Widok

Ginekolog w Gdańsku

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może to nie miejsce na ten wątek, ale czy któras z Was mogłaby polecić dobrą Panią Ginekolog w Gdańsku, przychodnię. Przeprowadziłam sie do Gdańska a chcemy mieć z mężem dzidziusia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A spotkałyście się z jakimis opiniami na temat dr Beaty Olszak- Sokołowskiej ?
A państwo Olszewscy przyjmuja tylko odpłatnie czy świadczą także usługi dla ubezpieczonych w NFZ?

Wiem ze przyjmowali w przychodni studenckiej...
ale ja osobiscie nie polecam pani doktor, ale ktoś inny moze mies inne zdanie (niestety leczyłam sie kiedyś u niej - bardzo nieskutecznie :(
zmiana lekarza spowodowała ze zapomniałam juz o tym wszytskim,
pozdrawiam

A macie jakieś opinie na temat doktora Wojciecha Śliwowskiego, przyjmuje prywatnie na Przymorzu, chcę się do niego udać, ale najpierw chcę się dowiedzieć, czy warto, pieniądze w końcu piechotą nie chodzą.
Ktos polecil dr Kardzis a ja stanowczo ja odradzam!!! I nie tylko ja!!!
Hey, trochę czasu już minęło ,ale proszę o pomoc. Czy możecie przesłać mi namiary na ginekologa Piotra Bereśniewicza? Naprawdę jest taki dobry? Moj mail monikamyszka@o2.pl.
sabra napisał(a):

> hmmm wolalabym nie podawac na forum, przele ci na maila
> ok???a jak ty mozesz to podaj nazwisko tej poleconej:)
>
>

Właściwie nie rozumiem dlaczego owa lekarka jest chroniona? Jeśli faktycznie jest taka nieludzka to może jednak powinno się ją napiętnować? W końcu lekarz całe życie pracuje na swoją opinię dobrego bądź złego lekarza i musi się z tym liczyć.
Ja też znam jedną panią ginekolog, którą radziłabym omijać szerokim łukiem, to p. Anna Legan.
Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecek doktora Skrzypca przjmóje na zaspie w przychodni i prywatnie w gdyni!! super dok!
Ja również z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim kobietom bardzo dobrego specjalistę wspaniałego człowieka Dr Piotra Zygmuntowicza Ordynatora odziału gin-poł w szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku. Pan Doktor prowadzi również praktykę prywatną .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chciałam dodać dla wszystkich chę tnych kobiet że Doktor Piotr Zygmuntowicz przyjmuje 2 gabinetach prywatnych. W jednym o ile nic się nie zmieniło przyjmuje we wtorek ,ale najlepiej zadzwonić pod numer (58) 341 54 85 i uzyskać informacje nabieżące.Bardzo polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ktoś wie ile kosztuje wizyta u dr Kujawy -Stefanowicz i co jest wliczone w cene? czy jest możliwość wizyty na kase chorych?
Ja kiedys do niej chodziłam.Niestety, jakoś nie przypadła mi do gustu- nie bardzo się z nią dogadywałam i miałam wrażenie że nie do końca mnie rozumie, a to u ginekologa podstawa. Poza tym była jakaś..nie wiemj ak to ująć...przewrazliwiona, bo często jak szłam do innego lekarza to dopiero tam sie uspokajałam i dowiadywałam, że moje problemy nie sa az takie straszne, jak Ona to przedstwaiała. W kazdym raziecenuy nie pamiętam, ale chyba ok 60 zł, natomiast na kase mozna tylko ze zleceniem do endokrynologa na stałe leczenie.Wtedy tzreba jeżdzić do Sopotu Kamiennego Potoku.

Ja też poproszę-szukam dr właśnie w Gdyni

Oliwka a gdzie chodzisz do kosmetyczki ? Szukam dobrej w Gdyni kóra nie zrobi mi z twarzy masakry :-)
Hej!! napisał(a):

> czy ktoś wie ile kosztuje wizyta u dr Kujawy -Stefanowicz i co
> jest wliczone w cene? czy jest możliwość wizyty na kase
> chorych?

Bylam niedawno u niej -mila babeczka, ale teraz juz kasuje 70zł :-/
Na miejscu jest USG.

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Dr Olszewska:) Jest super. Byłam na pierwszym spotkaniu. Przez 5 lat nie miałam do czynienia z takim delikatnym lekarzem. Wszystko mówi co robi, wyjaśnia i jeszcze raz wyjaśnia. Jestem wybredna co do ginekologa a tu miłe zaskoczenie. Gabinet ma bardzo dobrze wyposażony. Cennik masz na wejściu tak zeby była jasność, że nie będziesz oszukana. Nie polecam spółdzielni na Grunwaldzkiej a w szczególności - pani endokrynolog nazwisko na K.
napisz to nazwisko czy chodzi ci o ratnicką-klimaszewską??

image
image
image
Nie chodzi mi o Klimaszewską czy jak jej tam. Nikt jej nazwiska jeszcze nie napisał na forum to chyba nikt do niej nie chodzi. A jak chodzi to pech. Nie będę wypisywała nazwiska żeby przykrości nikomu nie zrobć. Tylko polecam Panią Olszewską z czystym sumieniem.
A ja za to całkowicie odradzam wizyty u doktora Olszewskie-tragiczny lekarz.Byłam u niego raz bo słyszałam,ze Olszewscy tp tacy super specjaliści i ze mają taki cudowny gabinet.Naprawde byłam u ginegologa któr miał znacznie przyjemniejszy gabinet,jest tańszy a dotego przesympatyczny.
Polecam Ginekologa Zinkiewicza Andrzeja przyjmuje na Przymorzu na ul. Jagiellońskiej w przychodni
prowadził moją ciąże i jestem zadowolona
Pozdrawiam

Teraz bedę starac sie o drugiego bejbisa :))