Widok

Ginekolog w Gdańsku

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może to nie miejsce na ten wątek, ale czy któras z Was mogłaby polecić dobrą Panią Ginekolog w Gdańsku, przychodnię. Przeprowadziłam sie do Gdańska a chcemy mieć z mężem dzidziusia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie przyjmuje ta pani? i ile kosztuje wizyta?
przyjmije w spoldzielni lekarze specjalisci na podbielanskiej w gdansku - 45 zl wizyta i na chelmie w pryw gabinecie na chalubinskiego-50zl wizyta

Ja miałam wręcz odwrotne wrażenie-skierował mnie na badania w najdroższym miejscu w Gdyni, zapisał najdroższe pigułki antykoncepcyjne upierając się że są o 10 zł tańsze niż w rzeczywistości, a na moje skargi, że po zapaleniu jajnika mam starszne bóle powiedział, że tak jest i musi być i nie dziwi go to, bo do szpitala raz na 3 miesiące przyjeżdza pacjentka z pękniętym jajnikiem.

Poz atym moją date urodzenia skomentował, że to ostatni dzwonek na dziecko (mam 26 lat) a na pytanie czy nie mam zrostów powiedział, że jak nie będę mogła zajść w ciążę przez 2 lata to mogę się zacząc martwić.

masówka i tasmociąg-przyjaciółka latała do niego z ciążą patologiczną raz na tydzień a onnigdy nie pamiętał jej choroby.

Mi po długiej przerwie niebrania pigułek ani nie zmiezył ciśnienia, ani mnie nie skierował na badania wątroby.

Moja noga już tam nie postanie-choć wiążałam duże nadzieje po forum, że to będzie mój lekarz, kóry będzie mnie znał i kojarzył, żeby jak będę w ciąży czuć się bezpiecznie.
ooo a gdzie dokładnie na chełmie>???? i jak ma wyposazony gabinet??????????
Mam pytanko gdzie przyjmuje dr Stefanowicz-Kujawa i ile kasuje za wizyte. Czy ma w gabinecie USG.Pozdrowka
wizyta kosztuje 50 zl, ul . Chałubińskiego 33, tel 300-47-97, moim zdaniem jest naprawde ok, gabinet rowniez ;) sorki za opozniona odpowiedz, rzadziej bywam na necie, pozdrawiam;)
tak,a niedlugo bedzie miala tam usg(chyba ze juz ma).

Witam,

zalezy mi na lekarzu:
- przyjmuje w ramach funduszu zdrowia,
- jest w miarę łatwo dostać się na wizytę (max. tydzień)
- rozmawia z pacjentką, mówi co jej jest, oraz radzi i tłumaczy

Czy macie kogoś takiego?
a mogłabyś bardziej wyjaśnić jak tam dojść bo nie znam gdańska:(
pozdrawiam
sama sobie odpowiem, byłam u dr Jankowskiego, chyba jest tym kogo szukałam
emilka napisał(a):

> Ja niestety nie pomogę, bo sama szukam dobrego gina i nzaleźć
> nie mogę ;-) Zajrzyj na www.gazeta.pl, tam są tzw. "białe
> listy" ginekologów i mnóstwo różnych opinii na temat
> trojmiejskich lekarzy :-)

Gdzie na gazeta.pl???? nie mogę znaleźć.. :/

image

heh...jestem w 4 miesiacu a do tej pory lekarka do której chodzę nie zlecila mi zadnego badania oprócz ustalenia grupy krwi...

szukam teraz kogos ,kto mi zrobi USG ....bo tamta miala równiez aparat przedpotopowy.

Słyszalam ,ze USG na miejscu mozna zrobić u doktorów : Grzybowskiego ,Doeringa i Preissa...

Słyszałam tez wiele dobrego o nich ...moze ktos to potwierdzić ??
...i powiedziec ile sobie liczą za USG
preiss moze i jest dobry,ale rutyniarz i sciaga kase od mlodych rodzicow bez mrugniecia okiem. sprobuj u dr Zygmuntowicza

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziewczyny a co mozecie powiedziec o dr Kołodziejskiej???
Moze mi ktos cos powiedziec o dr Dariuszu Wójciku?On jest w prywatnej klinice Swissmed na Morenie.Tam nteraz otworzyli oddzial polozniczo-porodowy i mysle nad rodzeniem tam w przyszlosci... Nie chce w panstwowym szpitalu i rozgladam sie za mozliwoscia pryatnie,zeby miec fachowa opieke lekarska i dobre warunki.Ma ktos jakis pomysl?

Polecam dr Dariusza Czekałę
jesli chcesz fachowej opieki i solidnego lekarza to na prawde polecam dr Zygmuntowicza-chociaz jest ordynatorem ponstwowym szpitalu im Kopernika.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej Asiunia! Jak tam żyjesz??? Jak sie skontaktowac z dr Zygmuntowiczem??? Bo próbuje i jakoś mi sie nie udaje... :(
Dużo wczesniej trzeba sie umawiac na wizytę???
pap ;o)))
poród w Swiss medzie kosztuje 3 tysiące!

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
czy pani Stefanowicz-Kujawa przymuje teraz, bo ktos mi mowil, ze ostatnio cos choruje i chyab od jakiegos czasu nie przyjmuje. Wiecie cos o tym?

Pzdr