Widok

Ginekolog w Gdańsku

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może to nie miejsce na ten wątek, ale czy któras z Was mogłaby polecić dobrą Panią Ginekolog w Gdańsku, przychodnię. Przeprowadziłam sie do Gdańska a chcemy mieć z mężem dzidziusia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o rany a swoja droga czy ktoras z was miala juz cos takiego.Prosze powiedzcie bo umre ze strachu!!
Właśnie wróciłam od p. Stefanowicz-Kujawy super kobieta, jeszcze nigdy tak się nie czułam u ginekologa, zero skrępowania. Z wizytę zapłaciłam 70 zł (w to jest wliczone usg) Za usg płaci się jeżeli idziesz na samo usg.
A gdzie ona przyjmuje prywatnie ? I czy jest miła bo ja jestem straszny cykorek! Pozdrawiam.
a ja sie przepisalam do dr Ewy Kolodzieskiej ( przychodnia na al. Zwycięstwa 31/32) Oto link na stronke do tej przychodni: http://szpitalepolskie.pl/poradnie.php?idp=7 Pani dr przyjmuje tez prywatnie w Lotmi na zaspie,bo w przychodni w ramach NFZ :-) ardzo sympatyczna,zero stresu przy niej,a ja tez jetsem cykorek,a jeszzce pozartuje i posmiac sie mozna.Bardzo milo sie z nia rozmawia,o wszystko wypyta i z wielka checia wyslucha. A bada bardzo delikatnie :-) U mnie na razie ma plusa :-) Zobaczymy dalej...
hej!! byłam u dr Kujawy w poprzedni piątek i.....super babka!jestem bardzo zadowolona, zapłaciłam 70 zł w tym USG którego bardzo sie bałam bo jeszcze nigdy nie mialam robione!!super kobietka na luzie o wszystko mnie wypytała!!skierowała na dodatkowe badania, polecam naprawde z czystym sumieniem!! aha i to był pierwszy lekarz który zbadał mi piersi bez mojej specjalnej prośby:)))))))) buzialek
A do Kujawy na ile wczesniej trzeba sie zapisywac (prywatnie i w ramach NFZ)???
Jeżeli prywatnie to gdzieś tydzień wcześniej jeżeli chcesz iść w godzinach popołudniowych. Ja na wizytę zapisałam sie dzień wcześniej (ale na godz. 13.00) a z NFZ moja koleżanka dziś się rejstrowała na wrzesień.
Alice popieram Cie w 100% omijać dr Legan szerokim łukiem!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
marta_w2 napisał(a):

> Polecam Ginekologa Zinkiewicza Andrzeja przyjmuje na Przymorzu
> na ul. Jagiellońskiej w przychodni
> prowadził moją ciąże i jestem zadowolona
> Pozdrawiam
>
> Teraz bedę starac sie o drugiego bejbisa :))

A mogę dostać jakiś namiar, na maila...
;o)
Pati spokojnie z tym torbielem. Nie martw sie na zapas. Ja też miałam straszyli mnie, że dzieci nie będę mogła mieć. No i jest ok. Mam nadzieję, ze Pani dr wysłała Cię na badanie prolaktyny?
Hej Gabi! A mogę Cie prosic o jakies namiary na dr Kujawe-Stefanowicz? Gdzie przyjmuje i jakies tel?? Bede bardzo wdzieczna:) Najlepiej na maila pieknookaloka@o2.pl
W Gdańsku przyjmuje w "Gabinety przy Kowalskiej" mieszczą się przy Kowalskiej 5/1 ale wchodzi sie od podwórka tel. do rejestracji 3057972.
Czynne do 20-tej chyba od 08.00

Pzdr
na ul Jasia I Małgosi w Oliwie jest fajna babeczka, robi cytologię na miejscu, zajrzy i wybada... umawia się na telefontakże poza dniami przyjmowania , moja znajoma do niej chodzi i jest bardzo zadowolona. nie znam więcej szczegółów, niestety.
image
---
Dzięki wielkie Gabi:)))
Ja polecam dr Zabula ze szpitala na Zaspie. Świetny specjalista.
pani doktor Barbara Frankowska-Konopa przyjmuje takze na chełmie w pryv.gabinecie na ul Chałubińskiego 33 tel 300 47 97 w godz przyjęć: wt,pt-15-18;sr-11-13.wizyta 50 zl.ja do niej chodze od kilku lat i jestem b.zadowolona.pozdrawiam:)

Czy słyszałyście może jakieś opinie na temat dr Zygmuntowicza (ginekolog, połoznik) z Gdańska???

z góry wielkie dzięki za odpowiedz
Ja owszem słyszałam, podobnież świetny lekarz, jeden z najlepszych w Trójmieście i jak komuś na tym również zależy to w dodatku "tytułowany". A wiem to od koleżanki, która miała poważne problemy

Buźka!

Scully

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Ślicze dzieki, zostałam właśnie do niego odesłana... z tym że nie słyszałam o nich żadnych opinii,

pozdrawiam

Czerwcowa
proszę o namiary na dr. Zabula