Widok
Ja miałam wręcz odwrotne wrażenie-skierował mnie na badania w najdroższym miejscu w Gdyni, zapisał najdroższe pigułki antykoncepcyjne upierając się że są o 10 zł tańsze niż w rzeczywistości, a na moje skargi, że po zapaleniu jajnika mam starszne bóle powiedział, że tak jest i musi być i nie dziwi go to, bo do szpitala raz na 3 miesiące przyjeżdza pacjentka z pękniętym jajnikiem.
Poz atym moją date urodzenia skomentował, że to ostatni dzwonek na dziecko (mam 26 lat) a na pytanie czy nie mam zrostów powiedział, że jak nie będę mogła zajść w ciążę przez 2 lata to mogę się zacząc martwić.
masówka i tasmociąg-przyjaciółka latała do niego z ciążą patologiczną raz na tydzień a onnigdy nie pamiętał jej choroby.
Mi po długiej przerwie niebrania pigułek ani nie zmiezył ciśnienia, ani mnie nie skierował na badania wątroby.
Moja noga już tam nie postanie-choć wiążałam duże nadzieje po forum, że to będzie mój lekarz, kóry będzie mnie znał i kojarzył, żeby jak będę w ciąży czuć się bezpiecznie.
heh...jestem w 4 miesiacu a do tej pory lekarka do której chodzę nie zlecila mi zadnego badania oprócz ustalenia grupy krwi...
szukam teraz kogos ,kto mi zrobi USG ....bo tamta miala równiez aparat przedpotopowy.
Słyszalam ,ze USG na miejscu mozna zrobić u doktorów : Grzybowskiego ,Doeringa i Preissa...
Słyszałam tez wiele dobrego o nich ...moze ktos to potwierdzić ??
...i powiedziec ile sobie liczą za USG
Moze mi ktos cos powiedziec o dr Dariuszu Wójciku?On jest w prywatnej klinice Swissmed na Morenie.Tam nteraz otworzyli oddzial polozniczo-porodowy i mysle nad rodzeniem tam w przyszlosci... Nie chce w panstwowym szpitalu i rozgladam sie za mozliwoscia pryatnie,zeby miec fachowa opieke lekarska i dobre warunki.Ma ktos jakis pomysl?