Widok

Ginekolog w Gdańsku

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może to nie miejsce na ten wątek, ale czy któras z Was mogłaby polecić dobrą Panią Ginekolog w Gdańsku, przychodnię. Przeprowadziłam sie do Gdańska a chcemy mieć z mężem dzidziusia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko Pani Jurewicz

Emerytowana ginekolozka, przyjmuje w cenie 50 zl za wizyte, dokladnie bada, pokazuje przez mikroskop, przyjmuje na ul. Jasia i Malgosi w Gdansku-Przymorzu w poblizu Rektoratu Uniwersytetu Gdanskiego, tel. 5521344, w godz. 17:00-19:00 w piatki i wtorki
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
czy ktoś zna specjalistę chorób piersi? Bardzo proszę o jakieś namiary na specjalistę w tej dziedzinie, najlepiej w Gdyni. Ostatnie moje usg piersi nie wyszło najlepiej i jestem przerażona. Nie znam nikogo w 3mieście i bardzo proszę Was o pomoc w tej sprawie.
Hej, niestety nie przyjmuje, do grudnia zreszta ma jej nie byc, albo i dluzej, a chcialam sie zapisac na wizyte, no nic, szukam dalej, Pozdrawiam
nazwisko Tylicki cos komuś mówi????? Proszę odpiszcie, sprawa pilna :)
dziewczyny czy wiecie coś może na temat kliniki w Gdańsku INVICTA? którego lekarza byście polacały?? Fajnei żeby była to babeczka...

POLECIĆ NIE MOGĘ ALE ODRADZAM PANIĄ DOKTOR A. LEGAN, przpisuje leki bez badań, jest nie miła, niedelikatna, opryskliwa, bez przerwy gadała przez komórkę w trakcie mojej wizyty!!! Najgorszy lekarz u którego byłam w życiu!

Invicta

Cześć. Polecam dr Sylwię Łapińską- Szumczyk. Przyjmuje właśnie w przychodni Invicta. Bardzo miła i sympatyczna, odpowiada na wszystkie pytania, robi szczegółowe badania i jest delikatna.

gin

wizyta u Doeringa rzeczywiscie 100 zl z usg , ale ponieważ przez najbliżyszy tydz go nie ma myslę o dr Grzybowkim bo slyszalam ze ma taka sama aparaturę.
wiem ,ze przyjmuje na al lotników 60...

ma ktos moze tel do gabinetu ???
dziewczyny ile kosztuje wizyta u dr. z Orłowa???????????/

....

Ginekolog w Gdyni

Prosze o namiary na Gdynie, ale nie polecanego dr z Orlowa. Bylam-wszystko w biegu, dr jednoczesnie badajac rozmawia przez telefon, wychodzi z gabinetu gdy ja siedze na fotelu, wyniki i diagnoze dyktuje pani w recepcji przy wszystkich pacjentkach-wszystko OK, tylko ze jeszcze uznal ze moj wieck /33 lata/ to juz ostatni dzwonek. Ani jedna ocena cyklu nie zostala wpisana do karty- slysze: prosze nie zgubic wydrukow USG. Czyzby jakosc przeszla w ilosc?
niestety ostatnio byłam u P. Ginekolog w swissmedzie na morenie i nigdy nie przeżyłam jeszcze czegoś takiego. Pani doktor podczas badania mnie na fotelu odebrała komórkę!!!!!!!!!
Prosze o namiar na gabinet prywatny, gdyz w przychodni przyjmuje tylko raz w miesiacu. Dziki z gory!
A możesz napisać ile kosztuje wizyta u tego lekarza?
Niestety niewiem gdzie przyjmuje ale polecam dr.Kubika (znam go ze szpitala gdzie razem pracujemy)i jeszcze dr. Szczepaniaka przyjmuje w Gdyni w spółdzielni starszy pan ale z dużym,dużym doświadczeniem.

60zl.
Wielkie dzieki.
Dziewczyny a mozecie mi cos powiedziec na temat dr Chrostowskiego przyjmującego w przychodni na Dąbrowie?? Jak on podchodzi do pacjetki i jak prowadzi ciążę??
hop hop do góry
Sprawdz na Białej Liście Ginekologów:

http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090

Pytanie

Dziewczyny, czy któraś z Was była może u dr Klimaszewskiego ze szpitala wojewódzkiego, lub u dr Doeringa? Proszę o jakieś opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

przychodnia kolo polibudy

Hej,

Czy ktoras z was chodzi moze regularnie do jakiegos ginekologa w przychodni kolo polibudy??? Tam kiedys przyjmowala pani Makarewicz (panienskie nazwisko), teraz prowadzi z mezem pro-femine.

Chodzi o to, ze warto jesli chce sie dzidziusia nie polegac tylko na jednym lekarzu. Duzo pisze sie o lekarzach przyjmujacych wlasnie prywatnie, a moze ktos moze polecic jakiegos dobrego lekarza wlasnie przymujacego w tej przychodni ?

pzdr
Daga