ja wlasnie dostalam namiar na lekarke ktora pracuje w swiss medzie na ul: sklodowskiej w gdansku i nie mam zamiaru sie naciac jesli to ta sama:(
image
hmmm wolalabym nie podawac na forum, przele ci na maila ok???a jak ty mozesz to podaj nazwisko tej poleconej:)

image
image
image
poszlo :-) powodzenia