Widok

Ginekolog w Gdańsku

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może to nie miejsce na ten wątek, ale czy któras z Was mogłaby polecić dobrą Panią Ginekolog w Gdańsku, przychodnię. Przeprowadziłam sie do Gdańska a chcemy mieć z mężem dzidziusia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Stefanowicz Kujawa przyjmuje na ulicy Kowalskiej, tel.(0-58) 305-79-72 lub (0)502-749-578
Bardzo dobry lekarz - ma specjalizację z ginekologii, endokrynologii, położnictwa i ginekologii dziecięcej.
Pani Stefanowicz Kujawa przyjmuje na ulicy Kowalskiej, tel.(0-58) 305-79-72 lub (0)502-749-578
Bardzo dobry lekarz - ma specjalizację z ginekologii, endokrynologii, położnictwa i ginekologii dziecięcej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ile bierze dr Biedrzyński za wizytę??
Kto wie gdzie "publicznie" przyjmuje dr Frankowska-Konopa? W jakiej przychodni mozna ja znalezc?
Witaj!
My z mężem dopiero staramy sie o maleństwo ale moja koleżanka przez bardzo długi czas nie mogła zajść w ciążę-starali sie 4 lata, pierwsza ciaża zakończyła się poronieniem. Schodziła pół Trójmiasta i nikt nie umiał im pomóc, w końcu trafiła do dr Bierżyńskiego, przez jakiś czas obserwował ich,skierował na badania, podał im dokładny czas,kiedy będzie mogło dojść do zapłodnienia-i udało sie! Maleństwo sie urodziło,jest zdrowe, całą ciążę prowadził dr Bierżyński. A teraz czekają już na następną pociechę :). Trafiłam do tego dr dzieki temu forum, a przyklad mojej znajomej utwierdza mnie w przekonaniu ze to był dobry wybór :). Życzę powodzenia i pozdrawiam!
Cześć dziewczyny,

Mam pytanie czy znacie może jakiegoś dobrego gina w pobliżu Auchan? Planujemy z mężem dzidziusia i czas wybrać się do lekarza, który będzie "pod ręką".

Pozdrawiam
Witaj, Czerwcowa!

Widzę, że dobrze się orientujesz w/w temacie.
Jakiego lekarza poleciłabyś mi na dzień dzisiejszy?
Niestety dr Kujawa jest aktualnie na chorobowym i mam nie lada problem.

Pozdrawiam, Eustomka

Czerwcowa napisał(a):

> POLECIĆ NIE MOGĘ ALE ODRADZAM PANIĄ DOKTOR A. LEGAN, przpisuje
> leki bez badań, jest nie miła, niedelikatna, opryskliwa, bez
> przerwy gadała przez komórkę w trakcie mojej wizyty!!!
> Najgorszy lekarz u którego byłam w życiu!
Ja mogępolecić dr-a Dębniaka przyjmuje w Swissmedzie. Naprawdę jest super specjalistą i przy tym bardzo miłym i delikatnym.
Cześć dziewczyny,
od jakiegoś czasu (ok. 1 roku) staramy się z mężem o dziecko, niestety jakoś bez efektów :-(. Byłam juz u kilku ginekologów, a ostatnio trafiłam do Pana Bierżyńskiego w Orłowie, który wydaje mi się całkiem rzeczowy, od razy skierował mnie i mojego męża na badania, mamy częśte wizyty. Chodzi mi o opinie na temat tego lekarza, czy którejś z Was pomógł ten lekarz. Może ktoś miał podobna sytuacje jak ja - a dziś cieszy się już dzidziusiem??

Przypuszczam, że około 100 zł. Nie wiem dokładnie, bo ja tam wizyty w abonamencie (moja firma ma tam wykupioną opieke medyczną dla pracowników), ale cena 100 zł - to chyba juz standrad u ginekologa. Za wizyte u tej Pani doktor naprawde warto wydać. Musisz przedzwonić do medicovera i dowiesz sie szczegółów. ale uważam, że nasz kobiece zdrowie jest najwazniejsze, nie mówiąc juz o dziecku.

pozdrawiam
image
image
majls a ile kosztuje wizyta u tej Pani doktor??

Ja korzystam z Pani Sokołowskiej, która przyjmuje w Medicoverze w Gdyni, jest rewelacyjna, bardzo dokładna, delikatna i konkretna. zdrowie kobiet nie jest jej obojetne, leczy szybko i dobrymi lekami i co najwazniejsze zanim wypisze receptę to zawsze się zapyta czy cena leku nie jest za wysoka, jesli Ci nie odpowiada wówczas głowi sie nad innym tańszym lekiem. Nie puszcza z torbami. Równiez u niej zamierzam prowadzić swoja przyszłą ciązę.
Sama mi powiedziała, że jak będe planowała ciążę, to mam do niej ponownie zawitać, bo chciała by mnie jeszcze zbadać prze tym waznym momentem, i sprawdzić czy wszystko jest ok, tak aby nie byłożadnego zagrożenia dla dziecka.

Miła, sympoatyczna, młoda (około35 lat), profesjonalna, dokładna Pani doktor - Beata Sokołowska.
image
image

przychodnia kolo polibudy

Hej,

Czy ktoras z was chodzi moze regularnie do jakiegos ginekologa w przychodni kolo polibudy??? Tam kiedys przyjmowala pani Makarewicz (panienskie nazwisko), teraz prowadzi z mezem pro-femine.

Chodzi o to, ze warto jesli chce sie dzidziusia nie polegac tylko na jednym lekarzu. Duzo pisze sie o lekarzach przyjmujacych wlasnie prywatnie, a moze ktos moze polecic jakiegos dobrego lekarza wlasnie przymujacego w tej przychodni ?

pzdr
Daga

Pytanie

Dziewczyny, czy któraś z Was była może u dr Klimaszewskiego ze szpitala wojewódzkiego, lub u dr Doeringa? Proszę o jakieś opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sprawdz na Białej Liście Ginekologów:

http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
hop hop do góry
Dziewczyny a mozecie mi cos powiedziec na temat dr Chrostowskiego przyjmującego w przychodni na Dąbrowie?? Jak on podchodzi do pacjetki i jak prowadzi ciążę??
60zl.
Wielkie dzieki.
A możesz napisać ile kosztuje wizyta u tego lekarza?
Niestety niewiem gdzie przyjmuje ale polecam dr.Kubika (znam go ze szpitala gdzie razem pracujemy)i jeszcze dr. Szczepaniaka przyjmuje w Gdyni w spółdzielni starszy pan ale z dużym,dużym doświadczeniem.

Prosze o namiar na gabinet prywatny, gdyz w przychodni przyjmuje tylko raz w miesiacu. Dziki z gory!