Widok

Ginekolog w Gdańsku

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może to nie miejsce na ten wątek, ale czy któras z Was mogłaby polecić dobrą Panią Ginekolog w Gdańsku, przychodnię. Przeprowadziłam sie do Gdańska a chcemy mieć z mężem dzidziusia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Elajza, poproszę o namiary doktora z Orłowa :0 Buźka
Spójrz na wpis alice_springs powyżej z 21 maja...

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
a u dr Kujawy-Stefanowicz jest usg?
Prywatnie to znam tylko jeden gabinet USG u dr Doeringa, świetny lekarz i doskonały sprzęt do USG (tel. do rejestracji 341 29 79). Jest tylko jedna wada - cholernie drogo, jeśli się orientuję to ok. 100 zł i to chyba było w zeszłym roku, ale najlepiej zapytać w rejestracji.

image
[/url]
Nesia a mozesz podać bliższe namiary na przychodnie w Brzeźnie?????

Dzieki!
a moze wiecie gdzie mozna zrobic usg prywatnie?ile kosztuje!!
Teraz wizyta kosztuje 45 zł, a usg trzeba robić gdzie indziej bo w tym gabinecie nie ma.

image
[/url]
To jest spółdzielnia lekarska,więc cennik do wszystkich lekarzy jest ten sam.Ja byłam tam jakieś 2 lata temu ostatni raz (bo teraz mieszkam w Gdyni) i płaciłam 30 zł.Nie wiem jak z usg.
a czy ta pani robi usg? ile kosztuje wizyta?pozdrowienia
Znam,chodziłam,podtrzymuję opinię-na serio,można o wszystkim bez skrępowania pogadać. No i stosunkowo jest tam niedrogo jak na prywatnego lekarza.A pani doktor przyjmuje też(niedawno się dowiedziałam) w przychodni w Gdansku Brzeźnie.
tel. do przychodni Lekarze Specjaliści 301-51-68

Z czystym sumieniem polecam przesympatyczną panią doktor Frankowską-Konopę, ale przyjmuje tylko 2 razy w tygodniu i zawsze ma mnóstwo chętnych

image
[/url]
Dziewczyny!!

Macie może telefon do przychodni ginekologicznej w Gdańsku Głównym obok Krewetki? Możecie polecić stamtąd jakąś panią ginekolog?
Polecam Ginekologa Zinkiewicza Andrzeja przyjmuje na Przymorzu na ul. Jagiellońskiej w przychodni
prowadził moją ciąże i jestem zadowolona
Pozdrawiam

Teraz bedę starac sie o drugiego bejbisa :))
A ja za to całkowicie odradzam wizyty u doktora Olszewskie-tragiczny lekarz.Byłam u niego raz bo słyszałam,ze Olszewscy tp tacy super specjaliści i ze mają taki cudowny gabinet.Naprawde byłam u ginegologa któr miał znacznie przyjemniejszy gabinet,jest tańszy a dotego przesympatyczny.
Nie chodzi mi o Klimaszewską czy jak jej tam. Nikt jej nazwiska jeszcze nie napisał na forum to chyba nikt do niej nie chodzi. A jak chodzi to pech. Nie będę wypisywała nazwiska żeby przykrości nikomu nie zrobć. Tylko polecam Panią Olszewską z czystym sumieniem.
napisz to nazwisko czy chodzi ci o ratnicką-klimaszewską??

image
image
image
Dr Olszewska:) Jest super. Byłam na pierwszym spotkaniu. Przez 5 lat nie miałam do czynienia z takim delikatnym lekarzem. Wszystko mówi co robi, wyjaśnia i jeszcze raz wyjaśnia. Jestem wybredna co do ginekologa a tu miłe zaskoczenie. Gabinet ma bardzo dobrze wyposażony. Cennik masz na wejściu tak zeby była jasność, że nie będziesz oszukana. Nie polecam spółdzielni na Grunwaldzkiej a w szczególności - pani endokrynolog nazwisko na K.
Hej!! napisał(a):

> czy ktoś wie ile kosztuje wizyta u dr Kujawy -Stefanowicz i co
> jest wliczone w cene? czy jest możliwość wizyty na kase
> chorych?

Bylam niedawno u niej -mila babeczka, ale teraz juz kasuje 70zł :-/
Na miejscu jest USG.

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)

Oliwka a gdzie chodzisz do kosmetyczki ? Szukam dobrej w Gdyni kóra nie zrobi mi z twarzy masakry :-)

Ja też poproszę-szukam dr właśnie w Gdyni