Widok

Ginekolog w Gdańsku

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może to nie miejsce na ten wątek, ale czy któras z Was mogłaby polecić dobrą Panią Ginekolog w Gdańsku, przychodnię. Przeprowadziłam sie do Gdańska a chcemy mieć z mężem dzidziusia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdańsku przyjmuje w "Gabinety przy Kowalskiej" mieszczą się przy Kowalskiej 5/1 ale wchodzi sie od podwórka tel. do rejestracji 3057972.
Czynne do 20-tej chyba od 08.00

Pzdr
Hej Gabi! A mogę Cie prosic o jakies namiary na dr Kujawe-Stefanowicz? Gdzie przyjmuje i jakies tel?? Bede bardzo wdzieczna:) Najlepiej na maila pieknookaloka@o2.pl
Pati spokojnie z tym torbielem. Nie martw sie na zapas. Ja też miałam straszyli mnie, że dzieci nie będę mogła mieć. No i jest ok. Mam nadzieję, ze Pani dr wysłała Cię na badanie prolaktyny?
marta_w2 napisał(a):

> Polecam Ginekologa Zinkiewicza Andrzeja przyjmuje na Przymorzu
> na ul. Jagiellońskiej w przychodni
> prowadził moją ciąże i jestem zadowolona
> Pozdrawiam
>
> Teraz bedę starac sie o drugiego bejbisa :))

A mogę dostać jakiś namiar, na maila...
;o)
Alice popieram Cie w 100% omijać dr Legan szerokim łukiem!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli prywatnie to gdzieś tydzień wcześniej jeżeli chcesz iść w godzinach popołudniowych. Ja na wizytę zapisałam sie dzień wcześniej (ale na godz. 13.00) a z NFZ moja koleżanka dziś się rejstrowała na wrzesień.
A do Kujawy na ile wczesniej trzeba sie zapisywac (prywatnie i w ramach NFZ)???
hej!! byłam u dr Kujawy w poprzedni piątek i.....super babka!jestem bardzo zadowolona, zapłaciłam 70 zł w tym USG którego bardzo sie bałam bo jeszcze nigdy nie mialam robione!!super kobietka na luzie o wszystko mnie wypytała!!skierowała na dodatkowe badania, polecam naprawde z czystym sumieniem!! aha i to był pierwszy lekarz który zbadał mi piersi bez mojej specjalnej prośby:)))))))) buzialek
a ja sie przepisalam do dr Ewy Kolodzieskiej ( przychodnia na al. Zwycięstwa 31/32) Oto link na stronke do tej przychodni: http://szpitalepolskie.pl/poradnie.php?idp=7 Pani dr przyjmuje tez prywatnie w Lotmi na zaspie,bo w przychodni w ramach NFZ :-) ardzo sympatyczna,zero stresu przy niej,a ja tez jetsem cykorek,a jeszzce pozartuje i posmiac sie mozna.Bardzo milo sie z nia rozmawia,o wszystko wypyta i z wielka checia wyslucha. A bada bardzo delikatnie :-) U mnie na razie ma plusa :-) Zobaczymy dalej...
A gdzie ona przyjmuje prywatnie ? I czy jest miła bo ja jestem straszny cykorek! Pozdrawiam.
Właśnie wróciłam od p. Stefanowicz-Kujawy super kobieta, jeszcze nigdy tak się nie czułam u ginekologa, zero skrępowania. Z wizytę zapłaciłam 70 zł (w to jest wliczone usg) Za usg płaci się jeżeli idziesz na samo usg.
o rany a swoja droga czy ktoras z was miala juz cos takiego.Prosze powiedzcie bo umre ze strachu!!
ja jeszcze nie bylam!! ale tak mi powiedziala pani w recepcji przychodni!! za to wczesniej jak sie umawialam (i nie poszłam!!) to pani mi powiedziala ze nie placi sie!! dowiem sie w piatek bo ide juz na pewno chociaz boje sie straszliwie!! nigdy nie mialam ednych problemow a tu nagle buch.....torbiel!!!
hm... ja miałam usg i jakoś nic nie płaciłam. Chyba, że płaci się za takie usg, gdzie doktorka wystawia pisemną ocenę. Jeśli używa go na bieżąco jako pomoc przy badaniu to raczej za darmo. Ja tak miałam.

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
wiem :( juz ze jest usg wczoraj sie dowiedziałam, dzwonilam tam a pani w recepcji powiedziała ze usg jest dodatkowo platne ok50 zl. czyli lacznie wyjdzie 120zl. duzo kaski niestety!! a jestem w kropce bo 3 mies temu wykryto u mnie torbiel na jajniku i nie wiem gdzie mam isc !! usg jest niezbedne!! ohhhhh jak mi smutno
tak Pati u dr Kujawy jest USG
też polecam doktor Frankowską-Konopę - świetna Babeczka - miła, sympatyczna, zna sie na rzeczy

http://www.bw.dj.pl
http://herandhisvision.blogspot.com
image
Witajcie!
Skorzystałam z rady Elajzy i jestem po pierwszej a przed kolejną wizytą u dr z Orłowa-jest genialny po prostu, z całym zaufaniem oddaję mu się pod opiekę, najfajniejsze było to,że mąż także został zaproszony do gabinetu, w ten sposób łatwiej było nam zapytac o wszystko,co nas niepokoiło. Już wkrótce zaczynamy starania o dzidziusia :) trzymajcie kciuki, Elajza jeszcze raz dziękuję!!
pozdrawiam
Stanowcvzo i zdecydownai odradzam Invicte!!!
Z pewnością wśród lekarzy tam pracujacych znajdzie sie kilku na prawde dobrych specjalistów...jak no doktor Łapińska ale sposób funkcjonowania tej przychodni jest koszmarny.
Przesadzili troszkę i prześli na ilość kosztem jakości.
Mały przykład -mojej dokotr nie podobałay sie moej wyniki i wsyłała mnie na USG. Poszłam sie zarejestrować - najbliższy WOLNY termin był za 3 tygodnie i samo USG miało kosztować 60 zł!!!
Zrobiłam te usg oczywiscie gdzie indziej... bo miałam poteżnego stracha iz coś niedobrego sie dzieje i nie chciałam czekać ... z USG w ręku wróciłam do Invicty sie zarejestrować na wizytę... no i wolny termin na za tydzień (jako wizyta prywatna) albo za 4 tygodnie (wizyta na NFZ)...

image
kamila2 napisał(a):

> A ja polecam dla chetnych w Gdyni Dr. Piotra Chmielewskiego,
> prowadził moją ciążę i jest super rewelacja. Przyjmuje raz w
> tygodniu w Spółdzielni lekarskiej w Gdyni i ma swój gabinet
> niedaleko Teatru Muzycznego.

Czy mogę prosić o dokładne namiary na gabinet i ile kosztuje wizyta z USG?