Widok
hej!! byłam u dr Kujawy w poprzedni piątek i.....super babka!jestem bardzo zadowolona, zapłaciłam 70 zł w tym USG którego bardzo sie bałam bo jeszcze nigdy nie mialam robione!!super kobietka na luzie o wszystko mnie wypytała!!skierowała na dodatkowe badania, polecam naprawde z czystym sumieniem!! aha i to był pierwszy lekarz który zbadał mi piersi bez mojej specjalnej prośby:)))))))) buzialek
a ja sie przepisalam do dr Ewy Kolodzieskiej ( przychodnia na al. Zwycięstwa 31/32) Oto link na stronke do tej przychodni: http://szpitalepolskie.pl/poradnie.php?idp=7 Pani dr przyjmuje tez prywatnie w Lotmi na zaspie,bo w przychodni w ramach NFZ :-) ardzo sympatyczna,zero stresu przy niej,a ja tez jetsem cykorek,a jeszzce pozartuje i posmiac sie mozna.Bardzo milo sie z nia rozmawia,o wszystko wypyta i z wielka checia wyslucha. A bada bardzo delikatnie :-) U mnie na razie ma plusa :-) Zobaczymy dalej...
ja jeszcze nie bylam!! ale tak mi powiedziala pani w recepcji przychodni!! za to wczesniej jak sie umawialam (i nie poszłam!!) to pani mi powiedziala ze nie placi sie!! dowiem sie w piatek bo ide juz na pewno chociaz boje sie straszliwie!! nigdy nie mialam ednych problemow a tu nagle buch.....torbiel!!!
wiem :( juz ze jest usg wczoraj sie dowiedziałam, dzwonilam tam a pani w recepcji powiedziała ze usg jest dodatkowo platne ok50 zl. czyli lacznie wyjdzie 120zl. duzo kaski niestety!! a jestem w kropce bo 3 mies temu wykryto u mnie torbiel na jajniku i nie wiem gdzie mam isc !! usg jest niezbedne!! ohhhhh jak mi smutno
Witajcie!
Skorzystałam z rady Elajzy i jestem po pierwszej a przed kolejną wizytą u dr z Orłowa-jest genialny po prostu, z całym zaufaniem oddaję mu się pod opiekę, najfajniejsze było to,że mąż także został zaproszony do gabinetu, w ten sposób łatwiej było nam zapytac o wszystko,co nas niepokoiło. Już wkrótce zaczynamy starania o dzidziusia :) trzymajcie kciuki, Elajza jeszcze raz dziękuję!!
pozdrawiam
Skorzystałam z rady Elajzy i jestem po pierwszej a przed kolejną wizytą u dr z Orłowa-jest genialny po prostu, z całym zaufaniem oddaję mu się pod opiekę, najfajniejsze było to,że mąż także został zaproszony do gabinetu, w ten sposób łatwiej było nam zapytac o wszystko,co nas niepokoiło. Już wkrótce zaczynamy starania o dzidziusia :) trzymajcie kciuki, Elajza jeszcze raz dziękuję!!
pozdrawiam
Stanowcvzo i zdecydownai odradzam Invicte!!!
Z pewnością wśród lekarzy tam pracujacych znajdzie sie kilku na prawde dobrych specjalistów...jak no doktor Łapińska ale sposób funkcjonowania tej przychodni jest koszmarny.
Przesadzili troszkę i prześli na ilość kosztem jakości.
Mały przykład -mojej dokotr nie podobałay sie moej wyniki i wsyłała mnie na USG. Poszłam sie zarejestrować - najbliższy WOLNY termin był za 3 tygodnie i samo USG miało kosztować 60 zł!!!
Zrobiłam te usg oczywiscie gdzie indziej... bo miałam poteżnego stracha iz coś niedobrego sie dzieje i nie chciałam czekać ... z USG w ręku wróciłam do Invicty sie zarejestrować na wizytę... no i wolny termin na za tydzień (jako wizyta prywatna) albo za 4 tygodnie (wizyta na NFZ)...
Z pewnością wśród lekarzy tam pracujacych znajdzie sie kilku na prawde dobrych specjalistów...jak no doktor Łapińska ale sposób funkcjonowania tej przychodni jest koszmarny.
Przesadzili troszkę i prześli na ilość kosztem jakości.
Mały przykład -mojej dokotr nie podobałay sie moej wyniki i wsyłała mnie na USG. Poszłam sie zarejestrować - najbliższy WOLNY termin był za 3 tygodnie i samo USG miało kosztować 60 zł!!!
Zrobiłam te usg oczywiscie gdzie indziej... bo miałam poteżnego stracha iz coś niedobrego sie dzieje i nie chciałam czekać ... z USG w ręku wróciłam do Invicty sie zarejestrować na wizytę... no i wolny termin na za tydzień (jako wizyta prywatna) albo za 4 tygodnie (wizyta na NFZ)...

kamila2 napisał(a):
> A ja polecam dla chetnych w Gdyni Dr. Piotra Chmielewskiego,
> prowadził moją ciążę i jest super rewelacja. Przyjmuje raz w
> tygodniu w Spółdzielni lekarskiej w Gdyni i ma swój gabinet
> niedaleko Teatru Muzycznego.
Czy mogę prosić o dokładne namiary na gabinet i ile kosztuje wizyta z USG?
> A ja polecam dla chetnych w Gdyni Dr. Piotra Chmielewskiego,
> prowadził moją ciążę i jest super rewelacja. Przyjmuje raz w
> tygodniu w Spółdzielni lekarskiej w Gdyni i ma swój gabinet
> niedaleko Teatru Muzycznego.
Czy mogę prosić o dokładne namiary na gabinet i ile kosztuje wizyta z USG?