Widok

Ginekolog w Gdańsku

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może to nie miejsce na ten wątek, ale czy któras z Was mogłaby polecić dobrą Panią Ginekolog w Gdańsku, przychodnię. Przeprowadziłam sie do Gdańska a chcemy mieć z mężem dzidziusia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zabek - nawet nie sadzilam ze na forum ktos tez chodzi do "mojego" lekarza :) Jak sie tu sprowadzilam i nie mialam kogo spytac o jakiegos lekarza, to poszlam do najblizszego i trafilam na Beresniewicza - moim zdaniem to byl strzal w 10 ;) Jest wnikliwy, delikatny przy badaniu i mily jako czlowiek :) Aha - no i jak ktos lubi sluchac hip-hopu przy badaniu to sie nie zawiedzie :):)

[img]image[/img]

Dzięki!! Dostałam :)
mmegi!!!!!!:):) napisz jak bedziesz na forum ,albo wyslij mi maila skad masz info o p.Ratnickiej-klimaszewskiej???? Ja dostalam namiar od kolezanki i slyszałam wiele dobrego o niej:)
No a wogole do sle pozdrowienia i usciski:):):)

image
image
image
Czesć poszukiwaczki ginekologa . Z całą odpowiedzialnością mogę polecić p Kardzis przyjmuje w przychodni koło Krewetki cena za wizytę 45 zł.Przyjmują tam również inni lekarze specjaliści .Powodzenia Pa :)))))))0
Doszly namiary na orlowskiego lekarza-wielkie dzieki Elajza. Dowiedzialam sie o nim przypadkiem-ostatnio u kosmetyczki panie nie mogly sie go nachwalic, chodzilo wlasnie o ludzkie podejscie, USG itp. Nawet zrobilam rundke wokol Kliffu, ale bez skutku. Czyli nie ma to jak Forum!!!
O doktorze Bereśniewiczu równiez słyszałam bardzow wiele dobrego. Miałam nawet okazje go poznać na szpitalu na Zaspie odwiedzając koleżanke, która urodziła dzidziusia. Zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Zresztą prowadził kolezance całą ciażę i wszystko było naprwde w porzadku i dzidziuś piękny i zdrowiutki sie urodził.
Mam pytanko, a może znacie godnego polecenia lekarza, który pracuje w szpitalu wojewódzkim i ma swój prywatny gabinet i oczywiście ludzkie podejście do tego co robi, pozdrówka.

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
W wojewódzkim to dr. Piotr Zygmuntowicz. Naprawdę dobry lekarz.

Aguszka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to sie ciesze, ze opinie sie potwierdzaja :-)
Musisz wejsc w boczna uliczke kolo Klifu, naprzeciwko Mc Drive i isc do konca, bedzie podswietlany szyld na domku - to tam.
Powodzenia!

ja też poprosze namiary
Aguszka, moge prosci na priva na namiary na gabinet gdzie przyjmuje lekarz przez Ciebie polecany.

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
A ja gorąco polecam dr.Olszewskiego i jego żonę razem prowadzą gabinet i są super specjalistami.Jako pierwsi w trójmieście mieli USG 3d.
Gdy chodziłam do dr.Olszewskiego gdy byłam w ciąży o nic nie musiałam pytać bo on mi wyjaśniał wszystko w drobnych szczegółach.
Polecam gorąco i z czystym sumieniem

Pozdrawiam:-)
elle możesz podać mi swojego maila?

Aguszka :)
Dzięki za wątek, dokładnie mam ten sam problem. Super, że tyle info : )))))

Pozdrawiam wszystkie Babeczki!

Nita

image
wioolinka, a możesz powiedzieć gdzie przyjmuje dr Olszewski ? :-)
Dr.Olszewski przyjmuje na ul.Grunwaldzkiej
Dokładniejsze info
zabek mozesz przeslac mi namiary na tego lekarza na maila madzianos@o2.pl
z góry wielkie dzieki
Mam pytanie czy gabinet dr olszewskich jest dobrze wyposarzony?

Wydaje mi się że tak!Mają świetny sprzęt(usg)Zresztą wejdź na ich stronkę tam są zdjęcia i sama oceń.
Pozdrawiam
Dzięki wioolinka :-)
widze ze masz takie samo zdanie o dr.beresniewiczu ja zawsze szlam do giekologa zestresowana ale odkad chodze do niego to przyjemnosc:|)