Widok
Prawda o PIS"
"Jedzie Ziobro samochodem i potrącił 2 pieszych na przejściu.
Przychodzi do sędziego i się pyta, co z tym zrobimy?
Sędzia sie zastanowił i odpowiada:
Myślę, że ten, który głową rozbił przednią szybę może dostać 5 lat za
uszkodzenie cudzego mienia, a ten drugi, co odleciał w krzaki - 8 lat za
próbę ucieczki."
"Jedzie Ziobro samochodem i potrącił 2 pieszych na przejściu.
Przychodzi do sędziego i się pyta, co z tym zrobimy?
Sędzia sie zastanowił i odpowiada:
Myślę, że ten, który głową rozbił przednią szybę może dostać 5 lat za
uszkodzenie cudzego mienia, a ten drugi, co odleciał w krzaki - 8 lat za
próbę ucieczki."
Pierwszy raz...
zgadzam sie z Halewiczem,
PIS to partia ludzi kręcących się wobec własnej osi bez szansy wyjscia na prostą.
Od kiedy Kaczyńscy stali się osobami medialnymi wciąż walczą z urojonymi układami, "pewnymi siłami" itd. Pytani przez dziennikarzy o konkrety odpowiadają - " wkrótce to pokażemy" i tak jest ciągle. Jakoś nie potrafia budować i iść do przodu. Co obchodzi dzisiejsze młode pokolenie co było "300 lat temu", skoro oni chcą pracować i żyć dzisiejszym życiem. Nie mozna ciągle rozliczać przeszłości i nie patrzec w przyszłość a tylko to interesuje Jarosława.
Dla fanatyków z PIS'u polecam wywiad z Kaczyńskim z 2008 roku, kiedy publicznie zapowiedział, ze wycofa sie z polityki jak przegra wybory w 2011 roku, czyli te obecne . Ciekaw jestem czy ten Wasz super bohater dotrzyma obietnicy ??!! Pewnie znowu kłamał i powie, że te słowa wcisnął mu w usta jakiś "układ pewnych sił" ....
Ograniczony swiatopogląd PIS'u mnie przeraża , dlatego wybieram PO.
PIS to partia ludzi kręcących się wobec własnej osi bez szansy wyjscia na prostą.
Od kiedy Kaczyńscy stali się osobami medialnymi wciąż walczą z urojonymi układami, "pewnymi siłami" itd. Pytani przez dziennikarzy o konkrety odpowiadają - " wkrótce to pokażemy" i tak jest ciągle. Jakoś nie potrafia budować i iść do przodu. Co obchodzi dzisiejsze młode pokolenie co było "300 lat temu", skoro oni chcą pracować i żyć dzisiejszym życiem. Nie mozna ciągle rozliczać przeszłości i nie patrzec w przyszłość a tylko to interesuje Jarosława.
Dla fanatyków z PIS'u polecam wywiad z Kaczyńskim z 2008 roku, kiedy publicznie zapowiedział, ze wycofa sie z polityki jak przegra wybory w 2011 roku, czyli te obecne . Ciekaw jestem czy ten Wasz super bohater dotrzyma obietnicy ??!! Pewnie znowu kłamał i powie, że te słowa wcisnął mu w usta jakiś "układ pewnych sił" ....
Ograniczony swiatopogląd PIS'u mnie przeraża , dlatego wybieram PO.
a co ty taki pewny jestes tego?
sadzisz, ze jak w prlu - wynik wyborow jest z gory znany?
fakt, ze po ma duzo z pzpr
jest partia władzy bez realnej ideologii
jest partia masowa (liczba czlonkow)
rzadza w niej pierwsi sekretarze i frakcje
do tego uprawia podobna propagande milosci
a objazd Premiera po kraju - juz to gdzies widziałem
sadzisz, ze jak w prlu - wynik wyborow jest z gory znany?
fakt, ze po ma duzo z pzpr
jest partia władzy bez realnej ideologii
jest partia masowa (liczba czlonkow)
rzadza w niej pierwsi sekretarze i frakcje
do tego uprawia podobna propagande milosci
a objazd Premiera po kraju - juz to gdzies widziałem
Aniołki PiS:
http://bi.gazeta.pl/im/8/10328/z10328968X.jpg
http://bi.gazeta.pl/im/8/10328/z10328968X.jpg
JA I MOJA CALA RODZINA GLOSUJE TYLKO NA PIS. ciagle powtarzanie ze PIS to partia awanturnicza juz sie przejadlo .ja nie widze zeby byli agresywni za to PO tak,tam az jad wylewa sie z garnka . tak niekompetentnych ludzi w rzadzie jeszcze nie bylo. psychiatra dowodca wojska,prawnik od budowy drog,,wam sie panowie pomylila miedzynarodowka z bogurodzica. dosc juz tej hucpy w panstwie i samowoli.
wiesz dlaczego nie zagłosuję TAKŻE na PIS. Bo to ludzie pełni nienawiści, małostkowi, przepełnieni żółcią, hipokryzją. Zrobią wszystko dla głosów, absolutnie wszystko. Poza tym na tle obiecanek-cacanek nie wyróżniają się niczym. Dążą do stworzenia państwa policyjnego niemal opartego na dyktaturze, stworzenia struktur państwowych ukracających demokrację. Tym ludziom brakuje empatii, zrozumienia, nie chcą wyjść poza ramy swojego zaścianka. Dlatego nie zagłosuję na PIS.
