Widok
zabek - nawet nie sadzilam ze na forum ktos tez chodzi do "mojego" lekarza :) Jak sie tu sprowadzilam i nie mialam kogo spytac o jakiegos lekarza, to poszlam do najblizszego i trafilam na Beresniewicza - moim zdaniem to byl strzal w 10 ;) Jest wnikliwy, delikatny przy badaniu i mily jako czlowiek :) Aha - no i jak ktos lubi sluchac hip-hopu przy badaniu to sie nie zawiedzie :):)
O doktorze Bereśniewiczu równiez słyszałam bardzow wiele dobrego. Miałam nawet okazje go poznać na szpitalu na Zaspie odwiedzając koleżanke, która urodziła dzidziusia. Zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Zresztą prowadził kolezance całą ciażę i wszystko było naprwde w porzadku i dzidziuś piękny i zdrowiutki sie urodził.
Mam pytanko, a może znacie godnego polecenia lekarza, który pracuje w szpitalu wojewódzkim i ma swój prywatny gabinet i oczywiście ludzkie podejście do tego co robi, pozdrówka.
Mam pytanko, a może znacie godnego polecenia lekarza, który pracuje w szpitalu wojewódzkim i ma swój prywatny gabinet i oczywiście ludzkie podejście do tego co robi, pozdrówka.
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
A ja gorąco polecam dr.Olszewskiego i jego żonę razem prowadzą gabinet i są super specjalistami.Jako pierwsi w trójmieście mieli USG 3d.
Gdy chodziłam do dr.Olszewskiego gdy byłam w ciąży o nic nie musiałam pytać bo on mi wyjaśniał wszystko w drobnych szczegółach.
Polecam gorąco i z czystym sumieniem
Pozdrawiam:-)
Gdy chodziłam do dr.Olszewskiego gdy byłam w ciąży o nic nie musiałam pytać bo on mi wyjaśniał wszystko w drobnych szczegółach.
Polecam gorąco i z czystym sumieniem
Pozdrawiam:-)