PPS. A jezeli chodzi o Nordstream to Polska i inne kraje baltyckie maja prawo skutecznie przeciwstawiac sie budowie Nordstreamu - bo idzie oprzez nasze wspolne terytorium. Prezydent Lech Kaczynki przeciwstawial sie budowie (dlatego najprawdopodobniej musial zginac), przeciwstawial sie tez rzad J. Kaczynskiego - jednoczesnie negocujac budowe rurociagu pomiedzy Polka na Norwegia...
Natomiast jak tylko przyszli Tusko-zdrajcy to zaniechali umowy z Norwegia i nie odwazaja sie cokolwiek powiedziec ruskim i niemcom! To samo z obecnym Rezydentem K***ruskim...
Natomiast jak tylko przyszli Tusko-zdrajcy to zaniechali umowy z Norwegia i nie odwazaja sie cokolwiek powiedziec ruskim i niemcom! To samo z obecnym Rezydentem K***ruskim...
Nie rozumiem czemu porownanie Tuska do Bierura ma "byc beszczelnoscia"???!!!???
Tak sam Tusk misiuje sie z Putinem jak Bierut ze Stalinem...
Poza tym Genral Nil zginal z rak sowieckich aparatczykow podobnie jak, wszystko wskazuje na to, prezydent RP L. Kaczynski...
Wykazujesz sie nienawiscia i niekompetencja Halewicz jak piszesz, ze PiS powinna nie isteniec - jestes wowczas antydemokrata i totalitarysta, poniewaz chcesz aby ok. 1/3 polskiego spolecznstwa - a w niektorych wyborach ok. polowy tj. L. Kaczynski 54,04% (2005r.) J. Kaczynski 47% (2010r.) - nie byla reprezentowana i byla pomijana.
Co ma isteniec tylko te twoje skompromitowane PO w koalicji z SLD i PSL?? jako monolit partyjny??? PO+SLD+PSL = PZPR Bis
PZPR to tez byla Zjednoczona Pratia Robotnicza tak jak PO - skrajni liberalowie moralni (bo na pewno nie gospodarczy jak podnosza podatki) + SLD - postkomunistyczny beton + PSL - chlopi. To juz wypisz wymaluj SIERP i MLOT !!!
PS. A tak w ogole to mlodzirzowka PO "Mlodzi Demokraci" powinni zmienic nazwe na "Mlodzi Demokraci Ludowi"...
Tak sam Tusk misiuje sie z Putinem jak Bierut ze Stalinem...
Poza tym Genral Nil zginal z rak sowieckich aparatczykow podobnie jak, wszystko wskazuje na to, prezydent RP L. Kaczynski...
Wykazujesz sie nienawiscia i niekompetencja Halewicz jak piszesz, ze PiS powinna nie isteniec - jestes wowczas antydemokrata i totalitarysta, poniewaz chcesz aby ok. 1/3 polskiego spolecznstwa - a w niektorych wyborach ok. polowy tj. L. Kaczynski 54,04% (2005r.) J. Kaczynski 47% (2010r.) - nie byla reprezentowana i byla pomijana.
Co ma isteniec tylko te twoje skompromitowane PO w koalicji z SLD i PSL?? jako monolit partyjny??? PO+SLD+PSL = PZPR Bis
PZPR to tez byla Zjednoczona Pratia Robotnicza tak jak PO - skrajni liberalowie moralni (bo na pewno nie gospodarczy jak podnosza podatki) + SLD - postkomunistyczny beton + PSL - chlopi. To juz wypisz wymaluj SIERP i MLOT !!!
PS. A tak w ogole to mlodzirzowka PO "Mlodzi Demokraci" powinni zmienic nazwe na "Mlodzi Demokraci Ludowi"...
A możesz napisać w którym miejscu wykazałem się niekompetencją i nienawiścią? Bo raczej poraża mnie głupota i krótkowzroczność, co powoduje u mnie irytacje, nie nienawiść. Nic tak nie denerwuje mnie, jak ludzka głupota i krótkowzroczność, brak wiedzy ogólnej, zaściankowość i małostkowość.
Tak na marginesie, porównanie premiera Tuska do Bieruta jest po prostu bezczelnością, a Generała Nila do Kaczyńskiego...uwłacza pamięci generała.
Tak na marginesie, porównanie premiera Tuska do Bieruta jest po prostu bezczelnością, a Generała Nila do Kaczyńskiego...uwłacza pamięci generała.
Halewicz masz tak wyprany mozg i jedzie od ciebie taka nienawiscia i niekompentencja ze az zal... Magda ma b.duzo racji!
Niemcy i Rosja atakowaly Polske juz beztialsko kilkanascie razy w historii. Nic nie wskazuje na to,ze sie cos zmienilo w ich metalnosci obserwujac obecna politike:
Putin jak Stalin, Steinbach jak H., Tusk jak Bierut, a Kczynski jak gen. Nil - podobienstwa niestety sa b. duze...
Niemcy i Rosja atakowaly Polske juz beztialsko kilkanascie razy w historii. Nic nie wskazuje na to,ze sie cos zmienilo w ich metalnosci obserwujac obecna politike:
Putin jak Stalin, Steinbach jak H., Tusk jak Bierut, a Kczynski jak gen. Nil - podobienstwa niestety sa b. duze...